Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karderskans gata 13

Furulund

1 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karderskans gata 13

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 78,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0113
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 5 369 kr/mån inkl. parkeringsplats, värme, vatten & TV.
Andel i föreningen: 6,82504%
Andel av årsavgift: 6,82563%
Pantsatt Ja
Allmänt - Till lägenheten hör ett förråd.
- Torktumlare i badrummet är trasig

Byggnad

Byggnadsår 2006
Energideklaration
Utfärdad den 1 november 2010
Energiklass: -
Primärenergital: 112 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Färgeriet 1

HALL

Rymlig hall med plats för avhängning. Inrett med garderob. Snygg ekparkett som löper flytande genom hela lägenheten. Ljusa väggar.

KÖK

Fint kök med inredning i vitt med mörk bänkskiva och mörkt kakel ovanför. Rikligt utrustad med stora bänkytor och rejält med förvaring. Naturlig plats för matplats vid fönstret som dels vetter mot föreningens gräsmatta, och dels den egna uteplatsen - lugnt och avskilt. Vitvaror: Kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt spisfläkt.

BADRUM

Stort badrum inrett med dusch med duschvägg i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med bänkyta ovanför och hyllplan ovanför på väggen. Vill man ha mer förvaring kan ni montera väggskåp här för linneförvaring. Tvättkommod med underskåp, spegelskåp med integrerade spotlights. Extra plus är golvvärmen som förhöjer känslan.

SOVRUM MED WALK-IN ClOSET

Alla rummen är verkligen rymliga, så även sovrummet. Dubbla inbyggada garderober bakom dörren och dessutom en stor walk-in closet som verkligen rymmer det mesta och som även har fönster. Är ni i behov av ett hemmakontor kan ni istället inreda klädkammaren med arbetsplats eller om ni nyligen fått småbarn kan denna fungera som en barnkammare.

VARDAGSRUM MED UTEPLATS

I anslutning mot köket ligger sällskapsrummet som ges mycket ljus från såväl köket som vardagsrummet. Härifrån nås den stensatta uteplatsen som är bostadens trumfkort. På uteplatsen kan ni möblera med loungegrupp eller matplats och ändå ha plats över för odling och plantering. Den intilliggande gräsmattan gör att utemiljön känns "mer" då ni kan lägga ut filten och sola här om ni så vill eller ha en "hemma-picknick".

Stor och rymlig tvåa på markplan byggd 2006.

Välkomna till en mycket tilltalande och ljus marklägenhet i lugna och populära Furulund. Om ni söker en bostad där ni kan flytta rakt in utan att fundera eller tänka på att renovera har ni verkligen hittat rätt. Stor walk-in closet med fönster som absolut går att använda som hemmakontor eller barnkammare. Huset lät uppföras 2006 och interiören håller än idag hög standard och stil och material känns fortfarande högst relevanta. Planlösningen är riktigt bra och är sådär lagom öppen som man ofta vill ha det. Den fina planlösningen och de stora fönsterpartierna bidrar till en mycket luftig och social lägenhet.

Då huset är byggt 2006 får ni all tänkbar bekvämlighet såsom stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort kök med plats för rejält matbord och inte minst, en egen stensatt uteplats där ni kan tända grillen och njuta av sommaren. Den intilliggande gräsmattan har använts flitigt av nuvarande ägare och blir som en förlängning av uteplatsen - perfekt om ni har husdjur eller barn.

Ett fantastiskt läge i Furulund med direkt angränsning till skogsparti med fina promenad och löpspår. Naturen är verkligen in på knuten och ni kan följa årstiderna och dess skiftningar. Läget är även praktiskt då buss & tågstation ligger en mycket kort promenad bort. Byns nya tågstation är ett verkligt lyft och numera kan du ta tåget till Malmö på 20 minuter!

Välkomna att boka in er på en riktigt mysig lägenhet!

Förening

Karderskans gata 13

Förening

Brf Tallkronan

Allmänt om föreningen

Brf Tallkronan består av 13 bostadsrätter. Huset lät uppföras 2006. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Föreningen äger marken.

UNDERHÅLL
Då huset fortfarande är så pass nytt finns inget direkt underhåll planerat.

PARKERING
Varje lägenhet har sin egen parkeringsplats. Utanför huset finns även avgiftsfria p-platser som går att använda som gästparkering.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På tomten finns en förrådsbyggnad vari varje hushåll disponerar över sitt eget förråd. Runt om huset löper gräsmatta som nyttjas av föreningens medlemmar.

EKONOMI
Föreningen har inte höjt avgiften de senaste åren. I slutet av varje år hålls ett budgetmöte inför kommande år. Inga beslut tagna idag, kontrollerat 2021-06-01.

TV & BREDBAND
Tv och bredband (fiber) via Telia. TV ingår i avgiften med bredband tecknas separat av varje hushåll.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter