Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Aspvägen 12

Västerhaninge

4 700 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 142 kvm + 12 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Värmepump (luft/vatten) 2017
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 25 september 2015
Energiklass: E
Primärenergital: 96 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä, lättbetong
Fasad: Stående panel, tegel, plåt för takkupor
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Utförda renoveringar 2019:
Garage
Demontering av befintligt innertak
Montering av vindplast
Montage av nytt innertak med plyfa/gips
Infällda spotlights
Ytskikt behandlade

Ny beteckning rensbrunn spillvatten april 2019
Masshantering av vegetation framsida fasad mars 2019
Spolning av spillvattenledning april 2019
Demontering mur framsida fasad april 2019
Altan april 2019
Spa-bad april 2019

Uppmätning gjordes av tidigare ägare 2015-09-25 till 142 kvm boarea och 12 kvm biarea. Enligt fastighetstaxeringen är boarea 118 kvm och boarea 22 kvm. Mätbevis finns i dagsläget inte utan är en uppgift från tidigare ägare av fastigheten.
Fastighetsbet. Ribby 1:207

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 563 kr/år
varav
El: 27 055 kr (15240 kWh)
VA: 5 952 kr
Sotning: 400 kr
Renhållning: 1 788 kr
Försäkring: 6 368 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar El/uppvärmning under samma post.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 147 000 kr varav mark 1 423 000 kr
Summa pantbrev 3 927 000 kr
Tomt
Areal: 1068 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt samt kuperat på baksidan
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Välplanerat - centralt läge - SPA-bad - helkaklade badrum - uterum

Accepterat pris!

Välkommen till denna trevliga familjevilla belägen på återvändsgata och endast på några minuters gångavstånd till Västerhaninge Centrum, pendeltåg, skola, förskola, natur, pizzeria m.m. Huset rymmer 3 bra sovrum (kan enkelt göras till fler om behovet finns), mycket gott om förvaringsmöjligheter och härliga sociala ytor. Stort vardagsrum med utgång till det mysiga uterummet och den stora altanen med SPA-bad i bästa solläge. Här sitter du helt insynsskyddat och solar eller badar! Separat tvättstuga finns samt 2 helkaklade våtutrymmen. Garage och biluppställningsplats på framsidan. Värmepump (luft/vatten) från 2017, fiber finns indraget samt så byttes alla fönster 2008. Varmt välkommen på visning!

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Från och med nu har vi i största möjliga mån endast bokade visningar på våra bostäder. Skulle visningstillfällena bli fullbokade så löser vi givetvis visning en annan tid! Vi hoppas att du har förståelse för detta. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare vid ytterligare frågor och information!

Ring eller maila gärna för tidsbokning! Sofia Branting 070-555 38 69 eller sofia.branting@mohv.se
ENTRÉ
Välkomnande entréhall med klinkergolv med golvvärme och tapetserade väggar. Direkt till höger finns mycket goda avhängningsmöjligheter samt vidare in i hallen finns gott om förvaring i garderob med spegelskjutdörrar. Rakt fram i hallen finns även ett rymligt FÖRRÅD med separat SKAFFERIDEL. Här finns även luft/värmepumpen från 2017.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga (renoverades av tidigare ägare 2010) med klinkergolv och målade väggar. Här finns tvättmaskin och gott om plats för att hänga tvätt på torkning.

BADRUM OCH WC
Helkaklat badrum (renoverades av tidigare ägare 2017) med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Separat duschhörna, WC, stor tvättställskommod och bubbelbadkar. Härlig BASTU, gott om avställningsytor samt spothlights i taket.

KÖK
Trevligt kök med vit skåpsinredning och mycket gott om förvaring! Rejäla arbetsbänkar, klinkerliknande laminatgolv och ljusa tapetserade väggar. Spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, hel kyl och frys 2015 samt diskmaskin 2015. Matplats för ca 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med parkettgolv, vita målade väggar och utgång till det härliga UTERUMMET och den stora altanen med det nedsänkta SPA-badet. I vardagsrummet finns en kamin med kassett från 2011.

ÖVRE PLAN:

Allrum med laminatgolv, vita tapetserade väggar och fönster. Här finns plats för stor soffgrupp eller skrivbord.

SOVRUM 2
Läckert laminatgolv, tapetserade väggar och mycket gott om förvaring bakom skjutdörrar. Detta sovrum kan enkelt delas av till 2 om behovet finns!

SOVRUM 3
Sovrum 3 med laminatgolv, ljusa tapetserade väggar samt garderobsvägg med skjutdörrar.

DUSCHRUM
Ljust klinkergolv och kaklade väggar. WC, tvättställskommod och badrumsskåp. Duschhörna med massagedusch, handduksstork och fönster. (Renoverades av tidigare ägare 2012)

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter