Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mörtvägen 88

Fyllinge Halmstad

1 275 000 kr

Se alla bilder


Visning

Onsdag 23/6 17.45-18.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mörtvägen 88

Antal rum 3 rum
Boarea 72,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 275 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 116 kr/mån Inkl: Värme, vatten samt TV (grundutbud).
Andel i föreningen: 0,0069%
Andel av årsavgift: 0,69421%
Driftskostnad 5 460 kr/år
varav
El: 3 868 kr (1817 kWh)
Försäkring: 1 592 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på den individuella förbrukningen samt vilket avtal som tecknas.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1984
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram. Förråd i anslutning till entrén samt vid terrassen på markplan. Renoveringar av nuvarande ägare: 2015 - Kök: Lackerat om luckor, installerat diskmaskin, bytt diskho och blandare, ny bänkskiva, ny spisfläkt Badrum: Tvättmaskin Ytskikt: Nya golv i hall, sovrum nr 1 och 2, kök samt nya lister. Målat väggar samt tak Balkong: Ny trall Sovrum: Garerob höger sida med klädstänger och draperi framför. 2016 - Ny toalettstol 2019 - Handfat med kommod, spegelslåp med belysning.
HALL
I hallen finns en naturlig plats att hänga av sig jackan samt ställa undan skorna in till vänster. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv som sedan fortsätter i alla rum utom vardagsrummet. Längre in i hallen på vänster sida finns ett praktiskt städskåp.

KÖK
Från hallen nås köket in till höger. Här finns plats för matbord med plats för minst 4 personer. Vill man så kan man öppna upp mellan kök och sovrum genom de befintliga valven. Köket är utrustat med separat kyl- och frysskåp, diskmaskin, dubbel diskho med blandare i rostfritt samt fläkt. Stänkskydd i vitt kakel och en laminatbänkskiva i mörkt. Ljusa tapeter samt samma mörka laminatgolv.

BADRUM
Från hallen nås badrummet in till höger. Halvkaklat badrum med grått kakel i duschutrymmet samt blått klinker på golvet samt övriga väggar målade i vitt. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, spegelskåp med belysning,wc samt handfat med kommod. I badrummet finns även ett extra tvättställ i rostfritt perfekt för att kunna skölja av större saker eller fixa med blommor.

SOVRUM
Från hallen nås det stora sovrummet in till vänster. Här finns plats in till höger i rummet för att kunna ha klädförvaring på de befintliga klädstängerna. I sovrummet finns en grå fondvägg i tapet och övriga väggar är målade i vitt.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås via köket in till vänster. En ljus fondvägg i tapet och övriga väggar är målade i vitt. In till vänster finns en garderob för praktiskt förvaring.

VARDAGSRUM
Från hallen nås vardagrummet rakt fram. Här finns en grå fondvägg och övriga väggar är målade i vitt. Balkongen nås via altandörren på vänster sida. Rummet är ljust och rymligt med plats för större soffgrupp samt matsalsbord och annat möblemang.

BALKONG
På den stora balkongen går det att njuta av solen under eftermiddagen samt kvällen. På golvet ligger ett trall för att skapa en mysig känsla.

UTEPLATS
Nedanför trappan på framsidan finns en stenbelagd uteplats. Här kan man sitta och njuta av förmiddagssolen, med gott om plats för loungemöbler och odlingsmöjligheter i pallkragar.

FÖRRÅD
Utanför ytterdörren finns ett stort förråd som hör till lägenheten. Perfekt för att kunna förvara allt som behövs.

3a i populära Fyllinge!

Äntligen kan vi erbjuda en bostad i populära Fyllinge, här bor man med närhet till grönområden, salta hav samt ett stenkast från Hallarnas shoppingcenter. Bostaden erbjuder 2 sovrum, kök med matplatsdel, stort badrum, förråd i anslutning till lägenheten, balkong med eftermiddagssol samt en uteplats med förmiddagssol. I avgiften ingår värme, vatten, samt TV (grundutbud). I Brf Åkeslätt bor man i en bra förening med en stabil ekonomi.

Välkommen att boka er privata visningstid.

Förening

Mörtvägen 88

Förening

Brf Åkeslätt

Allmänt om föreningen

Brf Åkeslätt ligger lugnt beläggen med närhet till både natur och shopping! På gångavstånd nås skola, förskola, vårdcentral, Statsbondgården samt expanderande Hallarna!

Föreningen bildades 1984 och innehar totalt 46 byggnader, fördelat på 33 flerbostadshus i 2 plan, 3 skyddsrum varav ett används som lokal. Övriga inrymmer kallgarage. Föreningen består av 132 lägenheter. Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Brf Åkeslätt är ytterst välhållen med god ekonomi och löpande underhåll sker kontinuerligt enligt underhållsplan. Föreningens kassan har även stärkts då tidigare lokal renoverades, gjordes om till två lägenheter och såldes på den öppna marknaden.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen. Gemensam kvarterslokal på Gäddvägen 81. Soprum i nära anslutning till bostaden vid föreningens parkeringsplats.

RENOVERINGAR
Pågående:
Måla om ytterdörrar och förrådsdörrar.
Installera 8 st laddstolpar på området (4 st på Gäddvägen samt 4st Mörtvägen).

Utförda:
2020 - Målat om fasader. Asfalterat i området och gjort vid befintlig asfaltering.
2019 - Byte av termostater. Fönsterbyte och balkongdörrar.
2017: Målning av balkongräcken. Förnya trädbeståndet.
2016 - Samtliga tak har setts över och gjorts rena från mossa. Nya brevlådor. Samtliga värmeväxlare har bytts ut. Byggt om tidigare lokal till två nya lägenheter. Anläggning av nya lekplatser.
2015 - Utvändiga murar och rabatter har setts över, utomhusarmaturer utbytta. Målning och lagning av murar.
2014 - Nya garage har byggts samt linjemarkering av P-platser.
2008 - Totalrenovering av fasaderna.

PARKERING
Garage går att hyra mot en avgift om 325kr/mån (Separat kö tillämpas). Fri parkering rådet i området.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring och bostadsrättstillägg.

TV & INTERNET
Ett basutbud från Viasat ingår i avgiften, övriga kanaler tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen. Kostnaden för fiber via Halmstad Stadsnät ingår i avgiften, men internetabonnemang med valfri hastighet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2021-05-31 efter samtal med styrelsens ordförande: I dagsläget finns det inga planer på att höja avgiften.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola Grundskola Fyllingeskolan F-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter