Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svalvägen 3

Mariehäll Bromma

2 125 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Svalvägen 3

Antal rum 1 rum
Boarea 29,00 kvm
Mätbevis

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1.3-1102
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 125 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 168 kr/mån
Andel i föreningen: 6,67119%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1951
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad

Hall

I hallen finns yta för avhängning av kläder och skor, golvet är genomgående i hela bostaden av ekparkett och väggarna är vitmålade.

Klädkammare

I anslutning till hallen ligger klädkammaren med goda förvaringsmöjligheter.

Allrum

Vidare in möts du av ett rum med ett stort ljusinsläpp från två fönsterpartier, här öppnar du upp balkongdörren där den franska balkongen bjuder in till sol. Här finns gott om sällskapsyta i form av soffa samt matgrupp. Här finns givetvis också plats för säng med tillhörande möblemang.

Kök

Köket kläds av röda blanka skåpsfronter och en svart laminatskiva. Här finns kombinerad kyl/frys, spis, ugn och integrerad mikrovågsugn. Köket bjuder på gott om arbetsyta och är utnyttjad till fullo på de kvadrat som finns tillhanda.

Badrum

Badrummet är helkaklat i vita och beiga toner. Här finns alla nödvändiga faciliteter samt dusch med öppningsbara glasdörrar. Vägghängd förvaringsmöbler finns utöver kommod och spegelskåp.

Yteffektiv 1a i villaområde

- Belägen i ett lugnt villaområde
- Välskött förening
- Grönskande uteplats tillhörande föreningen
- Nära Bromma blocks
- Förvaringsutrymme i både vind och källarplan
- ACCEPTERAT PRIS -

Kontakta mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till Svalvägen 3 och denna välplanerade etta. Bostaden är belägen i ett lugnt och grönskande villaområde. Här välkomnas du av en ombonad gård med berså utmärkt för fikastunder. Bostaden har på sina 29 kvadratmeter ett rymligt kök med fönster som ger ett vackert ljusinsläpp, stort badrum med duschvägg av glas samt ett vardagsrum med plats för både matsalsmöblemang, soffgrupp och sovavdelning. Allrummet har ett stort ljusinsläpp från fönster och balkongdörren. Den mysiga franska balkongen bjuder på sol i ett sydöstligt läge och en utsikt över en frodig trädgård.

Föreningen Brf Svalvägen 3 är välskött och de största renoveringarna är gjorda. Under året har föreningen anslutit sig till fjärrvärme och avinstallerade därav oljepannan som innan värmde upp fastigheten, observera att energideklaration är utförd innan fjärrvärmesystemet kopplades på. Medlemmar i föreningen har förmånen att ha två egna rymliga förråd tillhörande lägenheten till sitt förfogande, ett på källarplan och ett på vindsvåningen. Utöver detta finns en klädkammare med egen dörr inne i bostaden.

Mariehäll är ett mycket populärt område med närhet till både stad och natur. Ica butik och ett varierat utbud av restauranger finns i närområdet. Ett större utbud finner du i Sundbyberg, till Sundbyberg tar du dig med både buss och tvärbana på ett fåtal minuter där ett stort utbud av restauranger, gym och butiker finns. Från Sundbyberg tar du dig enkelt till centrala Stockholm via både pendel och tunnelbana.

Förening

Svalvägen 3

Förening

BRF Svalvägen 3

Allmänt om föreningen

Föreningen är välskött både ekonomiskt sett samt utvändigt. De största renoveringarna är gjort och har har en väl omhändertagen tomt som ägs av föreningen.

Tv och bredband

Fibernät finns anslutet till fastigheten sedan 2018, detta levereras av Bahnhof. Basutbud för tv ingår i avgiften och går via antenn.

Parkering

4 platser på grusplan utanför fastigheten. Utöver dessa platser finns boendeparkering för 300kr/mån

Renoveringar - utförda och planerade

- Stambyte är gjort 2004/2005
- Tak och fasad 2007
- Dränering samt fönsterbyte 2013
- Gräs och trapphus 2014
- El 2016
- Energideklaration upprättad 2017
- En underhållsplan är upprättad under 2017
- OVK godkänt 2018-06-13 (ventilationstyp: Självdrag)
- Radonmätning godkänt 2018
- Fjärrvärme via Norrenergi 2021

Överlåtelseavgift

1 666 kr

Pantsättningsavgift

714 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer nyproducerade och vackra bostadsområden fram. Förutom fastigheterna finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker, Mariehäll erbjuder ett brett utbud av både restauranger, gym och livsmedelsbutiker bland annat ICA nära.

Närservice

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City. Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanan vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blålinje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen. Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga. Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C. Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

Förutom föreningens finns betalparkering längs gatorna i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter