Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kalendervägen 63

Kortedala Göteborg

2 300 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, välkommen att boka in dig!

Tisdag 23/7 17.00-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kalendervägen 63

Antal rum 2 rum
Boarea 53,70 kvm
Enligt föreningen

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 300 000 kr Prisförslag
Avgift: 2 697 kr/mån Avgiften inkluderar värme, vatten och tv. 100 kr utav månadsavgiften utgör en kostnad för säkerhetsdörren.
Andel i föreningen: 2,9%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1953
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Kortedala 54:4
Övriga byggnader Till bostaden hör både ett vinds-, och ett källarförråd.
En trappa upp välkomnas ni in till denna ljusa och välplanerade bostad. Hallen binder samman bostadens alla rum. Här finner ni en rymlig klädkammare med gott om plats för alla era kläder.

Till höger om hallen ligger köket som stambytts av föreningen. De ljusa luckorna ger en trivsam känsla och bakom finns mycket förvaring att tillgå. Här finns spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys (2018). (En extra frys finns i klädkammaren, ny 2018). Intill fönstret kan ett matbord för 4-6 gäster placeras.

Intill köket ligger det rymliga sovrummet. Här finns gott om klädförvaring, dels i tre inbyggda garderober längs ena väggen samt en till garderob. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

Vardagsrummet är väl tilltaget till ytan. Ett stort fönster släpper in ljuset som får sprida sig i rummet. Här sitter ni med utsikt över den grönskande och lugna gården. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang.

Direkt till vänster om hallen finner ni badrummet som stamrenoverats av föreningen. På golvet ligger blått klinker och väggarna har vitt kakel med en blå kakelstrimma som bryter av. Dusch, handfat med kommod, spegel samt toalett finns att tillgå. Här finns också ett praktiskt vädringsfönster.

Ljus och välplanerad tvåa i välskött förening

På Kalendervägen 63 finner ni en ljus och välplanerad tvåa där ni har möjlighet att sätta er egna prägel. Fönster i olika väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och förvaringsmöjligheterna är goda. Badrummet är stambytt av föreningen. Här bor ni i en välskött förening i ett lugnt och omtyckt område med närhet till allt som skapar trivsel i vardagen.

Här bor du med närhet till grönskande natur och motionsspår, matbutiker samt restauranger. Goda kommunikationer med spårvagn som smidigt tar er in till city på ca 10 min, både spårvagn 6, 7 och 11. Kortedala torg med sin spårvagnshållplats ligger endast en kort promenad bort.

Förening

Kalendervägen 63

Förening

Brf Mockaskeden nr 4

Allmänt om föreningen

Brf Mockaskeden nr 4 äkta bostadsrättsförening med 39 lägenheter i Göteborg. Föreningen bildades år 1954. Föreningen är privat och sköter själva fastighetsförvaltningen. Boende i föreningen betalar ett tvättavgift på 15 kr per gång som återbetalas vid medverkan på städdagar två gånger per år. I föreningen finns tvättstuga, vinds-, och källarförråd.

Parkering

Det finns 5 stycken garageplatser och 22 stycken parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Kortedala har du närhet till naturen och flertalet torg där ni finner butiker, restauranger, caféer, blomsteraffärer med mera. För er som gillar naturen finns många vackra promenadstråk med härlig natur att njuta av. Goda kommunikationsmöjligheter med spårvagn som med endast 15 minuter tar er in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering