Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ulrika Eleonoras väg 7C

Hemavan/Tärnaby Hemavan

2 020 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ulrika Eleonoras väg 7C

Antal rum 4 rum
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 020 000 kr
Avgift: 2 704 kr/mån I månadsavgiften ingår renhållning, samfällighetsavgift, snöskottning, TV-basutbud, avsättning till yttre underhåll samt kostnader för föreningens räntor och amorteringar.
Driftskostnad 9 794 kr/år
varav
El: 5 605 kr
VA: 4 189 kr
Kommentar Kostnaden för el och VA är schablonmässigt beräknad enligt kostnadskalkylen.
Balkong ovan våning 1's altan.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrätt i flerbostadshus
Byggnadsår 2021 Under uppförande
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Björkfors 1:1147
Lägenheterna på våning 2 har elgolvvärme i hall och badrum samt vattenburna radiatorer i övriga rum. Väggarna är klädda i gips med bakomliggande OSB-skiva för stabilitet. Väggar och tak skarvspacklas och målas. Vita tak-/golvlister samt foder till dörrar i trä. Gips i tak samt vita innerdörrar där det större sovrummet som ligger i anslutning till hallen har en inbyggd skjutdörr.

HALL
På golvet ligger klinkers i storlek 300x300. Finns utrymme för avhängning av kläder.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Fyra stycken platsbyggda garederober. Parkettgolv.

BADRUM/BASTU
På golvet badrummet och bastun ligger klinkers i storlek 300x300 cm. Plattor vid brunn 100x100. Väggarna är klädda med blankt, vitt kakel 200x300. Taket skarvspacklas och målas vita. Duschväggar i bågformat klarglas. Vit tvättställskommod med engreppsblandere. Duschannordningen är av typ FM Matsson 9000E. Väggar och tak i bastun är klädda med panel från gran. Bastudörren är helglasad. Bastulav är 2 st av asp samt ett elbastuaggregat. Ledlampa i spegelskåp. Belysning under bastulav. Uttag i taket för egen lampa.

ALLRUM/KÖK
Parkettgolv, läggs i ljusets riktning, dvs längs långsidan av lägenheten. Köksskåp och vitvaror från Elektrolux. 6st ledspottar och 2st drivdon fälls in i en 16mm baldakin under överskåpen. Vitt kakel 200x300. Utgång till altan från allrumsdelen. Fönsterparti i söderläge. Från köksdelen är det direkt anslutning till de två mindre sovrummen.

SOVRUM x 2
Parkettgolv. Plats för enkelsäng eller våningssäng. Fönster mot norr.

Nyproducerade bostadsrätter i direkt anslutning till skidbacken!

Snart släpper vi försäljningen av 12 stycken nyproducerade bostadsrätter i Ski Lodge stil. Lägenheterna ligger i högre höjd vilket ger en fantastisk utsikt över fjällmassiven! Kvadratsmarta lägenheter med tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, bastu, stort förråd och bra parkeringsmöjligheter. Det är lägenheter på två plan där övre plan nyttjar höjden på taknocken vilket ger en härlig rymd i rummet och där kamin är ett tillval. Nedre plan är lättillgängligt och passar små och som stora som önskar markkontakt. Kontakta mäklare vid intresse och för att få ytterligare information.

Förening

Ulrika Eleonoras väg 7C

Förening

Brf Ski Lodge Ulrika Eleonora

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter