Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Götaverksgatan 20

Lindholmen Göteborg

5 200 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Ring/maila eller smsa mäklaren för inbokning.

Söndag 25/8 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Götaverksgatan 20

Antal rum 4 rum
Boarea 91,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-1704
Våning 7 av 16, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 200 000 kr utgångspris
Avgift: 5 796 kr/mån Avgiften inkluderar värme, kallvatten, tv och bredband. Obligatoriskt tillägg tillkommer per månad på 465 kr dras för el och varmvatten som sedan räknas av mot verklig förbrukning.
Andel i föreningen: 1,17277%
Andel av årsavgift: 1,27887%
Balkong i västerläge
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Stig in i bostaden och välkomnas av den trivsamma känsla som omsluter bostaden. På golvet ligger ljus askparkett som är genomgående för bostaden och samtliga väggar är vitmålade. I hallen finns garderober med skjutdörrar som förvarar era kläder och håller hallen prydlig.

Vidare in nås kök och vardagsrum som samsas i öppen planlösning. Här fås ett mycket trevligt ljusflöde tack vare fönsterpartierna och balkongen. Plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang och matbord för både familj och vänner. Köket är i stilrent utförande med ljusa skåpsluckor och laminatbänkskiva i grå betong som följer upp en bit på väggen. Köksutrustning i form av induktionshäll, spisfläkt, kyl, frys, ugn, mikro samt integrerad diskmaskin.

Balkongen med dess härliga läge gör att du kan njuta av solen inpå kvällen med en utsikt över området och en glimt av älven.

Bostaden erbjuder tre sovrum i fil. Det största sovrummet når du via en inre hall längst in i bostaden och har plats för dubbelsäng. Här finns en rymlig klädkammare för klädförvaring. De andra två sovrummen kan även lämpa sig till kontor eller gästrum beroende på behov i familjen.

Badrummet följer den moderna trenden med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finner ni toalett, handfat med kommod, spegelskåp, rundad duschhörna, handdukstork samt spotlights i taket. För bekvämlighet i vardagen finns en tvättmaskin och torktumlare.

Extra lyx att det finns en gästtoalett i anslutning till hallen. Likt det större badrummet ligger grå klinker på golvet och väggarna är vita.

Stilren bostad som följer den moderna trenden

På Lindholmen finner ni den perfekta bostaden för hela familjen med stilrena attribut och moderna inslag.
På Lindholmen uppstår spännande kontraster när det historiska området möter modern arkitektur. Här finner ni den perfekta bostaden för hela familjen med idealisk uppdelning mellan det privata och sociala. Kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning och blir den naturliga samlingspunken för familj och vänner, perfekt för festligheter. Privat i bostaden finner ni de tre sovrummen. På den härliga balkongen kan ni njuta av solen med en vy över området och en glimt av älven.

Precis intill bostaden finner ni Lindholmskajen där ni kan strosa runt bland flertalet caféer och restauranger. I området finner ni trevliga promenadstråk både vid vattnet och i kringliggande natur. På Lindholmen växer en helt ny stadsdel fram med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. Oavsett årstid söker turister och Göteborgare sig hit för att strosa runt och njuta av miljön. Goda kommunala förbindelser in till city och stora delarna av Göteborg. Buss eller båt, du väljer själv. Skall du över till andra sidan kan du ta gratisfärjan över till Stenpiren.

Förening

Götaverksgatan 20

Förening

BRF Lindholmspiren

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lindholmspiren, Göteborg kommun, som registrerats hos Bolagsverket den 11 maj 2016, har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och/eller lokaler till nyttjande utan tidsbegränsning.

Bostadsrättsföreningen har gemensamt elabonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.

Tv och bredband

Bredband, 250/250 mbit/s via Telenor ingår i avgiften.

Digitalt-grundutbud via Telenor om 7 tv- kanaler varav SVT1, SVT2 och TV4 även i HD ingår i avgiften.
Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Parkering

Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Kösystem tillämpas. Kostnad 1400 kr/mån. Det finns tre stycken knutna platser till en El- bilspool. Föreningens medlemmar är gratis medlemmar i Move About-elbilspool som även inkluderar 3 elcyklar. Som medlem föreningen är det gratis att hyra elbil och cykel

Renoveringar - utförda och planerade

Huset färdigställdes under 2018 av Skanska. Under de närmsta åren finns inga planerade renoveringar.

Övrigt

På gården finns lekplats, planteringar samt förråd (detaljprojekteringen är ej klar).

Brf Lindholmspiren har tecknat ett 10-årigt lokalhyreskontrakt med Göteborgs Stad Förskoleförvaltning fr om 2019-06-01 angående förskoleverksamhet. När verksamheten startar och ansökan till den hänvisar vi till Förskoleförvaltningen, 031- 365 09 60.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

JA

Området

Vid Lindholmskajen kan du strosa längst kajkanterna där du hittar mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Den gamla delen av Lindholmen präglas av grönskande trädgårdar, trähus med få våningar och kullerstensgator. En pittoreskt område som ligger varmt om hjärtat hos många. På Lindholmen växer även en helt ny stadsdel fram i Göteborg Manhattan, med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. 2021 kommer området stå färdigt med bla. bostäder, restauranger och caféer. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på ca 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt. När allt står klart skall det även finnas en linbana.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering