Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nordalavägen 28

Vallås Halmstad

1 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Söndag 23/6 14.00-16.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nordalavägen 28

Antal rum 4 rum
Boarea 85,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E41RG
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan!
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 579 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud) & numrerad parkeringsplats.
Andel i föreningen: 2,388%
Andel av årsavgift: 2,39%
Driftskostnad 6 509 kr/år
varav
El: 5 309 kr (3125 kWh)
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från- och tilluft (FTX)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd, märkt nr 28.
HALL
Välkommen in till denna trevliga fyra med kanske föreningens bästa läge?! Bostaden är en gavellägenhet vilket ger maximalt ljusinsläpp och generösa ytor för kreation. Den välkomnande hallen erbjuder avhängningsmöjligheter till vänster och ytterligare förvaring i klädkammaren. På golvet ligger ett eklaminat som följer med in i bostadens samtliga rum. Väggar och tak är vitmålade, stig på!

KÖK/VARDAGSRUM
Köket (IKEA) ligger i en genomgående och öppen planlösning mot vardagsrummet med moderna och stilrena materialval. De vita luckorna harmoniserar väl med det kaklade stänkskyddet i grå kulör. Kapitalvarorna är även de från IKEA med 10 års garanti (ej diskmaskin). Ett långsmalt fönster ger både utsikt och ljusinsläpp och är beläget ovanför diskhon. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd micro (2019), spisfläkt, diskmaskin, samt 2 st kombinerad kyl och frys i fullhöjd. Intill köket finns utrymme för matbord och avgränsar ytan mot vardagsrummet.

Vardagsrummet möbleras efter behov och en större soffgrupp fås plats. Väggarna är vitmålade.

SOVRUM
Det första av sovrummen finns till vänster om vardagsrummet. Ljust och luftigt rum med ett fönster ut mot grönskan. Det finns två garderober till förvaring.

SOVRUM
Till höger om vardagsrummet finns de två övriga sovrummen. Bägge har fönster som sprider ljus och erbjuder möblering efter behov. En liten hall avgränsar rummen och dessutom leder till en klädkammare, utmärkt till förvaring.

TERRASS
Den ljuvliga terrassen har byggts ut så sent som sommaren 2018 och inbjuder till umgänge med gott sällskap. Fortsätter ni runt knuten finns en stensättning med plats för att fånga dagens sista solstrålar.

BADRUM
Badrummet är stort och luftigt med grå våtrumsmatta på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet erbjuder tvättmöjligheter och har en praktiskt arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare. Det finns även överskåp monterade för förvaring. Badrummet är utrustat med: wc, badkar med duschdel, kommod, handdukstork samt spegel.

Välkommen till ett toppmodernt boende i lugn och fridfull miljö.

Äntligen en fyra på markplan!

Föreningens bästa läge? Ta chansen att förvärva en nyproducerad bostadsrätt om 85 m2 med 3 sovrum, öppen social planlösning och bra förvaring. Dessutom är bostaden gavellägenhet vilket ger maximalt ljusinsläpp. Det stora och ljuvliga trädäcket njuts när solen skiner från förmiddag till senare eftermiddag, kvällen spenderas på gaveln med något förfriskande. Välkommen till populära Vallås och Brf BoKlok!
Vi ses på visningen.

Förening

Nordalavägen 28

Förening

BRF Boklok Travet

Allmänt om föreningen

På populära Vallås finns brf BoKlok Travet. Här finns sex flerbostadshus med sammanlagt 52 bostadsrätter. Föreningens hus byggdes 2016-2017 då även föreningen bildades. Föreningen äger fastigheten Vallås 1:7. Föreningen har avtal med PART Fastighetsförvaltning om ekonomisk förvaltning. En underhållsplan har upprättas och löper fram till 2035.

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade förutom sedvanligt underhåll samt eventuella garantiarbeten. 2-års besiktning av fastigheten genomfördes juni 2019.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje bostad följer ett förråd.

TV & INTERNET
I månadsavgiften ingår TV (Telia, 8 st fria kanaler).
Föreningen har även anslutits till fiber (Telia,öppen fiber.) Valfritt abonnemang och hastighet tecknas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Till varje bostadsrätt följer en numrerad parkeringsplats i anslutning till bostaden. I övrigt fri parkering i området. Föreningen för en diskussion om att köpa loss mark för
ytterligare parkeringar.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande (2019-06-13): Föreningen höjde avgiften 1 % 2019-01-01 i enlighet med den ekonomiska planen. Föreningen har för avsikt att följa den ekonomiska planen.

Överlåtelseavgift

1 165 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar just nu med nybyggnation av hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor: Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola Skola Vallåsskolan F-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering