Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gröndal 558

Hemavan/Tärnaby Tärnaby

325 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta

Gröndal 558

Byggnad

Fastighetsbet. Joesjö 1:211

Allmänt om fastigheten

Kommentar Vägavgift 500 kr/år, inkoppling fiber 7 000 kr, kostand vatten 1 200 kr/år i vattenföreningen ifall man väljer att ansluta sig dit.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 129 000 kr varav mark 129 000 kr
Tomt
Areal: 2074 kvm
Typ: Naturtomt
Vatten/avlopp Vatten saknas. Avlopp 3-kammarbrunn med inflitration.
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Förmån, Officialservitut: Väg, 24-F1981-286
Högt läge, vacker utsikt över fjäll och sjö finner ni denna delvis utjämnade och grovplanerade tomt. Väg framdragen, trekammarbrunn på plats, förberett för el och fiberdragning, bygglov på stuga finns. I området finns skoteråkning, fiske, svampplockning och vackra naturuppleverser. Närlivs finns.

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att din vintersemester ska bli aktiv, rolig och avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft har vi gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkningen så är skoteråkningen och fisket två spännande och mycket populära aktiviteter vintertid. I Joejsö finns fina fiske- och skotermöjligheter, vandringsleder och vackra utflyktsmål. När hösten nalkas finns här fina kantarellmarker.

Närservice

I Hemavan Tärnaby hittar du en uppsjö med restauranger och caféer med olika inriktningar. Här finns till exempel mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, à la carte, pasta, italienskt, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns flera diplomerade restauranger för gourmeten och högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband. I Joesjö finner ni närlivsbutik.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkningen som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största reseanledningen för många av besökare. Här kan du åka i samma backar som fostrade Ingemar Stenmark och Anja Pärson och flera andra världsstjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men Hemavan Tärnaby är inte bara för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare, barn och familjer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Det finns olika varianter av skidpass där du kan välja mellan att åka antingen enbart i Hemavan eller i Tärnaby, eller köpa Skidpass som gäller för hela skidområdet Hemavan Tärnaby. Hemavan Tärnaby är också en pärla för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i Hemavan Tärnaby är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att färdas genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är så bra eftersom stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter