Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tvillingarnas gata 313

Brandbergen Haninge

1 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Söndag 2/6 13.00-13.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tvillingarnas gata 313

Antal rum 1 rum
Boarea 27,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 587
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 2 028 kr/mån Inkl. Värme, vatten, el, kabel tv, bredband och bostadsrättstillägg för hemförsäkring.
Andel i föreningen: 0,00074%
Fransk balkong med möjlighet att gå ut.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 26 augusti 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. HANINGE SÖDERBY 2:42
NYPRODUCERAD

STABIL OCH POPULÄR FÖRENING

INGEN TIDIGARE ÄGARE

FRANSK BALKONG

Välkommen att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet där du har chansen att bli den första ägaren. Här bor ni i en stabil och populär förening som utgör den perfekta första lägenheten eller varför inte en övernattningslägenhet. Lägenheten har genomgående vitlaserade trägolv samt vitmålade väggar.

HALL
Här kommer ni direkt in lägenheten med avhängningsmöjligheter rakt fram. I hallen finns det även utrymme för mindre byrå eller alternativt ett avlastningsbord. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr från Daloc.

ALLRUM/KÖK
Den öppna planlösningen bjuder in till ett härligt ljusinsläpp i och med de stora fönsterpartierna. Kök från Vedum med ljusa skåpluckor och en bänkskiva som går i en gråton som bryter av snyggt mot det ljusa glaset som sitter ovanför bänken. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ugn. Rummet är rymligt och det finns plats för mindre matgrupp samt soffa/säng. Från allrummet kommer ni ut på den FRANSKA BALKONGEN, med plats för två mindre stolar.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och snyggt mörkgrått hexagon klinker på golvet. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, duschhörna med glasväggar samt tvättställskommod

Nyproducerad - Ta chansen att bli den första ägaren till denna trevliga 1:a!

NYPRODUCERAD! Ställer du höga krav på ditt boende och vill flytta in i något som är helt nytt? Välkommen att bli den första ägaren till denna stilrena och moderna lägenhet med vitlaserade trägolv och vita väggar. De stora fönsterpartierna bidrar till att lägenheten blir ljus och luftig. Kvadratsmart boende i hög klass med helkaklat badrum samt modernt kök i sobra färger. I avgiften ingår el, värme, vatten, kabel-tv samt bredband. Härlig fransk balkong i söderläge mot innergården. Föreningen Tellus är en del av HSB med mycket gott rykte och ett antal förmåner till de boende så som övernattningslägenhet, gym, bastu, lokal att hyra samt ett flertal tvättstugor. Bekvämt förstaboende eller övernattningslägenhet. Här finns även möjlighet till snabb inflytt!

Utmärkt läge bara ett stenkast från bra busskommunikationer som tar dig till Gullmarsplan, Stockholm C samt Haninge centrum med generöst utbud av shopping och service. Här bor ni inte långt ifrån naturområden så som Tyresta nationalpark samt Torvalla sim- och sporthall. Ca. 300 m från lägenheten finner ni det lokala centrumet med matbutik, ett flertal restauranger samt bio och bowling. Välkommen på visning!

Förening

Tvillingarnas gata 313

Förening

HSB Brf Tellus

Allmänt om föreningen

Brf Tellus bildades 1967 och är en av de större bostadsrättsföreningarna i Brandbergen. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna: Söderby 2:16-21, 2:34-36 och 2:42 med adresserna Tvillingarnas gata 301-321, 340-343 samt Lejonets gata 367-368, 371-386. Det finns 591 lägenheter som är fördelade på fem höghus och sju låghus. Därutöver finns det 51 lokaler och ett flerbilsgarage med 206 platser.

TV & BREDBAND
Tv med basutbud från Comhem ingår i månadsavgiften. Bredband via Ownit (700-1000 Mbit/s) ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMHETSLOKALER
Föreningen har 6 st tvättstugor på följande adresser: Tvillingarnas gata 321, 308, 302 samt Lejonets gata 374, 386, 379. Även föreningslokal, övernattningslägenhet, bastu och gym finns att tillgå för föreningens medlemmar.

PARKERING
Föreningen har två ytor med markparkering utomhus, besöksparkering samt kall och varmgarage. Parkeringsplatser hyrs endast ut till medlemmar i föreningen. Parkeringsplats kostar 164 kr/mån, parkeringsplats med motorvärmare 276 kr/mån, kallgarage 291 kr/mån och varmgarage 456 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och hanteras av HSB. Besöksparkeringen finns på Lejonets Gata 371-374, kostnaden är 5kr/timme eller 40kr/dygn.

FASTIGHETERNAS SKICK
2000 - Renovering fasadbeläggning.
2003 - Renovering hiss.
2005 - Renovering av tvättstuga.
2010 - Målning av fönster.
2010 - Renovering av ventilationsanläggning.
2014 - Relining och byte av gaspanna
2016 - Byte av Entréportar
2017- Nya cykelhus har byggts
2018 - Installation av elektroniskt låssystem och porttelefon
2019 - Under år 2019 kommer det att ske en statusbesiktning av samtliga lägenheter

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 3 % från 2019-04-01.

Överlåtelseavgift

1 628 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Brandbergen som är en egen postort i Haninge planerades av arkitekten Gustaf Lettström på 60-och 70-talet. Idag bor det lite drygt 11 000 invånare i Brandbergen. Inom området finns det bowlinghall, biograf, minigolf samt mysiga promenadstråk.

Närservice

På gångavstånd finner ni Brandbergens Centrum där ni hittar apotek, restauranger, post, affärer och livsmedelsbutik. Inom gång- och cykelavstånd finns också två stormarknader, COOP Forum och Ica Maxi

Kommunikation

Här har man nära till allmänna kommunikationer och serviceinrättningar. Busslinjer finns till Haninge Centrum, pendeltågsstationen, Stockholm, Tyresö etc. Restid till Stockholm är ca 20 minuter

Parkering

Föreningen har två ytor med markparkering utomhus, besöksparkering samt kall och varmgarage. Parkeringsplatser hyrs endast ut till medlemmar i föreningen. Parkeringsplats kostar 164 kr/mån, parkeringsplats med motorvärmare 276 kr/mån, kallgarage 291 kr/mån och varmgarage 456 kr/mån. Separat kösystem tillämpas och hanteras av HSB. Besöksparkeringen finns på Lejonets Gata 371-374, kostnaden är 5kr/timme eller 40kr/dygn.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering