Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hagstensgatan 3A

Norrängen Huskvarna

1 695 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Hagstensgatan 3A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,50 kvm
Föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2043-1-111-4
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 783 kr/mån inkl värme, vatten kabel-tv samt bostadsrättstillägg för hemförsäkring.
Andel i föreningen: 0,51291%
Andel av årsavgift: 0,51291%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på tre personer i hushållet.
Stor inglasad balkong i sydvästläge med fantastisk utsikt över Vättern.
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1951-52
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Utfärdad
Övriga byggnader Föreningen har en stor samlingslokal och två gäst- /övernattningsrum utrustade med WC/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga. Gemensamma miljörum/sopsortering finns i föreningen.
HALL
Ljus och välkomnande hall med yta för avhängning direkt till vänster innanför entrén. Dold förvaring finns via fyra helgarderober, varav två med spegeldörrar. På hallgolvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är vita.

SOVRUM 1
Det första sovrummet är beläget till höger från entrén sett. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring via en helgarderob. På golvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är vita, undantaget ena kortsidan som är klädd i en mönstrad fondtapet. Rummet får ljusinsläpp från fönster mot föreningens gård i norr.

KÖK
Stilrent kök med vita skåpsluckor och mörkgrått kakel ovan arbetsbänk i vitt. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, kyl/frys samt inbyggnadsugn i bekväm arbetshöjd. Här finns gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr- toppen för hemmakocken! Plats finns även för matbord åt fyra sittande.

BADRUM
Badrum som helkaklades i samband med föreningens stambyte. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, handfatskommod, badrumsskåp med spegeldörrar, handdukstork samt vägghängt WC.

SOVRUM 2
Även det andra sovrummet är väl tilltaget och möjliggör plats för dubbelsäng. Här finns goda förvaringsmöjligheter via en rymlig skjutdörrsgarderob längs med rummets ena kortsida. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Ljusinsläpp via fönster i väst och tillgång till vardagsrummet via praktiskt dolda skjutdörrar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med lättmöblerade ytor som ger plats åt såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Rummet får gott om ljusflöde via fönster i både syd och väst och från det västervända fönstret erbjuds även en fantastisk utsikt över Vättern. Golvet är klätt i ekparkett och väggarna är vitmålade.

INGLASAD BALKONG
Från vardagsrummet nås lägenhetens höjdpunkt i form av den inglasade balkongen. Läget i sydväst ger riktigt goda solchanser och utsikten över Vättern och Jönköping är svår att tröttna på. Balkongens storlek gör att man kan möblera efter önskemål och inglasningen gör att balkongen kan nyttjas som ett extra sällskapsrum större delen av året,

Toppentrea med stor inglasad balkong!

Varmt välkommen till Vätterns solsida och populära Norrängen! Här finns nu möjlighet att förvärva en riktigt fin trea med tillhörande inglasad balkong, varifrån ni erbjuds en fantastisk utsikt över Vätterns blå vatten och Jönköpings stadskärna. Tack vare läget är solchanserna goda och de riktigt varma dagarna kan ni öppna upp balkongen för att njuta av sol från tidig lunch till sen eftermiddag/kväll. Trots att balkongen är en riktigt tiopoängare så finns det så mycket mer till den här bostaden! Vad sägs om ett modernt kök, helkaklat och stambytt badrum, två sovrum i bra storlek samt ett stort och lättmöblerat vardagsrum (även det med härlig Vätterutsikt)? Här är det med andra ord bara att flytta rakt in och börja trivas!

Bostaden är en del av den stora och välskötta bostadsrättsföreningen HSB Norrängen. Här är såväl ekonomi som fastigheter i god ordning och utöver den trygghet som detta innebär så erbjuder föreningen även sina medlemmar fina gemensamhetsutrymmen så som relax med bastu, gym, samlingslokal och övernattningsrum.

Området är perfekt beläget med närhet till Huskvarna centrum och smidig access till E4:an. Trots att Norrängen erbjuder närhet till stadspuls och smidiga kommunikationer så är inte naturen långt borta. I närområdet finns sjö- och båtliv och vackra promenadstråk. Föreningens egna innergård fungerar sommartid som en härlig park där föreningens medlemmar kan sola, grilla och leka. En underbar plats att bygga bo på helt enkelt!

Förening

Hagstensgatan 3A

Förening

HSB Brf Norrängen

Allmänt om föreningen

Föreningens fastigheter Vetekornet 2 och Kroatorpet 2 bebyggdes 1951-1952. Flerfamiljshus Hagstensgatan 3, 5 och 12 samt Strandvägen 14, 16 och 18. 6 radhuslängor med adress: Hagstensgatan 1 - 2, 4, 6, 8, 10 och 12. Allt som allt 12 bostadshus med 58 uppgångar.
http://www.brfhsbnorrangen.se/

GEMENSAMHETSLOKALER:
2 övernattningsrum på Strandvägen 14 som kan hyras för 150 kr/natt. Rummen är utrustade med kaffebryggare, kylskåp och gemensamt duschrum och toalett. Det finns tre bäddar i vardera rum med madrass, täcke och kudde.
Gym med bastu och dusch (Strandvägen 16).
Fritidslokal som är utrustad med diskmaskin, kyl och frys samt porslin, glas och bestick för 60 personer. Kan hyras för 200 kronor/dygn. Finns i källarplanet på Strandvägen 18
Tvättstugor i alla flerfamiljshus

Tv och bredband

Avtal med Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband kan tecknas separat med hastighet upp till 500 Mbit/s

Parkering

57 garage längs med Hagstensgatan och Strandvägen/E4:an. Separat kö. Kostnad 250 kr/mån.
81 parkeringsplatser bl.a. längs med Hagstensgatan och Grännavägen. Separat kö. Utan elstolpe 100 kr/mån & med elstolpe 150 kr/mån

Renoveringar - utförda och planerade

GJORDA RENOVERINGAR
Fönsterbyte 1996
Stambyte 2000-2004
Balkongrenovering 2010/2011
Markanläggning och sanering av mögel i garage 2012
Markanläggning, Totalrenovering av samtliga radhuskällare, ny belysning samtliga trappuppgångar, målning och belysning i samtliga garage 2013
Ny ledbelysning i och utanför entréer 2014
Ny belysning i trapphus och källare 2015
Uppfräschning av tvättstugor, övernattningsrum, fritidslokal samt motionsrum. 2016/2017
Nya källardörrar på radhusen 2017
Genomgång av samtliga skorstenar och tak 2017
Nya kulvertar, nya fjärrvärmecentraler, nya sopstationer 2018
KOMMANDE RENOVERINGAR:
målning trapphus - inom några år
elsanering - beslut ej taget ännu

Övrigt

Till varje lägenhet i flerfamiljshusen tillhör ett förråd i både källare och vind.
Till varje lägenhet i radhusen tillhör ett förråd i källare.

Överlåtelseavgift

1 138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Norrängen är ett område beläget strax norr om Huskvarna centrum. Hit kommer man smidigt via motorvägen med en avfart i närheten, stadsvägarna Strandvägen eller Grännavägen, eller via gång/cykelbanan längst med vattenbrynet. Området är beläget precis vid Vätterns kant vilket gör att de flesta som bor här kan njuta av härlig utsikt över sjön och Jönköping.

Närservice

I närområdet finns tempererat utomhusbad, båthamn, förskola ,skola 1-6 och gym. Trevliga vandringsleder med utsiktspunkt uppe i Huskvarnabergens naturreservat, stor motionsanläggning med motionsspår och skidspår, utflyktsmål såsom Kroatorpet och Brunstorps gård.

Kommunikation

Närliggande busshållsplatser där busslinje 71, 101 & 121 stannar.

Parkering

Fri parkering på gatorna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering