Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Timvinkelvägen 38

Vega Haninge

2 775 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Måndag 22/7 17.30-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Timvinkelvägen 38

Antal rum 3 rum
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 29-1002
Våning 0 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 775 000 kr utgångspris
Avgift: 3 812 kr/mån I avgiften ingår vatten, värme, sophantering och basutbud från Comhem.
Andel i föreningen: 1,8159%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna är individuella och varierar beroende på förbrukning, familjestorlek och avtal.
Tillträde Flexibelt
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 2017-2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. HANINGE TÄCKERÅKER 1:212
Övriga byggnader Cykelrum finns Barnvagnsrum finns
HALL
Ljus och välkomnande hall med gott om förvaring! Direkt till höger finns plats att hänga kläder följt av flera garderober. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger mörk klinker i anslutning till entrén som går över i fin parkett.

BADRUM
Stort helkaklat badrum där golvet är klätt i mörkare klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Badrummet är utrustat med duschhörna, wc, spegelskåp, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här finns bra bänkyta och skåp för förvaring. Även golvvärme finns indragen.

KÖK & VARDAGSRUM
Stora och sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns flera fönster som skänker härligt ljus och utgång till mysig balkong. Gott om gott plats för soffa, tv-möbel och matbord! Snygg parkett på golvet och vitmålade väggar. Köksinredningen är i vitt och i övrigt utrustat med spishäll, ugn, micro, kyl och frys i rostfritt stål. Här finns gott om bänkyta och ovan den sitter vitt kakel. Plast för stort matbord.

BALKONG
Stor och mysig balkong där man kan njuta av en kopp kaffe i morgon & förmiddagssol. Här finns plats för liten utegrupp och grönska!

SOVRUM 1
Stort sovrum med stora fönster, garderober och plats för både dubbelsäng och skrivbord om så önskas. Vitmålade väggar och parkett på golvet.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Väggarna är målade i grått och vitt och och på golvet ligger fin parkett. stort fönster finns med utsikt mot grönska. I anslutning till sovrummet finn stor klädkammare som även kan användas som förråd.

Nyproducerad trea på markplan i expansiva Vegastaden!

SÄNKT PRIS och flexibel inflytt!
Välkommen till denna ljusa tre med modern och hög standard på nedre botten. Två stora sovrum, vitt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum med värmegolv, tvätt- & torkmaskin och en stor balkong. Här bor du på bekvämt avstånd till det mesta. Nya stationen i Vega öppnade i april 2019 vilket har gett hela området ett uppsving när det kommer till kommunikationer. Här är det bara att flytta in och trivas! Varmt välkommen på visning!

Förening

Timvinkelvägen 38

Förening

Brf Vegabonusen

Allmänt om föreningen

Allmänt om föreningen:
Brf Vegabonusen består av 63 lägenheter. Lägenheterna är på mellan 2-4 rum och kök, från 38-93 kvm. På gårdarna mellan husen kommer det finnas grönska.
Praktiska lösningar för barnvagnsförråd och sophantering för hushållsavfall finns. Likaså ett 20-tal parkeringsplatser.

I nya stadsdelen Vega bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till sjöarna Drevviken och Rudan är det promenadavstånd och som erbjuder allt i form av bad och promenadstråk.

Kommunikation
Goda kommunikationer i området med direktbuss till Gullmarsplan (ca 15 min) samt busslinjer både till Farsta Centrum och Haninge Centrum.
Gångavstånd till nya pendeltågsstationen. Restiden till Stockholm C ca 20 min.

Närservice
Vega har sina närmsta butiker i Gallerian Port 73 längs Nynäsvägen (gångavstånd) med ca 40 butiker och restauranger samt livsmedelsbutiker som ICA Maxi, Coop Forum och Willys. I närliggande Länna köpcentrum och Haninge Centrum finns all tänkbar service.

På sikt kommer man kunna göra inköpen i Vega. Enklare livsmedelsaffärer kommer finnas i området, Troligtvis i anslutning till nya pendeltågsstationen.
I dagsläget finns det en F-6 skola och en förskola. Sammanlagt framöver kommer det finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen.

Gårdsplan:
Gemensamma utrymmen
Utomhus finns det avfallsbehållare där du kan slänga hushållssopor och tidningar.
Närmaste miljöstation finner du vid Hallstens Väg 2.

Cykelställ finns placerade utomhus i anslutning till husen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Från Vega är det nära till det mesta! Bad, natur, kommunikationer, shopping och stadsliv! Med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg når du innerstans puls samtidigt som du bor med naturen runt hörnet! Vega är ett mycket populärt och välplanerat bostadsområde.

Närservice

Bara några minuter bort med bil finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl, MIO och Coop Forum. Även Länna shoppingcentrum, Haninge Centrum och Port 73 finns i närområdet där man hittar apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera ridsports anläggningar, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö.

Kommunikation

Till nya pendeltågsstationen tar det ca 2 minuter att gå från bostaden och man är i city på ca 15 min. Planerna för området med pendeln och bebyggelse med höghus och centrum gör att Vega/Hermanstorp/Kolartorp växer ihop med centrala Handen. Busshållplats finns nära bostaden och är vältrafikerad! Bussar tar dig till bl. a. Stockholm, Handen och Västerhaninge

Parkering

Totalt finns 32 plaster i föreningen. Dock kan man även köpa månadsbiljett hos easypark för 500 kr i månaden och stå på flera platser i området.

Övrigt

Varmt välkommen till ett trivsamt område och en välplanerad och toppfräsch lägenhet!

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering