Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jönköpingsvägen 40B

Huskvarna - Centrum Huskvarna

1 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 26/5 16.15-16.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Jönköpingsvägen 40B

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 51,00 kvm
Föreninginfo se även allmänt
Balkong, västerläge 3,5 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 2 267 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, telefoni och tv.
Andel av årsavgift: 3,47%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljsbostadshus
Byggnadsår 1930
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 7 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. På innergården finns dessutom en härlig trädgård och en uteplats som föreningens medlemmar får nyttja. Till lägenheten hör ett vindsförråd (direkt utanför lägenheten) ett källarförråd (rakt ner i källaren) samt ett förråd ute på innergården.
På tredje våningsplanet har du trapphuset för dig själv - lugnt och skönt! Ett halvt våningsplan ner finns en gemensam balkong med utsikt upp mot Huskvarnaberget och ner på den mysiga innergården. Perfekt plats att avnjuta morgon/ förmiddagskaffet på.

HALL
Välkomnande hall som binder ihop bostadens utrymmen på ett trevligt sätt. Direkt inblick in och igenom vardagsrummet och ut till bostadens egna balkong. på hallen ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

WC
direkt till höger finns en wc som är utrustat med toalett, kommod med handfat spegel samt belysning. På golvet ligger mörkgrått klinker och väggarna är klädda med vitmålad vävtapet samt kakel vid handfatet.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, kommod med handfat, överskåp med spegeldörrar och överliggande belysning, spotlights i taket samt golvvärme.

KÖK
Rymligt kök med hög charmfaktor gör att man lätt blir kvar här även efter middagen. Stilren och passande design på inredningen genom vita ramluckor, vitt kakel med fasade kanter och passande handtag i mattsvart. Full utrustad med ugn, häll, fläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ho med avställningsyta, engreppsblandare samt belysning under överskåpen. Plats ges för matgrupp framför det stora fönsterpartiet med utsikt mot Huskvarnaberget och ner mot innergården. På golvet ligger laminat och vägarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Härligt lättmöblerat rum med burspråk och utgång till balkongen. Hör ges plats åt soffgrupp och ytterligare möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

BALKONG
Balkong i skönt västerläge. Här tittar solen fram från lunch och stannar kvar tills solen går ner och ger en fin solnedgång. Utrustad med trall på golvet.

SOVRUM
Litet mindre kryp in men mycket mysigt! Plats ges för 1.60 säng. Utrustat med två garderober samt fönster. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Mysig vindstvåa som toppas med västerbalkong!

På Jönköpingsvägen 40 B är det bara att flytta in! Nyrenoverad och tillträde när det passar dig. Bostaden är belägen högst upp i huset där man har trapphusets sista del för sig själv - lugnt och skönt. Trivsam planlösning med en central hall som binder ihop utrymmena och där man välkomnas på ett trevligt sätt med inblick mot vardagsrummet och ut till balkongen. Stort härligt kök med inredning som samspelar med husets karaktär. Vitt kök med ramluckor, vitt kakel med fasade kanter och matchande handtag. Fullutrustat med vitvaror där diskmaskinen gömmer sig bakom en lucka. Dusch och wc har fått separata utrymmen - praktiskt! Tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen i skönt västerläge som ger sol från sen lunch till sen kväll med en vacker solnedgång över Vättern. Sovrummet är beläget innanför vardagsrummet - ett mysigt kryp in med plats för en 1,60 säng.

På samma våningsplan finns ett förråd. Ytterligare förråd finns i källaren rakt ner samt ute på gården. En halvtrappa ner finns en gemensam balkong med fin utsikt upp mot Huskvarnaberget och ner mot föreningens mysiga omslutande innergård. Här nere finns en trevlig uteplats och ett perfekt ställe att umgås på under sommaren.

Föreningen har en god ekonomi med mycket låg belåning. I månadsavgiften på 2267 kr ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler samt 100 Mbit/s fiber från Telia.

Gångavstånd till hela centrala Huskvarnas utbud av butiker, service och ytterligare kommunikationer. Fina gång- och cykelvägar för trevliga promenader eller för att ta sig till Huskvarna centrum, Jönköping, badplats, gym, matbutik mm.

Förening

Jönköpingsvägen 40B

Förening

Brf Loke

Allmänt om föreningen

Välskött bostadsrättsförening som bildades 2005. Totalt finns 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal som hyrs ut.
Trappskötsel samt trädgårdsskötsel enligt rullande scheman. Automover tar hand om gräsmattan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Mysig omsluten innergård med gräsmatta och en uteplats med vindskydd.
Cykelförråd
Från innergården nås tvättstugan. Utrustad med två bra Mielemaskiner, torktumlare och torkrum. Kostnad 5 kr / tvätt. Debiteras kvartalsvis.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Internet 100 Mbit/s och ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra via föreningen för 135 kr/månad.
Till platserna är det separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Bytt köksstammar till 6 lägenheter
Renovering och byte av dagvattenledningar på gården 2016
Nya fönster och balkongdörrar 2012
Stamrenovering 2007
Renovering av tvättstugan 2002

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I centrala Huskvarna hittar du alla tänkbara bekvämligheter. Fin miljö med närhet till vackra promenadstråk både vid Vättern och i närliggande skog.

Närservice

Livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, vårdcentral, apotek, träningsanläggning, bibliotek med mera.

Kommunikation

Från Esplanaden går bland annat linje 1 som tar dig till centrala Jönköping.

Parkering

Boendeparkering på gatorna via Jönköpings kommun.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering