Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnholmsgatan 8

Tågaborg Helsingborg

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnholmsgatan 8

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 91,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 210743001-1124 / 1103
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 993 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV + 115 kr obligatoriskt tillägg för bredband.
Andel i föreningen: 3,57404%
Andel av årsavgift: 3,4594%
Driftskostnad 7 350 kr/år
varav
El: 7 350 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal. Uppgifterna kommer från säljaren.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 oktober 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Säljaren disponerar över ett stort källarförråd.
Ljus och tilltalande lägenhet i välskött förening och med gångavstånd till allt vad Helsingborgs stad har att erbjuda, goda kommunikationer, förskola, skola och fina grönområden. Denna gedigna bostad med stora och härliga sällskapsytor, helkaklat badrum, rymligt kök, och fin balkong är verkligen en bostad att trivas i. Varmt välkommen och boka tid för visning!

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
Rymlig hall med parkettgolv och vitmålade väggar. God förvaring för jackor som skor i skjutgarderob med spegel.

TVÄTTSTUGA
I denna bostad finner vi separat tvättstuga med vitkaklade väggar och golv. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 1
Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar i ljus kulör. Stort fönster som inger rikligt med dagsljus och ger fin utsikt över den blomstrande innergården.

VARDAGSRUM
Fantastiskt rum med parkettgolv och målade väggar. Här strömmar ljuset in genom stora fönsterpartier. Vardagsrummet ger många möbleringsmöjligheter och har en öppen planlösning mot köket.

KÖK
Ljust och fint kök som erbjuder god förvaring bakom vit skåpinredning. Goda arbetsytor och plats för stort matbord. Köket är maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spishäll, ugn, micro samt spisfläkt.

BADRUM
Ett stort och helkaklat badrum med vitt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har wc-stol, robust kommod, handusktork samt dusch med tillhörande vikdörrar av glas.

SOVRUM 2
Återigen igen finner vi ett rum med stora ytor. Ljusmålade väggar och parkettgolv. Fönster mot innergård och stor anslutande klädkammare som erbjuder gott om förvaring.
Ljus och tilltalande lägenhet i välskött förening och med gångavstånd till allt vad Helsingborgs stad har att erbjuda, goda kommunikationer, förskola, skola och fina grönområden. Denna gedigna bostad med stora och härliga sällskapsytor, helkaklat badrum, rymligt kök, och fin balkong är verkligen en bostad att trivas i. Varmt välkommen och boka tid för visning!

Förening

Kvarnholmsgatan 8

Förening

Riksbyggen Brf Kvarnen

Allmänt om föreningen

Brf Kvarnen är en äkta förening som bildades samtidigt som byggnaden bildades 2006. Föreningen förfogar över 32 bostadsrätter. Fastighetens adress är Kvarnholmsgatan 6 och 8 i Helsingborg. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Besök gärna föreningens hemsida www.brfkvarnen.com

GENOMFÖRDA OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Förenings hus är i gott skick och inga större renoveringar är inplanerade. Under året har föreningen tvättat och målat fasaderna. I övrigt planeras det att samfällighetens om föreningen är en del av vill sätta upp taket och grindar på innergården.

EKONOMI
Inga beslut om avgiftsregleringar i dagslägget. Budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Com hem där basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har anslutit sig till Com hem's gruppavtal vad gäller bredband och telefoni. Detta innebär att medlemmarna får en en kraftig rabatt gällande bredband och telefoni.

PARKERING
Föreningen innehar 37 garageplatser tillsammans med Brf Hälsan 1 och Brf Troed som går att hyra för 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även gott om gratis parkering i området.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Det finns cykelförråd, källarförråd samt barnvagnsförråd som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Tvättstugan är mycket fräsch där även torkrum finns att tillgå.

SAMFÄLLIGHET
Föreningen tillhör samfälligheten Borret, tillsammans med två andra föreningar i området, Brf Hälsan 1 samt Brf Troed. Föreningens andel är 30,1%. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar bl.a. planteringar, belysning och garage. Borret har en övernattningslägenhet som går att hyra för 150kr/natten.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2018-11-14). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering