Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Laholmsvägen 50C

Centrum/öster Halmstad

1 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Laholmsvägen 50C

Antal rum 1 rum
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 20
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 2 556 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (Telia BAS), internet (fiber 10/10) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 2,82784%
Andel av årsavgift: 2,82784%
Driftskostnad 2 415 kr/år
varav
El: 1 317 kr (977 kWh)
Försäkring: 1 098 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1950
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 24 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas/3-glas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd på vinden samt i källaren.
I välskött HSB föreningen finns denna välskötta och trivsamma etta med riktigt kök.

HALL
Hallen är välkomnande med lättskött klinker på golvet. Väggar och tak är vitmålade. Kläderna kan med lätthet hängas av till höger. Ta av dig skorna och välkommen in!

BADRUM
Det fräscha badrummet finns placerat till vänster om hallen och har stilrena samt tidlösa kulörer i from av mörkt klinker på golvet och vit kakel på väggarna. Badrummet har utrustat med golvvärme för maximal komfort. Badrummet är även utrustat med: wc, handfat, spegelskåp, dusch med dörr i glas samt handdukstork

KÖK
Golvet från hallen följer med in i köket. Det trivsamma köket har ett fönster mot innergården och sprider bra ljus in i bostaden. Köket har vita köksluckor och erbjuder rikligt med förvaring. Det finns gott om utrymme för ett matbord med tillhörande stolar när vännerna kommer på besök. Köket är utrustat med: spis, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys.

RUM
Rummet möbleras efter behov och du kan med lätthet skapa en sovalkov. Rummet är tillräckligt stort att förvara både säng, större soffa samt en hörna till skrivbord. 2 garderober erbjuder förvaring. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna har vita kulörer. Härifrån nås även den ljuvliga balkongen med sol större delen av dagen. Här kommer många kvällar spenderas med gott sällskap.
Låt oss presentera denna välskötta 1:a med balkong! Lägre månadskostnad är svårt att hitta i området samt att du dessutom bor i direkt anslutning till Högskolan i Halmstad samt närhet till stadens puls. I området finns allt inom 5 minuter med utbud av matbutiker, gym samt restauranger. Föreningen är ytterst välskött och i den låga avgiften om 2556 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (Fiber 10/10 mbits) samt bostadsrättstillägg. Möjlighet finns till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

Förening

Laholmsvägen 50C

Förening

HSB BRF Flintlåset i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Flintlåset ligger med kort promenadavstånd till både Högskolan i Halmstad, Resecentrum samt stadens puls. Föreningens hus är från 1950 och äger fastigheten Flintlåset 10. Föreningen består av 21 st bostäder. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar, där även momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter. I dagsläget hyrs lokaler ut vilket inbringar extra inkomster till föreningens kassa.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje lägenhet följer ett större förråd på vinden samt ett i källaren. I källarplan finns en fräsch tvättstuga som bokas med passen förmiddag/eftermiddag. Det finns även cykelrum samt hobbyrum.

RENOVERINGAR
Inga planerade förutom sedvanligt underhåll. Byte av fjärrvärmesystemet. Föreningen har upprättat en underhållsplan.
2017 - Renovering av fasad.
2016 - Bytt träpanel på burspråk i öster och väster. Renoverat och målat källare samt bytt fönster. OVK-besiktning.
2009 - Fönster samt balkonger, samt säkerhetsdörrar.

TV & INTERNET
I avgiften ingår TV via Telia BAS samt Internet (fiber 10/10 mbits). Önskas fler kanaler eller högre hastighet på internet tecknas och betalas det av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Föreningen förfogar över 16 st parkeringar (sep. kö) för 200 kr /mån.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2018-12-27: Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi. Avgiften höjdes med ca 2% 2019-01-01. Innan dess har föreningen inte höjt avgiften på 5 år. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och snart även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer när det står klart bli knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering