Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Snörmakarvägen 35D

Åkeshov Bromma

2 495 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 750 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Snörmakarvägen 35D

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 43,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00315
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 2 342 kr/mån inkl. värme och kallvatten.
Andel i föreningen: 1,28768%
Andel av årsavgift: 1,28773%
Driftskostnad 8 628 kr/år
varav
El: 8 160 kr
VA: 468 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar El-kostnaden är ett obligatoriskt tillägg på avgiften som debiteras av föreningen månadsvis ( 420 kr/månad) plus kostnad för faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016/2017
Energideklaration Finns för närvarande inte
Endast några minuters promenad från Brommaplan välkomnas ni till Snörmakarvägen 35D. Fastigheten är lugnt belägen uppe på en kulle med vacker grönska runt omkring. Här finner ni ett modernt boende från 2017 med genomgående moderna och stilrena materialval i sobra färger. Lägenheten är belägen högt upp i huset och har ett härligt hörnläge med stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket skapar sociala ytor. Köket har stilsäker inredning med överskåp i tvålad mattlackad ek och underskåp i gråbetsad ek med kopparknoppar. Intill köket skapas en naturlig plats för matbord. Vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet nås lägenhetens fantastiska balkong. Balkongen har ett högt och fritt läge och här kan ni njuta av sol från förmiddag till sen kväll. Rofyllt sovrum med stora fönsterpartier, ett från golv till tak. Möjlighet att möblera med dubbelsäng samt förvaring i form av garderobsvägg. Badrum med modern inredning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket underlättar vardagen. Genomgående vitmålade väggar som kombineras med bred enstavsparkett i mattlackad ek.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL:
Två trappor upp i modern fastighet med hiss välkomnas ni in i hallen. Direkt möts ni av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här finner ni även garderober för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar som kombineras med klinkergolv.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som bjuder på härlig atmosfär med stora fönsterpartier och ett fantastisk ljusinsläpp. Här finns bra plats att möblera med soffa samt tv-möbel. Öppen planlösning mot köket vilket skapar sociala ytor. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong. Vardagsrummet har ett lugn och insynsfritt läge med utsikt över grönska.

KÖK
Exklusivt kök med genomgående stilrena och genomtänkta materialval. Överskåp i tvålad mattlackad ek som kombineras med underskåp i gråbetsad ek. Generöst med avlastningsytor i form av bänkskiva i Silestone med snyggt vitt kakel ovan. Full maskinell utrustning: induktionshäll, fläk samt kyl, frys och diskmaskin integrerad i skåpinredningen. Mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig plats för matbord.

BALKONG
Fantastisk balkong med högt och insynsfritt läge med utsikt över grönska. Här har ni möjlighet att möblera med bord samt stolar. Balkongen har ett underbart syd/väst läge vilket gör att ni kan njuta av sol under stora delar av dagen och kvällen.

SOVRUM
Rofyllt och välplanerat sovrum med plats att möblera med dubbelsäng. Stora fönsterpartier, de ena från golv till tak som vetter i två olika väderstreck och ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Garderobsvägg i gråbetsad ek som rymmer bra med förvaring. Vitmålade väggar som kombineras med snygg bred enstavsparkett i mattlackad ek.

BADRUM
Badrum med genomgående moderna och stilsäkra materialval i sobra färger. Här kombineras vitt kakel med ljust klinker. Inrett med dusch med glasvägg, wc , blandare och takdusch från Tapwell samt kommod och tvättställ från Swoon. Här finner ni kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket underlättar vardagen. Ovan tvättmaskinen finns praktiska hyllor som rymmer bra förvaring. Spotlights i tak.

Exklusiv 2:a från 2017 med balkong i syd/väst!

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenheten i populära Brf Skräddaren. Lägenheten bjuder på genomgående moderna och stilrena materialval. Belägen högt upp i huset med härligt hörnläge och stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp. Lugnt och insynsfritt läge med utsikt över grönska. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök vilket skapar ljusa och sociala ytor. Exklusivt kök med stilsäker inredning och full maskinell utrustning. Rymlig balkong med fritt läge där ni kan njut av sol under stora delar av dagen och kvällen. Sovrum med plats för dubbelsäng och fönster i två väderstreck vilket skapar en härlig atmosfär. Badrum med smakfulla materialval samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten bjuder på genomgående ljusa och lättmöblerade ytor i absoluta toppskick. Här finner ni exklusiva och genomtänkta materialval vilket skapar en hemtrevlig känsla. Välkommen på visning!

På Snörmakarvägen bor ni med ett lugnt läge men bara några minuter i från pulsen vid Brommaplan. Vid Brommaplan finner ni utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 18 minuter, flertalet busslinjer samt Flygbussarna. Brommaplan erbjuder all tänkbar service med mataffärer, post, bank, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, Scandic och pizzeria En kort promenad bort finner ni vackra Judarskogens naturreservat med härlig grönska och trevliga promenadstråk. Helt enkelt de bästa av två världar, välkomna till Åkeshov!

Förening

Snörmakarvägen 35D

Förening

Brf Skräddaren

Allmänt om föreningen

Brf Skräddaren i Bromma är ett modernt bostadshus med 73 lägenheter som togs fram i ett samarbete med några av landets främsta arkitekter. Inbäddade i riklig grönska uppe på en liten kulle, ligger bostäderna på Snörmakarvägen 35 skyddade från både insyn och stadsbrus men endast tre minuters promenad till Brommaplan. Föreningen är belägen på Snörmakarvägen 35 A-D. Föreningen äger marken. Föreningen har abonnemang med rörligt elpris för samtliga lägenheter. Individuell mätning och debitering sker via avin för avgiften.Föreningen tillhandahåller cykelförråd samt en gemensam takterrass med fantastisk utsikt.

Tv och bredband

Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget val av abonnemang för kabel-tv och fiber.

Parkering

Det finns 14 parkeringsplatser som går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Moderna fastigheter utan några planerade renoveringar utöver traditionellt underhåll.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering