Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nybyvägen 5

Vännäs

1 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 120 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1973
Uppvärmning Vattenburen el, Luft/luftvärmepump (el)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 17 januari 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 160 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Asfaltmatta
Fastighetsbet. Vännäs 52:68

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 47 751 kr/år
varav
Uppvärmning: 41 271 kr
El: 0 kr (31747 kWh)
VA: 4 396 kr
Sotning: 350 kr
Renhållning: 1 734 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares faktiska förbrukning och beräknad på schablon på 1,3 kr/kWh, dessa kostnader kan komma att ändras. Till driftkostnaderna tillkommer är kostnad för fastighetsavgift och försäkring. 20A huvudsäkring.
Summa pantbrev 1 209 500 kr
Tomt
Areal: 868 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Välkommen till denna fina villa i Vännäs, ett perfekt hus även för den stora familjen. Det finns hela 6 rum varav 4–5 är sovrum.
Ljus och välskött villa med mycket bra planlösning på entréplan och med ett källarplan som man kan anpassa helt efter sina behov.
Trevlig tomt med baksida och uteplats i insynsskyddat sydvästläge. Varmgarage med plats för en bil (ny takskjutport 2019) och asfalterad uppfart.
Huset ligger med närhet till förskola samt grund- och gymnasieskola. Ett stenkast bort ligger älven men den populära strandpromenaden och med fiskemöjligheter.
I Vännäs finns allt man behöver; mataffärer, klädbutiker, frisör, systembolag, apotek, byggvaruhus m.m.
Från Vännäs finns även goda kommunikationer till Umeå med både snabbtåg och buss. Tåget går till Umeå C och Umeå Ö (Universitet och Universitetssjukhuset) tar ca 20 min.
Välkommen till denna fina villa i Vännäs, ett perfekt hus även för den stora familjen. Det finns hela 6 rum varav 4–5 är sovrum.
Ljus och välskött villa med mycket bra planlösning på entréplan och med ett källarplan som man kan anpassa helt efter sina behov.
Trevlig tomt med baksida och uteplats i insynsskyddat sydvästläge.Här finns ett nybyggt utekök. Varmgarage med plats för en bil (ny takskjutport 2019) och asfalterad uppfart.
Huset ligger med närhet till förskola samt grund- och gymnasieskola. Ett stenkast bort ligger älven men den populära strandpromenaden och med fiskemöjligheter.
I Vännäs finns allt man behöver; mataffärer, klädbutiker, frisör, systembolag, apotek, byggvaruhus m.m.
Från Vännäs finns även goda kommunikationer till Umeå med både snabbtåg och buss. Tåget går till Umeå C och Umeå Ö (Universitet och Universitetssjukhuset) tar ca 20 min.

- PLATS FÖR DEN STORA FAMILJEN

- INSYNSSKYDDAD TOMT

- VARMGARAGE

- NÄRHET TILL ÄLVEN

- NÄRHET TILL FÖRSKOLA, GRUND- OCH GYMNASIESKOLA


Huset disponeras enligt följande;

Entrévåning

HALL
Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv närmast dörren som övergår till parkettgolv. Här finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder på hatthylla och förvaring erbjuds i inbyggd garderob. Hallen har vitmålade väggar.

TOALETT
Från hallen nås en toalett som är utrustad med wc, handfat och spegel. Toaletten har en mörk golvmatta och vitmålade väggar. Härligt ljusinsläpp från fönster.

SOVRUM 1
Direkt till vänster från hallen nås husets första sovrum. Här finns plats för säng, skrivbord m.m. Passar perfekt som barnrum eller kontor. Parkettgolv (2020) och vitmålad tapet ramar in rummet.

SOVRUM 2
Vägg i vägg med sovrum 1, så finns husets andra sovrum. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Parkettgolv (2020) och ljus strukturtapet klär ytskikten. Tre garderober erbjuder förvaring.

KÖK
Modernt och nyrenoverat kök.

MATPLATS
Intill köket ligger matplatsen. Här ryms matbord för ca 6-8 personer intill fönster med utsikt mot det närliggande skogsområdet. Vita tapeter och parkettgolv. Från matplatsen nås även uteplatsen.

UTEPLATS
Insynsskyddad uteplats i vinkel där man kan njuta av en middag i solen. Här finns plats för stor matgrupp, solstolar och grill; allt som behövs en solig dag helt enkelt. Här finns ett nybyggt utekök.

VARDAGSRUM
Ett mycket rymligt vardagsrum med fyra stora fönster som ger ett härligt ljus i rummet. Här ryms en stor soffgrupp, TV, matsalsbord och ytterligare möblemang om man önskar. Väggarna har en ljusgrå tapet med diskreta ränder och parkettgolv.

SOVRUM 3
Mycket rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring erbjuds i sex stycken inbyggda garderober. Rummet har ljusa tapeter och parkettgolv.

SOVRUM 4
Sovrum med plats för säng, skrivbord m.m. Väggarna har en ljus strukturtapet och på golvet ligger en ljus matta. Två garderober erbjuder förvaring.

BADRUM
Rymligt, helkaklat badrum som renoverades 2006. Dusch med duschväggar, wc, handfat med tillhörande skåp och spegel, handdukstork och badrumsfläkt är badrummets inredning. Golvvärme värmer skönt under fötterna.

KÄLLARPLAN

ALLRUM/GILLESTUGA
Rymligt allrum med öppen spis som ger en hög mysfaktor. Här finns utrymme för en stor soffa, tv-möbler m.m. Trägolv och ljusa väggar är rummets ytskikt.

HOBBYRUM/SOVRUM
Stort rum som man kan anpassa helt efter sina behov och intressen. Sovrum, lekrum, hobbyrum, biorum, du bestämmer. Träpanel på väggarna och laminatgolv.

TOALETT
I källaren finns en toalett som är utrustad med wc, handfat och spegel. Toaletten har plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.

TVÄTTSTUGA & BASTU
Stor tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin (2011), torktumlare (äldre men nästan aldrig använd), tvättho och praktisk bänk för att vika tvätten på. Tvättstugans ytskikt består av våtrumsmatta på golv, målad betong och våtrumstapet på väggarna. Vidare in i tvättstugan nås bastun med elaggregat där man kan sitta ca 8 personer utan problem. Utanför bastun finns en stor duschhörna med kakel på vägg och klinker på golv.

FÖRRÅD/HOBBYRUM
Stort rum med gott om utrymme för förvaring. Väggarna är målade i gult och golvet en mönstrad, brunfärgad plastmatta. I dagsläget används detta som förråd skulle förslagsvis också passa bra som hobbyrum, lekrum eller liknande.

I källaren finns även en klädkammare, ett kallförråd och en matkällare. Härifrån nås även garaget.

RENOVERINGAR
1990 Dränering av framsida och garagedel
1991 Nytt yttertak.
1993 El/kombipanna 2009 Ny cirkulationspump
2000 Nytt kök, rep. av matrum och sovrum 3
2006 Helrenovering badrum
2010 Målning av innertak och tapetsering
2011 Luftvärmepump
2017-18 Ytskikt i sovrum 1 och 2.(golv, väggar och tak)
2018 Målning sargen på fasaden
2019 Takskjutport med fjärrkontroll
2020 Kök
2020 nya golv och ytskikt
2020 tre nya luftvärmepumpar.

Besiktningar
2006 Besiktning yttertak Quadro u.a
2014 Försäkringsbesiktning av Anticimex. Erbjudande från vårt försäkringsbolag. Anm. åtgärdade.
2017 Rengöring av IM-kanaler
2019 Avloppsrensning. Husex.
2019 Energideklaration

Området

Vännäs ligger väster om Umeå ca 3 mil från Umeå centrum. Pendlingsmöjlighetena är mycket goda med buss och snabbtåg. Serviceutbudet är bra och Vännäs har ett rikt föreningsliv och det finns fina möjligheter till ett gott naturliv. Här annordnas Vännäsdagarna vilket är en årlig marknad som kombineras med en festival och är mycket uppskattad.

Närservice

Vännäs centrum med bl.a. livsmedelsbutiker, systembolag, byggvaruhus, vårdcentral, apotek, flertalet klädbutiker och restauranger. I Vännäs finns ett flertal förskolor, låg och mellanstadium Vegaskolan, högstadium Hammarskolan och gymnasieskolan Liljaskolan. Vegaskolan är nyligen utbyggd där kommunen har fått sitt nya bibliotek. På vintertid kan du nyttja slalombacken Middagsberget och de många skoterlederna och skidspår som finns i området. Vännäs erbjuder ishall, en stor ridsportanläggning, fyra idrottshallar, biblotek, motormuseum, Vännäs bad & camping med tempererad 50 m bassäng och simskola.

Kommunikation

Det finns goda pendlingsmöjligheter med buss och snabbtåg/pendeltåg mellan Vännäs och Umeå. Restid med tåg ca 20 minuter och något längre med buss. 40% av den yrkesverksamma befolkningen pendlar till Umeå. Väg 92 går mot inlandet och E 12 mot Umeå och Lycksele.

Bilder

Visa alla

HitCounter