Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönåkersvägen 7B

Västerhaninge

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

1

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 195 kvm + 45 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 1999
Uppvärmning Frånluftsvärmepump - golvvärme/elradiatorer
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Fasad: Trä
Fönster: Fönster med Isolerglaskassetter
Tak: Betongpannor
Övrigt GARAGE
Garage på cirka 45 kvadratmeter. I garaget är det klinkergolv och målade väggar. I dagsläget är det även avgränsat med ett rum som används som sovrum. Här finns även tvättställ.

RENOVERINGAR & FÖRBÄTTRINGAR
Frånluftsvärmepump Nibe 2017
Badrum övre plan 2015
Installerat fiber 2015
Tvättstuga renoverad cirka 2013
Målning av fasad cirka 2008

TV & BREDBAND
TV via antenn och parabol som sitter på taket. Fiber finns indraget i huset.

ÖVRIGT
Rökkanal finns indraget i huset och finns bakom ena väggen i vardagsrum/kök. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och elradiatorer på övre plan. Lampskålar (kåpor) bakom spotlights saknas i samtliga rum.
Fastighetsbet. Ribby 1:484

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 59 120 kr/år
varav
El: 37 295 kr (38895 kWh)
VA: 9 600 kr
Renhållning: 4 276 kr
Försäkring: 7 949 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 216 000 kr varav mark 981 000 kr
Summa pantbrev 4 667 000 kr
Tomt
Areal: 683 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning PLAN OCH INSYNSSKYDDAD TOMT I LUGNT OCH SOLIGT SYDVÄSTLÄGE Huset som är byggt 1999 och innehafts av de nuvarande ägarna sedan 2002, är en funktionell och rymlig villa i två plan. Asfaltsyta med en parkeringsplats utanför garaget. Härliga plana gräsytor som inbjuder till lek och spring. Buskar mot gatan som ger ett lummigt intryck och som fungerar som ett bra insynsskydd. Tomten nås från altandörrar från kök och vardagsrum samt från entrén. Stenläggning utanför köket i soligt sydvästläge med stor markis och gott om plats för grill och utemöbler.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Efter överenskommelse
Samfällighet/GA Last: Officialservitut Va, 0136-98/74.2
Last: Officialservitut Väg, 0136-98/74.1
Trivsam 2-plansvilla med garage mitt i villaidyllen i centrala Västerhaninge. Stort hus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med 5-6 sovrum och 3 badrum. Insynsskyddad och solig tomt i sydväst som omgärdas av grönskande buskage. Härlig plan gräsmatta och stenbelagd uteplats med markis ovan. Lugnt och barnvänligt läge med promenadavstånd till Västerhaninge Centrum med matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag, folktandvård, vårdcentral, gym mm. Även promenadavstånd till pendeltågstationen som tar dig till Södra Station på endast 25 minuter. Årsta Havsbad och Schweizerbadet finns på behagligt avstånd.
Trivsam 2-plansvilla med garage mitt i villaidyllen i centrala Västerhaninge. Stort hus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med 5-6 sovrum och 3 badrum. Insynsskyddad och solig tomt i sydväst som omgärdas av grönskande buskage. Härlig plan gräsmatta och stenbelagd uteplats med markis ovan. Lugnt och barnvänligt läge med promenadavstånd till Västerhaninge Centrum med matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag, folktandvård, vårdcentral, gym mm. Även promenadavstånd till pendeltågstationen som tar dig till Södra Station på endast 25 minuter. Årsta Havsbad och Schweizerbadet finns på behagligt avstånd.

- E N T R É P L A N -

HALL
Entré till rymlig hall med gott om förvaring i 4 garderober och 2 inbyggda dubbelgarderober. Klinkergolv, ljust målade väggar och spotlights i taket.

KÖK
Ljust och rymligt kök med bra arbetsytor. Köksskåp och bänkskivor i ek. Induktionshäll (Miele), spisfläkt med svart kåpa, integrerad fullstor kyl och frys (Electrolux), integrerad diskmaskin (Miele) samt ugn och mikro i högskåp (Miele). Stor matplats för 10-12 personer i den öppna planlösning. Ekparkett, ljust målade väggar och spotlights i taket. Altandörr med utgång till tomten

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för dubbla soffgrupper, altandörr med utgång till tomten. Ekparkett, ljust målade väggar och spotlights i taket.

DUSCHRUM
Duschrum mosaik på väggarna och klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, WC och tvättställ.

- Ö V R E P L A N -

ALLRUM
Allrum som för tillfället används som arbetsrum. Ekparkett, målade väggar i grått och spotlights i taket.

SOVRUM 1
Master Bedroom med fönster i två väderstreck. Gott om förvaring i 6 garderober. Ekparkett, målade väggar i grått och spotlights i taket. Perfekt som föräldrarsovrum med tillgång till eget badrum, Walk-in-closet och arbetsrum/sovrum.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum som nås från Master Bedroom. Badrummet är utrustat med stor dusch (plats för badkar), WC och tvättställ med kommod. Elburen golvvärme, spotlights i taket och vädringsfönster.

WALK-IN-CLOSET
Rymlig klädkammare med ekparkett och målade väggar. Rummet används idag som barnrum.

SOVRUM 2
Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Två inbyggda dubbelgarderober, ekparkett, målade väggar i grått och spotlights i taket.

SOVRUM 3
Sovrum med dubbelgarderob, ekparkett, målade väggar i grått och spotlights i taket.

SOVRUM 4
Sovrum med en garderob, ekparkett, vitmålade väggar och spotlights i taket.

SOVRUM 5
Sovrum med fönster i två väderstreck. Två garderober, ekparkett, ljust målade väggar och spotlights i taket.

BADRUM
Snyggt renoverat badrum 2016 med grått kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med badkar (Svedbergs), WC och tvättställ med kommod. Elburen golvvärme, spotlights i taket och vädringsfönster.

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter