Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Olasgård 481A

Gullbrandstorp

1 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta

Olasgård 481A

Byggnad

Fastighetsbet. Villshärad 9:30

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 430 000 kr varav mark 430 000 kr
Tomt
Areal: 972 kvm
Tomtbeskrivning Tomten ligger utanför detaljplanerat område och passar för flera olika hustyper. Ett husförslag på bilder: modern 1,5-plans villa med 7 rum och kök på 178 kvm boyta. Förhöjt väggliv och liggande panel som standard. LB-hus, pris: 2 755 000 kr (LB Optimal 178). Kontaktperson LB-hus; Mikael Kahlin, 0722-16 99 28.
Vatten/avlopp Borrad brunn och eget avlopp med reningsverk ingår i priset. Iordningställs februari 2018.
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Onsjö GA:2
Förmån: Officialservitut Avlopp, 1380K-9373.1

Dokument

På högt läge och med fin utsikt i Gullbrandstorp! Här ligger denna tomt vackert inbäddad i uppvuxen skog på cykelavstånd till strand och hav. Vatten och avlopp ordnas (februari 2018), flexibiliteten är stor så tomten bara väntar på ditt husval!

Området

Gullbrandstorp är ett populärt bostadsområde som ligger 8 km nordväst om Halmstad och endast 3 km från havet. Området har genom nybyggnation och förbättrad vägstandard fått ett uppsving vilket också medfört ökad befolkningstillväxt . Här finns villor, hyresrätter samt i utkanten flertalet hästgårdar som med hjälp av restriktiva byggbestämmelser säkerställer att landskapets kvalitéer bevaras. Den underbara strandremsan med bland annat den omtyckta och barnvänliga badstranden Skälvik i Villshärad når ni med enkelhet via cykelväg. Det finns också cykelväg ända in till Halmstad City och däremellan även lanthandel, restaurang, café samt inte minst det attraktiva köpcentret Flygstaden beläget ett stenkast från Halmstads flygplats. Bussförbindelserna är vidare goda och erbjuder under arbetstid en turtäthet på minst 2 avgångar i timmen. Gullbrandstorp har en bra servicenivå med livsmedelsbutik, pizzeria, läkarmottagning, frisör, hästvaruhus, bilverkstad och bensinmack samt ett rikt föreningsliv. Bland annat finns en ideell idrottsförening som erbjuder aktivitet för såväl vuxna som barn, en fotbollsförening (GAIS) och en scoutkår. Här finns även en aktiv hembygdsförening som organiserar diverse aktiviteter så som midsommarfirande och erbjuder möjlighet för medlemmar att få använda deras lokaler. I området finns också fantastiska vandringsleder i skog och mark med historiska stationer som hjälper till att förmedla viktig del i bygdens historia, som exempelvis det gamla stenbrottet. Här arbetade som mest 240 personer och stenen som bröts var huvudsakligen av bergarten gnejs. Den användes sedan till gatsten samt byggnadsdetaljer, vilka bland annat kan urskiljas på Heagårds fasad. Förskola Gullängens förskola, Gullbrandstorps förskola och Villshärads förskola. Skola Gullbrandstorpskolan, Åk F-9.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter