Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hammars Gata 10C

Centrum Halmstad

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hammars Gata 10C

Antal rum 4 rum
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 42
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 5 055 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 2,73655%
Andel av årsavgift: 2,79408%
Reparationsfond: 1 304 kr
Driftskostnad 4 950 kr/år
varav
El: 3 500 kr
Försäkring: 1 450 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas/3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten följer ett förråd på vinden samt ett mindre matkällare. 2020 - Nytt badrum, nytt golv sovrum/hall samt målat väggarna.
HALL
Välkomnande hall med parkett på golvet och målade väggar. Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. Då lägenheten har två ingångar finns det möjlighet till det perfekta tonårsrummet, eller varför inte hyra ut en del och därmed minska din månadskostnad?! Nuvarande ägare har ljudisolerat den avskiljande väggen mellan rummet och kök/hall just av nämnd anledning. I den inre delen av hallen finns två garderober till förvaring. Ta av dig skorna och välkommen in.

SOVRUM
Det första av totalt tre sovrum finns till höger om hallen. Bra förvaring erbjuds i garderober. Rummet möbleras efter behov och du får plats med både en större säng samt tillhörande nattduksbord. Laminat på golvet och målade väggar.

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen sett finns det ljusa vardagsrummet. Ett burspråk ger extra ljus åt rummet. Rummet möbleras efter önskemål och du får plats med både mat- samt soffgrupp om så önskas. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i grått samt vitfondvägg. Härifrån nås även en underbara balkongen som erbjuder sol under större delen utav dagen!

KÖK
Fräscht kök med gråa köksluckor och bänkskiva av ek. Över arbetsbänken sitter ett kaklat stänkskydd. Förvaring erbjuds i både under- och överskåp. Önskas finns utrymme för ett matbord vid fönstret. Parkett på golvet och målade väggar. Utrustning: spishäll, kolfilterfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, tvättmaskin samt kombinerad kyl/frys.

BADRUM
Nyrenoverat badrum (2020) med stilrena materialval. En del av sovrummet togs i anspråk för att förlänga badrummet och därmed göra det större. Utrustning: wc, kommod, segelskåp, dusch med vikbar dörrar av glas samt handdukstork. Det finns möjlighet att installera en tvättmaskin. Fråga ansvarig mäklare för mer information.

SOVRUM
Det andra av de tre sovrummen är beläget mellan kök och badrum. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM/GÄSTTOALETT (MÖJLIG UTHYRNINGSDEL)
Här är det perfekta tonårsrummet (eller möjlig uthyrningsdel). Laminat på golvet och målade väggar. Toalett med klinker på golvet och målade väggar. Uthyrning skall först godkännas av föreningen.

Nära Resecentrum!

På ett utmärkt läge finns Hammars gata 10C och välskötta HSB:s brf Kapsågen. Nu söker en av de populära fyrorna i föreningen en ny ägare. Ett fräscht boende med splitter nytt badrum (2020), modernt kök samt tre stora och luftiga sovrum. Balkongen är pricken över i:et med sol under större delen utav dagen. På Hammars gata är det verkligen nära till allt, och du transporterar dig bäst med cykel! Har du bil får du enkelt en parkeringsplats i närområdet (föreningen har dessutom flera parkeringar, som i dagsläget är kö till). Du når både city, matbutiker, restauranger och Högskolan i Halmstad inom loppet av 5 minuter. Pendlar du springer du snabbt bort till tågstationen över bron. En ytterligare fördel är möjligheten till en extra intäkt varje månad genom att hyra ut en del av bostaden (tillgång till egen toalett) vilket ger en fördelaktig boendekostnad. Välkommen på visning!

Förening

Hammars Gata 10C

Förening

HSB:s Brf Kapsågen

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Kapsågen ligger på ett utmärkt läge, mitt emellan city och Högskolan i Halmstad. Ett stenkast ifrån byggs just nu Halmstads nya resecentrum. Resecentrumet kommer bli hjärtat för all kollektivtrafik i kommunen och är därmed perfekt för dig som pendlar! Förutom sitt utmärkta läge finns i närområdet flertalet träningsanläggningar, matbutiker, restauranger och frisörsalonger.

Föreningen äger fastigheten Kapsågen 2 och bebyggdes med föreningens hus 1948. Fastigheten har adresserna Hammars gata 10, 10A-C, 12, 14, Enslövsvägen 5-7 samt Repslagaregatan 1. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Föreningen har två lokaler uthyrda till två olika verksamheter vilket inbringar extra inkomster till föreningens kassa.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren på Hammars Gata 10A.

RENOVERINGAR
Inget planerat förutom sedvanligt underhåll.
Utförda:
Miljöhus (2018)
Målning av trapphus och nya säkerhetsdörrar.
Föreningen har sedan tidigare renoverat stammar (slutet av 90-talet), bytt fönster samt renoverat tvättstugan.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

TV & BREDBAND
Kabel-TV (grundutbud) genom Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.
Abonnemang för bredband (fiber) via Bredbandsbolaget tecknas och bekostas av varje enskild medlem.

PARKERING
Föreningen har 35 st parkeringsplatser som går att hyra för 150kr/mån (Till dessa är det separat kö). Det finns även flertalet parkeringar utmed gatan och i närområdet. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på: www.halmstad.se.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-10-09 efter samtal med föreningens ordförande: I dagsläget förs inga diskussioner om att höja avgiften. Senaste föreningen höjde avgiften var 2015-01-01.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

483 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrala Öster Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter