Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Frejagatan 10

Huskvarna - Söder Huskvarna

1 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 26/5 11.30-12.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Frejagatan 10

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 113,00 kvm
föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2026-1-52-3
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 6 130 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV samt bredband.
Andel i föreningen: 2,26924%
Andel av årsavgift: 2,26924%
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 6 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns tvättstuga med torkrum, samlingslokal, relax med bastu, pingisrum samt cykelförråd. Trevlig innergård med sittplatser och grillmöjligheter
ENTRÉPLAN

HALL
Rymlig entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till vänster innanför dörren samt goda förvaringsmöjligheter via flera platsbyggda garderober. På Golvet precis innanför entrén ligger slitstarka klinkers som övergår i ett ljust laminatgolv längre in i hallen.

KÖK
Till vänster från entrén sett ligger köket med trämönstrade luckor och vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis/ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Här finns gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. Plats finns för 4-6 sittande intill fönster som vetter mot föreningens gård.

TVÄTTSTUGA
Från köket nås tvättstugan som är utrustad med grovvask, tvättmaskin och överskåp. Gott om plats för att kunna hantera tvätten på ett smidigt sätt. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är vita.

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vita väggar. Badrummet på nedre plan är utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, handfat, badrumsskåp med spegeldörrar samt WC.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt sällskapsrum med plats för nära och kära att umgås. Här erbjuds lättmöblerade ytor och plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita. Rummet får en härligt ljusinsläpp tack vare flera stora fönster och balkongdörr i väst.

UTEPLATS
Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen och trädgårdstäppan i fritt läge mot naturen. Här kan ni sommartid njuta av härlig eftermiddag/kvällssol och känna gräs under fötterna utan att ha en massa trädgårdssysslor att ta hand om. Lättskött är nämligen helt rätt ord för att beskriva denna trädgård. På baksidan finns även ett rymligt förråd för förvaring av utemöbler och annat.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1
Det större av de tre sovrummen är beläget direkt till höger ovan trappan. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via garderober och klädkammare. Nyinlagt golv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är beläget till höger ovanför trappan. Även här är golvet nyinlagt och väggarna är tapetserade. Plats finns för säng med tillhörande möblemang och förvaringsmöbel om så önskas.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet är belägget vägg i vägg med sovrum 2. Även detta rum är väl tilltaget och kan möbleras efter behov.

BADRUM
Badrummet på övre plan är utrustat med badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork och WC. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger klinkers.

Förverkliga radhusdrömmen!

För er som söker ett smidigt boende kan vi med varm hand rekommendera radhuset på Frejagatan 10! Här får ni det bästa av två världar i form av egen trädgård och "huskänsla" samtidigt som ni får tryggheten av en välskött bostadsrättsförening. Invändigt kan ni disponera huset precis som ni önskar men föreningen tar hand om de ofta tidskrävande och kostsamma utvändiga renoveringarna. Den egna trädgårdstäppan är mycket lättskött och det fria läget mot naturen i väst ger goda solchanser sommartid. Ställ ut grillen på uteplatsen och bjud hem nära och kära för en riktigt trevlig kväll! Invändigt är huset i genomgående fint skick och erbjuder ett socialt entréplan med kök och vardagsrum samt ett övre plan som rymmer de tre sovrummen. Båda badrummen är renoverade och helkaklade under senare år och i flera rum är nytt golv inlagt.

Att bostaden är en del av den välskötta HSB-föreningen Laxen ger bara ytterligare plus i kanten. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamhetsutrymmen och en trygg ekonomi. I det direkta närområdet finns vacker natur, mysiga Smedbyn, Vapenvallen, skol- och barnomsorg samt matbutiker och kommunikationer. Det mesta man kan önska av ett hem helt enkelt!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Frejagatan 10

Förening

HSB Brf Laxen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Laxen 12 som är bebyggd med 4 bostadshus med 8 uppgångar, samt tre hus med 14 lägenheter i radhusform på adresserna Tormenåsgatan 16 A-B, 18 A-B, 20 A-B, 22 A-B och Frejagatan 5-19. Totalt 62 lägenheter i föreningen. Föreningen förvaltas av HSB. Trappstädning och trädgårdsskötsel sköts av inhyrd personal.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem.
Ett grundutbud av TV-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garage finns att hyra via föreningen för 235 kr/månad. Till garagen är det separat kö.
Fri parkering på omkringliggande gator.

Renoveringar - utförda och planerade

Gjorda renoveringar:
2007 Byte av entrédörrar
2008 Fönsterbyte i flerfamiljshusen
2009 Kontroll och byte av backventiler
2010 Fönsterbyte i radhusen
2011 Låsbyte i hela föreningen
2012 Målning av flerfamiljhus
2013 Renoverin av tvättstuga samt bastun
2014 Renovering av garage samt ytterbelysning
2015 Renovering soprum, OVK samt installation av nytt bokningssystem för tvättstuga
2016 Tak
2017 Dränering
2017 Takbyte Radhus

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området är beläget i Huskvarnas södra del och delas av Huskvarnaån. I området blandas villor med flerfamiljshus. Härliga promenadstråk i naturområden.

Närservice

Kiosk, pizzeria samt konditori finns i området.

Kommunikation

Möjlighet att ta buss från flertalet stationer samt tåg från Huskvarna station.

Parkering

Fri parkering på omkringliggande gator.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering