Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Korsgatan 6

Munksjöstaden Jönköping

1 680 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Korsgatan 6

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 35,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr C16
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 680 000 kr
Avgift: 2 105 kr/mån
Tillträde 2019-06-12
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns även fina gemensamhetsanläggning såsom: gästlägenhet, samlingslokal, bastu, orangeri samt gym.
HALL
I hallen finns möjlighet att hänga ytterkläder. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita.

KÖK
Köket är av fabrikat HTH med vita luckor som kombineras med i övrigt grå färgsättning. Utrustat med kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

BADRUM
Smakfullt badrum med klassisk färgsättning. Utrustat med wc, dusch med vikbara glasdörrar, tvättställ med förvaring samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet ryms både soffa och säng. På golvet ligger träparkett och väggarna är vita. Härifrån nås bostadens balkong.

Nytt är alltid nytt!

I Munksjöstaden lever nybyggarandan och nu har du chansen att bli en del av den från start! I denna välplanerade etta på 35 kvadrat har inget lämnats åt slumpen, bakom varje kvadratmeter finns en klar tanke. Materialvalen håller hög standard och utrustningen lämnar heller inget mer att önska - här finns både diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torkumlare. Genomgående ljus färgsättning i kombination med fint ljusflöde gör att du får känslan av några extra kvadratmeter. På den härliga balkongen kommer du att kunna njuta av många trevliga stunder. Förvaringsmöjligheter i garderob samt tillhörande lägenhetsförråd gör att bostaden gör rum för såväl paret- som singelhushållet.

Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter i närområdet såsom livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral och restauranger. En kortare promenad eller cykeltur tar dig till både högskolan och centrala Jönköping. Bussen går med täta avgångar från närliggande station. Munksjöpromenaden har du bokstavligt talat utanför dörren!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Korsgatan 6

Förening

Brf Kvarter 10 B

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Lagunen 1 med äganderätt. Fastigheten bebyggs 2018/2019 med flerbostadshus med adresserna Vaggerydsgatan och Korsgatan. I föreningen finns 77 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Tv och bredband

Fastigheten kommer att ha fiberanslutning.

Parkering

Föreningen disponerar 38 garageplatser i gemensamt parkeringsgarage.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Oäkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Munksjöstaden är delområdet väster om Munksjön som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Området vävs samman med de befintliga stadsdelarna Torpa och Söder och blir en naturlig förlängning av Jönköpings stadskärna ner mot Munksjön. Vattnet sätter stor prägel på området. Byggnader, bostäder och arbetsplatser får en härlig utsikt över Munksjön och längs med vattenlinjen skapas nya Munksjökajen så att vattennära promenad och förströelse blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär. De äldre fabriksbyggnaderna bevaras och vävs samman med moderna kontor- och bostadskvarter av nytänkande arkitektur. Bland annat ser vi redan nu det vita, runda höghuset sträcka sig mot himlen i områdets södra del

Närservice

Området är fortfarande under uppbyggnad men redan nu finns här restauranger, gym, vårdcentral, apotek, matbutik, bank, kafé och konferensanläggning.

Kommunikation

Flertalet busslinjer stannar på busshållplatsen direkt utanför.

Parkering

Stort varmgarage under byggnaderna. Parkering längst med gatorna.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering