Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Överrödå 306

Rödåsel/Rödånäs Vindeln

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 140 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Vedpanna + el
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Rödå 1:29

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 20 154 kr/år
varav
El: 17 739 kr (21223 kWh)
Renhållning: 2 415 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 1410 kr
Kommentar Renhållning avser grundavgift på 775 kr/år samt 190 liters kärl à 810 kr/år. Slamtömning 830 kr/år. 16 Ampere säkring. Uträkning är gjord med Vattenfalls fasta avtal inklusive elnätsavgift. Tillkommer säkringsavgift. Kostnad för ved tillkommer.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 188 000 kr varav mark 29 000 kr
Tomt
Areal: 1538 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Rödå GA:2-GA:3, Ånäset GA:1 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 2404IM-14/10851 Last, Officialservitut: Väg, 24-DEG-3917 Last, Officialservitut: Vattenledning, 24-DEG-3917 Last, Officialservitut: Väg, 24-F1980-1033 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 24-IM1-75/10334 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 24-IM1-76/7798 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 24-IM1-83/673 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 24-IM1-91/15070 Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 59/1708

Villa med garage och carport i Överrödå!

Ring för visning! Välkommen till denna härliga tegelvilla i lantligt idylliska Överrödå! Här bor du naturnära och med pendlingsavstånd till omkringliggande orter, till Vindeln är det 1,5 mil och 4 mil till Umeå. Villan har en trevlig och inbjudande planlösning och erbjuder en solfylld altan samt bakgård med plats för planteringar och utemöbler. Jaktkort för småvilt samt fiskekort går att lösa. Vid älven finns badplats och även möjlighet till att ha båt. I byn finns bagarstuga och bygdegård att hyra. Bra bussförbindelser till både Umeå och Vindeln. Varmt välkomna på visning!
Välkommen till denna härliga tegelvilla i lantligt idylliska Överrödå! Här bor du naturnära och med pendlingsavstånd till omkringliggande orter, till Vindeln är det 1,5 mil och 4 mil till Umeå. Villan har en trevlig och inbjudande planlösning och erbjuder en solfylld altan samt bakgård med plats för planteringar och utemöbler. Jaktkort för småvilt samt fiskekort går att lösa. Vid älven finns badplats och även möjlighet till att ha båt. I byn finns bagarstuga och bygdegård att hyra. Bra bussförbindelser till både Umeå och Vindeln. Varmt välkomna på visning!

HALL
Hall som fördelar entréplanet med trapp upp till övervåningen samt dörr som leder till källaren. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är vitmålade.

KÖK
Rymligt kök med fina arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Kylskåp, spis och bänkdiskmaskin utgör kökets maskinpark. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna har en ljus tapet. Möjlighet att öppna upp kök mot intilliggande rum och ändra planlösningen till en mer social disposition mellan kök och sällskapsrum.

MATRUM
I anslutning till köket och vardagsrummet har vi det som använts som matsal. Rummet har utgång till altanen och erbjuder utsikt mot Vindelälven. Ljust gråfärgade tapeter samt mönstrad fondvägg, med skjutdörr som avskiljare till vardagsrummet samt parkettgolv.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck och utsikt över ägorna. Parkettgolv och tapetserade väggar ramar in rummet. Den vackert vita öppna spisen med insats har en central placering i rummet och sätter guldkant på boendet.

SOVRUM
På entréplan nås ett av husets tre sovrum. Rummet har plats för enkelsäng men även annan funktion exempelvis kontor. Rummet har platsbyggda garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv.

BADRUM
Från entrén nås bostadens badrum som är i äldre standard med duschkabin, wc, tvättställ samt förvaringsskåp, ett fönster släpper in ljus. Våtrumsmatta och våtrumstapet i ljus kulör.

ÖVRE PLAN
Hallen på övre plan har parkettgolv och vitmålade väggar och erbjuder plats för mindre soffgrupp eller arbetshörna.

SOVRUM 2
Detta sovrum har plats för enkelsäng och övrigt möblemang, kattvinda och inbyggd garderob erbjuder god förvaring. Rummet har charmiga snedtak, gråmönstrade tapeter och laminatgolv.

SOVRUM 3
Sovrum tre är större och har balkong med trevlig utsikt mot älven. Även detta rum har charmiga snedtak med laminatgolv och vitmålade väggar.

TOALETT
Övre planets toalett erbjuder WC och handfat och vitmålad väv.

KÄLLARPLANET
Bostadens källare disponerar ett flertal ekonomiutrymmen som alla nyligen målats i ljusa färger. Här finns gott om plats till förvaring, möjlighet till rymlig och optimerad tvättstuga med upphängningsmöjligheter. Här finns även pannrum och garage. Utanför garaget finns en carport.

ÖVRIGT
2 acc.tankar 500 liter/tank.
Eldstaden är sotad och godkänd 2018.
Vattenprover är tagna på brunnen, tjänligt vatten.
Osäkerhet råder kring bostadsarean. Uppvärmd yta entréplan 80 kvm, övre plan 45 kvm och biarea källare 80 kvm enligt Energideklarationen jmf med taxerad boarea.

Området

Rödåsel är en småort i Umeå kommun som ligger strax söder om Rödåns utlopp i Vindelälven. De närmaste tätorterna är Tavelsjö (10 km), Vindeln (21 km), Vännäs (26 km) och Umeå (38 km). Invånarantalet ligger kring 100 personer. Länsväg 363 passerar utanför byn. Rödåsel ingår i Rödåbygden. Gå in på Rodabygden.se och läs mer om området.

Närservice

Rödåsel Skola ligger i en naturskön miljö, Rödåbygden, cirka 3,5 mil från Umeå och cirka 2 mil från Vindeln. Närheten till skogen, vattnet (Vindelälven) och landsbygdskulturen sätter sin prägel på skolan samt undervisningen. Det är ca 35 elever, från förskoleklassen upp till årskurs 5. I Rödåbygden finns ett rikt föreningsliv som bidrar till att barnen har en aktiv fritid. Detta yttrar sig bland annat i ridning på belyst ridbana, innebandy, gympagrupper m.m. Ett visst samarbete mellan föreningslivet samt skolan finns redan och kommer förmodligen att utvecklas ytterligare. Rödåsel har en bygdegård med bygdegårdsförening. En gemensam samlings- och festlokal. Två dagar i veckan träffas byns dagbarnvårdare och barn i lokalen. I området finns lantbrevbärare, äldreomsorg i hemmet, dagmammor, hundhotell, snickeri och sågar, verkstäder, antikaffär och konsthantverkare.

Övrigt

Rödåbygdens IK bedriver både fotboll och skidträning (längdåkning och rullskidor). Fiber via Tavelsjö byanät. I området finns badplatser, fiskemöjligheter, ridning, jakt, skjutbana, fotbolls- och ridplan, gym, gymnastiklokal, elljusspår, forspaddling, grillplatser och cykelleder på landsväg och MTB.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter