Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sadelmakaregatan 3 B

Eneborg Helsingborg

725 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sadelmakaregatan 3 B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 34,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-287-1-1028
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 725 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 652 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 1,887%
Andel av årsavgift: 1,887%
Driftskostnad 2 922 kr/år
varav
El: 2 004 kr
Försäkring: 918 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning. Uppgifterna är lämnade av säljaren.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 5 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 190 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Malen 43
Varmt välkommen till denna charmiga etta om 34 kvm på populära Eneborg. Här finner ni en trevlig bostad med smart planlösning och stort ljusinsläpp. Stor härlig balkong och bra med förvaring samt praktiska lösningar för ett litet men behagligt boende. Bo centralt med goda kommunikationer, parker och ett stenkast till såväl centrum som campus. Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande ljus hall med gott om avhängningsmöjligheter till vänster i form av inbyggda garderober. På golvet ligger ett vackert brädgolv och väggarna är målade i en grå nyans.

Badrum:
Till höger finner ni bostadens rymliga badrum med duschhörna, wc, handukstork samt handfat med spegelskåp ovan. Väggarna är kaklade och på golvet ligger våtrumsmatta.

Vardagsrum/sovrum:
Vidare in i lägenheten finner ni ett ljust rum med genomgående vackert brädgolv och tapetserade väggar i vitt med fondvägg i gått. Det stora fönsterpartiet skänker rummet ett härligt ljusinsläpp. Här finns med enkelhet plats för både soffa och extra förvaring. Tack vare den smarta planlösningen finns det goda möjligheter att möblera efter önskemål och fantasin får sätta gränserna. Här finner ni även utgång till bostadens generösa balkong i härligt västerläge.

Sovalkov:
I direkt anslutning till vardagsrummet finns bostadens sovalkov, här är det lätta skapa en sovplats med avskildhet. Väggarna är vitmålade med fondvägg i grått.

Kök:
Rymligt nyrenoverat kök 2019 med plats för matgrupp upp till fyra personer. Här finns goda arbetsytor för den matintresserade samt gott om förvaringsmöjligheter. Vit köksinredning förenas fint med det ljusa kaklet ovanför bänkskiva i mörk granit. Tack vare rummets stora fönster får köket av ett härligt ljus. Maskinell utrustning består av spishäll, ugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys samtliga 2019. Väggarna är vitmålade och på golvet fortsätter den nylagda parketten.

En riktig pärla med låg avgift. Måste ses!
Välkommen till denna nyrenoverade 1:a på populära Eneborg. Här finner ni en trevlig bostad med smart planlösning och stort ljusinsläpp. Stor härlig balkong och bra med förvaring samt praktiska lösningar för ett litet men behagligt boende. Bo centralt med goda kommunikationer, parker och ett stenkast till såväl centrum som campus. Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet!

Förening

Sadelmakaregatan 3 B

Förening

BRF Malen 43

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Malen 43 som består av 43 bostadslägenheter, varav 41 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler.
Fastigheten förvärvades i början av 2007 av bostadsrättsföreningen och ingår sedan 2008 i Helsingborgs kommuns bevarandeprogram för Eneborg och Högaborg som "särskild värdefull bebyggelse". Föreningen har en egen hemsida: http://brfmalen43.se/

Försäkring/förvaltning:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Bredablick Förvaltning biträtt styrelsen vad gäller den ekonomiska förvaltningen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband

TV och Bredband:
Föreningen har ett avtal med Com Hem som levererar sitt grundutbud till samtliga lägenheter i föreningen. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att teckna avtal med Com Hem om man önskar fler kanaler via deras nät.
Samtliga lägenheter i föreningen har möjlighet till fast internetanslutning via Bredbandsbolaget genom det nätverksuttag som finns i hallen. Com Hem erbjuder internet via kabeltv-nätet. Det finns även möjlighet till internet via vanliga telejacket, dvs ADSL. Detta ingår inte i månadsavgiften.

Parkering

Parkering:
Föreningen har för närvarande 8 st parkeringsplatser, dessa finns längs kortsidan av fastigheten som ligger längs med Sadelmakaregatan.
Till parkeringsplatserna gäller separat kösystem dit medlemmarna i föreningen har förtur.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastighetens skick:
Arbete med grönområde, med bland annat omläggning av gräsmatta samt plantering av buskar utfördes 2012-2013.
Trapphusen renoverades 2011-2012 med målning samt byte till energisnål belysning.
Fönstren byttes 2010-2011.
Renovering av tvättstuga 2009.
En större renovering av el och tak genomfördes 2000-2001 och vid samma tidpunkt försågs fastigheten med stora balkonger och uteplatser på markplan.
Stambyte skedde 2000-2001.
Föreningen satsar mycket och just nu pågår renovering av tak och fasad
Föreningen har investerat i nytt portlåssystem med tag och alla dörrar har bytts ut.

Övrigt

Tvättstuga:
Tvättstugan finns mitt i källarplanet och bredvid finns två seperata torkrum. I tvättstugan finns 3 st tvättmaskiner och 2 st torktumlare, samtliga maskiner är anpassade för frekvent bruk i flerbostadshus. Det finns också en större vask i lokalen. Bokning av tvättstuga sker via bokningstavlan direkt utanför tvättstugan och det finns 4 olika tider per dygn.

Cyklar/barnvagnar:
Cyklar ska parkeras i cykelutrymmena i källaren eller utanför huset i de cykelställ som finns utplacerade.
Det finns möjlighet att ställa barnvagn under trappan till vänster om källardörren i varje trapphus.

Lokaler:
Föreningen har 2 mindre lokaler för uthyrning i källarplan.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering