Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Värnhemsvägen 100

Huskvarna- Egnahem Huskvarna

1 600 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 26/5 13.00-13.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Värnhemsvägen 100

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2051-1-32-10
Ekonomi Pris: 1 600 000 kr utgångspris
Avgift: 5 226 kr/mån I månadsavgiften ingår kallvatten, sophantering, bredband och TV.
Andel i föreningen: 2,0673%
Andel av årsavgift: 2,0673%
Reparationsfond: 96 kr
Driftskostnad 14 000 kr/år
varav
Värme: 8 000 kr
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Observera att lägenheten är registrerad som 3 rok i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadsår 1991-1992
Uppvärmning Vattenburen el (IVT-panna)
Energideklaration
Utfärdad den 20 december 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader I föreningens finns en gemensam kvartersgård med allrum/kök och plats för 30 personer samt ett övernattningsrum och bastu att hyra. På området finns även två redskapsförråd.
ENTRÉPLAN

HALL
Ljus och välkomnande entréhall med yta för avhängning direkt till höger. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare den stora skjutdörrsgarderoben och det inbyggda städskåpet. På golvet ligger gråa klinkers med behaglig golvvärme och väggarna är vitmålade.

KÖK
Stilrent renoverat kök med vita skåpsluckor och grått kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, spis/ugn samt köksfläkt. Matplats för 5-6 sittande finns intill de stora fönsterpartierna som släpper in gott om ljus och erbjuder god uppsikt över den egna trädgården. På golvet ligger ljusgrått laminatgolv och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Badrum utrustat med WC, handfat med tillhörande spegelskåp, duschkabin samt vädringsfönster. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är helkaklade i vitt.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp alternativt matsalsbord. Utrymmet under trappan används som praktisk förvaring och från fönstret har man god uppsikt över bollplanen på föreningen gård. På vardagsrumsgolvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Nuvarande ägare har låtit dela av vardagsrummet med en innervägg för att på så sätt skapa ett extra sovrum men denna vägg kan med enkla medel monteras ner om man istället önskar ett större vardagsrum.

SOVRUM 1
Ljust och trevligt sovrum som får ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet och den helglasade altandörren. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt stora garderober. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är vitmålade.

INGLASAT UTERUM
Från sovrum 1 nås uterummet som tack vare inglasningen kan nyttjas som ett extra sällskapsrum större delen av året. Här finns gott om plats för möblemang, väggarna är klädda med vitmålad träpanel och på golvet ligger en antracitgrå matta. Från uterummet nås trädäcket och trädgården i bästa västerläge.

ÖVRE PLAN

BADRUM
Stort badrum som renoverades så sent som 2016. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod och badkar samt separat tvättavdelning med torktumlare, tvättmaskin, garderob samt avlastningsbänk. Belysning via infällda spotlights i tak, vita helkaklade väggar samt grått klinkergolv med behaglig golvvärme.

SOVRUM 2
I direkt anslutning till hallen nås samtliga tre sovrummen på övervåningen. Sovrum 2 erbjuder plats för säng och tillhörande möblemang. På golvet ligger ett grått laminatgolv och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 3
Även det tredje sovrummet erbjuder plats för säng med tillhörande möblemang. Här är golvet beklätt med trämönstrad laminat och väggarna är vita.

SOVRUM 4
Väl tilltaget sovrum med gott om plats för säng med tillhörande möblemang. Precis som i sovrum 3 är golvet här beklätt med trämönstrad laminat och väggarna är vita.

Kvadratsmart parhus perfekt för barnfamiljen!

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningstider.
Söker ni en bostad med egen trädgård men är osäkra på om ni hinner med allt ansvar och skötsel som en friköpt villa kräver? Då är det här lösningen för er! Ett parhus i bostadsrättsformat innebär det bästa av två världar- ni kan själva bestämma om allt invändigt och njuta av en egen trädgård samtidigt som föreningen står för det tidskrävande och kostsamma yttre underhållet. Flyttar ni till Värnhemsvägen 100 behöver ni förresten inte heller tänka särskilt mycket på invändigt underhåll då det mesta är uppdaterat under senare år och därmed i mycket gott skick. Badrummet på övre plan renoverades så sent som 2016 och året därpå var det uterummet och trädgården som fick sig rejäla ansiktslyft. Utöver de renoveringar som utförts så har nuvarande ägare även maximerat planlösningen och skapat inte mindre än fem rum och kök på de totala 85 kvadraten! För er som inte behöver fullt så många sovrum så kan planlösning enkelt återställas för att istället skapa ett stort vardagsrum på nedre plan. Trädgården med uterum och soldäck är som nämnt uppdaterad under senare år och det är inte svårt att förstå varför man valt att lägga tid och energi på den. Läget i väst är perfekt, i alla fall för dem som gillar sol, och tack vare staketet kan barn och husdjur leka fritt. Här odlas det en massa godsaker i landen så som bland annat jordgubbar och smultron. Perfekt att plocka och göra egen saft att servera i den mysiga lilla kiosken som välkomnar alla besökare vid entrén!

I välskötta bostadsrättsföreningen Fagerslätt blir livet enkelt och trivsamt. Här finns en gemensam kvartersgård som medlemmarna kan hyra för fest och övernattning eller bara för en härlig bastukväll med vänner. Trots alla dessa "vuxna mervärden" så blir ändå barnen de stora vinnarna då området är perfekt anpassat för dom. Här finns bilfria innergårdar, lekplats och basket/landhockeyplan.

Sammanfattningsvis är det här ett riktigt paradis för barnfamiljen som bör upplevas på plats.
Varmt välkomna på visning!

Förening

Värnhemsvägen 100

Förening

HSB Fagerslätt

Allmänt om föreningen

Välskött bostadsrättsförening förvaltad av HSB. I föreningen finns totalt 21 bostadshus med 50 bostadsrätter upplåtna.
Trivsam och mycket barnvänlig innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. Här finns även lekplats, basketplan och grönytor som lämpar sig utmärkt för lek. Föreningen anordnar gemensam vår- och höststädning.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Comhem.
Avgiften för digtalt grundutbud på tv, grundabonnemang bas på telefoni och bredband 50/1 mbit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har både garage och parkeringsplatser med elstolpe. Till garage och parkeringsplatser är det separat kö via föreningen.
Kostnad för garage: 200 kr/månad och parkeringsplats 79 kronor/månad.
Totalt finns 27 garageplatser och 30 parkeringsplatser.

Renoveringar - utförda och planerade

Nya parekeringsplatser - 2016
Besiktning av lekplats - 2016
Besiktigat och servat samtliga IVT-pannor - 2015
Ny LED-belysning samtliga stolpar och nya garageportar - 2014
Anläggning av ny lekplats - 2013
Målningarbeten - 2013
Plåt- och markarbeten vid entréer och garageinfart - 2010
Fackmannamässig översyn ventilation - vintern 2002/2003
Utvändig ommålning sommaren - 2002

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Egnahem är ett bostadsområde beläget på höjderna ca tre kilometer öster om Huskvarna centrum. Området gränsar till flera grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsspår. I området finns god skol- och barnomsorg samt ett rikt föreningsliv.

Närservice

Huskvarna centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och service.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebussar. I Huskvarna centrum sker byte till flera av stamlinjerna som på ett smidigt sätt tar dig vidare till centrala Jönköping.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering