Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nissabogatan 8

Centrum Halmstad

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nissabogatan 8

Antal rum 4 rum
Boarea 113,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 60
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr
Avgift: 7 157 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (Telia paket lagom), Internet (Fiber 100/10 mbits) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,97039%
Andel av årsavgift: 1,97041%
Driftskostnad 7 900 kr/år
varav
El: 6 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration
Utfärdad den 2 oktober 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett större källarförråd märkt nr 60.
HALL
Ta hissen upp till 5:e våning och välkommen in i denna trivsamma fyra! Då bostaden ligger högst upp i huset är både fönster och takhöjden högre än våningarna längre ner i huset. I hallen har vi en takhöjd på hela 3 m vilket ger härlig rymd och ljusflöde. På golvet ligger det klinker på och väggarna samt tak är vitmålat. Klinker övergår sedan till ett parkettgolv i bostadens övriga rum. Till vänster finns det möjlighet att hänga undan jacka och ställa undan skorna i en garderob med skjutbara dörrar av glas. I den inre hallen finns hela två rejäla klädkammare som även kan användas som förråd. Ta av dig skorna och välkommen in!

BADRUM
Direkt till höger i hallen finns våningens första badrum. Det är ljusgrå klinker på golvet och mörkare grått på väggarna. Badrummet är utrustat med: wc, kommod, spegel, handdukstork, dusch med vikbar dörr av glas samt golvvärme.

SOVRUM 1
Det största sovrummet av de tre är placerat rakt fram från hallen. Rummet är ljust och luftigt samt erbjuder bra förvaring i garderob med skjutdörrar av glas. Rummet möbleras efter behov, men du får enkelt plats med en större dubbelsäng. Parkett på golvet och målade väggar.

SOVRUM 2 & 3
Våningens andra och tredje sovrummet ligger utmed den inre hallen. Båda rummen kan användas som tonårsrum eller det ena till kontor. Valfriheten är många och anpassas efter behov. Parkett på golvet och målade väggar i ljus kulör. Det ena sovrummet är någon kvadratmeter större och har därför försetts med en garderob till förvaring.

TVÄTTSTUGA
Den generösa tvättstugan är försedd med både tvättmaskin och torktumlare, samt har rejält med förvaring i hela sju överskåp. Det finns en praktisk arbetsbänk av laminat med en vask. På golvet ligger en klinker och väggarna är vitmålade. Över arbetsbänken sitter ett kaklat stänkskydd i vitt utförande.

BADRUM
Det andra av två badrum ligger längre in i den inre hallen. Ljust kakel på väggarna samt mörkare klinker på golvet som även bildar en snygg fondvägg. Golvvärme finns för maximal komfort. Badrummet har även förberetts med eldragning för kunna göra en bastu om så önskas. Utrustning: wc, kommod, handdukstork samt badkar.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum ligger med en delvis öppen planlösning mot varandra. Köket är ett vackert HTH-kök med vita köksluckor med en ram av valnöt som bidrar med karaktär åt köket. Bänkskivan är av körsbärslaminat och är förhöjd för att att ha en bättre arbetshöjd. Köket är L-format vilket erbjuder bra arbetsytor och rejält med förvaring i både över- och underskåp. Över arbetsbänken sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Kapitalvarorna är i rostfritt utförande från Electrolux. I taket sitter infällda spotlights. Köket är utrustat med: spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd.

Den naturliga matplatsen finns vid fönsterpartierna på kortsidan. Här får du enkelt plats med ett större matbord.

Vardagsrummet möbleras efter behov och är stort och luftigt. Härifrån når du även den trevliga inglasade balkongen som även den är L-formad och har en smalare del utan inglasning. Här kan du njuta av solen under större delen av dagen och vyn ut mot innergården med Nissan skymtande i bakgrunden. En markis har installerats för ge skugga när solen gassar som mest.

Välkommen till en trevlig våning för människor i alla livsskeden!

Takvåning!

Nu erbjuds denna trevliga takvåning i välskötta Riksbyggens BRF Villa Real. En yta på 113,5 m2 fördelas över tre stora sovrum, två helkaklade badrum samt separat tvättstuga med mycket generös förvaring! Lägg därtill två större klädkammare och en mycket trevlig vy från balkongen och bostadens samtliga rum. Detta summeras i ett toppen- och bekymmersfritt boende. Välkommen på din personliga visningstid!

Förening

Nissabogatan 8

Förening

Riksbyggens BRF Villa Real

Allmänt om föreningen

Brf Villa Real bilades 2009 då även föreningens hus uppfördes. Föreningen har 60 lägenheter samt 48 garageplatser i källarplan. Den mysiga innergården delas tillsammans med grannföreningen Brf Henrik. Föreningen har avtal med Riksbyggen som sköter ekonomisk- och teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://villareal.se.

RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar förutom sedvanligt underhåll. Föreningen har upprättat en underhållsplan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källaren. Förrådet har samma nummer som lägenheten och numret finns ovanför/vid sidan om dörrarna. Cykelförråd finns också i källaren. Övernattningslägenhet ligger på Nissabogatan 2 (200 kr/dygn). Motionslokal i källaren på Nissabogatan 8.

PARKERING
Föreningen har 48 garageplatser i källarplanet (separat kö). Pris: 600 kr/mån. I övrigt parkering i närområdet mot avgift. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på www.halmstad.se.

TV & INTERNET
Föreningen har avtal med Telia (Fiber) vilket innebär att TV (Lagom), bredband (fiber 100/10) samt IP-telefoni ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2019-09-30: Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi. Föreningen har aldrig höjt avgiften. Däremot skedde en sänkning (!) med 2 % 2016.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering