Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vädursgatan 2D

Tavleliden Umeå

3 645 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 138 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 8 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Vattenburen golvvärme på hela nedre plan.
Fastighetsbet. Kompassen 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 286 kr/år
varav
El: 15 670 kr (14401 kWh)
Väg, samf.: 14 616 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Fastigheten är ansluten till Samfälligheten Kompassen, totalt 20 st fastigheter. I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, snöröjning och vid behov även sandning av ytorna mellan carportarna. Vatten ingår i avgiften och årlig avstämning görs och regleras separat. Dessutom ingår via Tavlelidens bredbandsförening tv, bredband och IP-telefoni. Router och digitalbox följer med fastigheten.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 666 000 kr varav mark 659 000 kr
Summa pantbrev 2 720 000 kr
Tomt
Areal: 241 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning På radhusets framsida finns mysig uteplats med förmiddagssol. Vid lunch skiner solen även på baksidans stora altan med paviljong som ligger i västerläge och värmer ända fram till kvällen. Altanen har fin plats för utegrupp och gräsmattan är perfekt lämpad för lek och spring. Här finns också krusbärssbuske, svart- och rödvinbärsbuske, rabarber och plats för odling.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Kompassen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Umeå Kompassen GA:3, Gemensamhetsanläggning: Umeå Kompassen GA:7, Samfällighet: Umeå Kompassen S:1
Förmån: Officialservitut Tillträde, 2480K-07/226.4
Last: Officialservitut Tillträde, 2480K-07/226.3

Modernt och stilsäkert på naturnära Tavleliden!

På natursköna Tavleliden erbjuds detta modernt inredda och stilsäkra radhus uppfört 2008. Bostaden har genomgående hög standard, ljus färgsättning och enhetliga parkettgolv i båda plan. Hemtrevligt och funktionellt fördelas sociala ytor på entréplan och husets tre sovrum på övre plan. Den smarta planlösningen kan anpassas efter den växande familjen med möjlighet till fler sovrum. Entréplan har vattenburen golvvärme och disponerar påkostat kök, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och komfortabelt badrum med kakel, klinkers och bubbelbadkar. Övre våning fördelar husets tre sovrum, ett trevligt allrum och badrum med tvättmöjlighet. I direkt anslutning nås varmisolerat förråd samt carport med plats för två bilar. Både ovanför carport och allrummet på övre plan finns ytterligare förvaringsmöjligheter på vind. Två underbara uteplatser i olika väderstreck och låga driftkostnader sätter guldkant på boendet. På Tavleliden bor ni barnvänligt och naturnära. Varmt välkommna på visning!
På natursköna Tavleliden erbjuds detta modernt inredda och stilsäkra radhus uppfört 2008. Bostaden har genomgående hög standard, ljus färgsättning och enhetliga parkettgolv i båda plan. Hemtrevligt och funktionellt fördelas sociala ytor på entréplan och husets tre sovrum på övre plan. Den smarta planlösningen kan anpassas efter den växande familjen med möjlighet till fler sovrum. Entréplan har vattenburen golvvärme och disponerar påkostat kök, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och komfortabelt badrum med kakel, klinkers och bubbelbadkar. Övre våning fördelar husets tre sovrum, ett trevligt allrum och badrum med tvättmöjlighet.

I direkt anslutning nås varmisolerat förråd samt carport med plats för två bilar. Både ovanför carport och allrummet på övre plan finns ytterligare förvaringsmöjligheter på vind. Två underbara uteplatser i olika väderstreck och låga driftkostnader sätter guldkant på boendet!

På Tavleliden bor ni barnvänligt och naturnära. Vid sagotjärn finns ett stort grönområde och områdets lekplats och under vintertid kan man åka pulka, skridskor och längdskidor där. Endast 150 meter från huset finns den mycket omtyckta förskolan Kompassen och på området är vidare en förskola med sex avdelningar under uppbyggnad. I närområdet, på Tomtebo, finns Sjöfruskolan (sexårsverksamhet samt åk 1-6). Från Tavleliden är det gång- och cykelavstånd till Nydalasjön som har ett fint motions- och rekreationsutbud, badplats och Äventyrslekpark. Cykelavstånd till Stora Coop Tomtebo, Iksu sport, Universitet, NUS, Ålidhemscentrum och vårdcentral.

-Hög standard
-Dubbel carport
-Bubbelbadkar och påkostat kök
-Ett stenkast från förskola
-Möjlighet till fler sovrum
-Gott om förvaring

Entréplan
Ljus och inbjudande hall med praktiskt klinkers med skön golvvärme, god förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar, plats för enklare möblering och sittyta. Fin belysning via inbyggda spotlights i tak.

Kök
I blickfånget från hallen nås det mycket rymliga och påkostade köket. Matplatsen har utrymme för 8-10 personer, vilket bjuder in till sociala tillställningar och besök. Köket är modernt inrett och samtliga vitvaror är i stilrent rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl med inbyggt kolsyrat vatten frys med ismaskin, integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och micro. Dimbara spotlights i tak ger bra belysning till matbestyren.

Vardagsrum
Socialt och inbjudande vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönster och utgång till radhusets baksida. Här finns underbar altan i västerläge med kvällssol och gräsmatta för lek och spring. Vardagsrummet har plats för soffmöbler och matgrupp. Målade väggar i ljusgrått och klassisk ekparkett ramar fint in det gästvänliga rummet.

Badrum
Helkaklat badrum med lyxigt bubbelbadkar, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegel och WC. Golvvärme värmer frusna fötter och infällda dimmerstyrda spotlights skapar mysbelysning.

Övrigt
Under trappen på nedre plan finns ett smart placerat förråd och på radhusets framsida erbjuds ytterligare ett förråd och möjlighet till förvaring ovanpå carport.

Övre våningsplan
På övre plan möts ni av ett trevligt och rymligt allrum som vid önskemål också kan delas av till ett extra sovrum. Här finns dessutom taklucka till vind för ytterligare förvaring. Utgång till balkong.

Sovrum
På övre plan finns husets tre sovrum i olika storlekar med genomgående ekparkett och ljust målade eller tapetserade väggar. Flertalet garderober till förvaring av kläder.

Badrum/Tvätt
Radhusets andra badrum har kaklade väggar och praktisk våtrumsmatta på golv. Inredningen består av dusch med vikbara väggar, WC, spegel och handfat. Här finns också tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare. Vid maskinparken finns praktisk arbetsbänk för klädvård, vask och flertalet förvaringsskåp för handdukar och dylikt. Infällda dimmerstyrda spotlights i taket.

Området

Tavleliden är ett naturnära bostadsområde som nu växt och växer fram i utkanten av Umeå. Området började bebyggas 2008 och ligger cirka 7 kilometer från Umeå centrum, sydöst om Nydalasjön. Här kan du bo nära Nydalasjön men samtidigt på bekvämt pendlingsavstånd från centrum. Området är barnvänligt med förskola och skola årskurs 1-6 inom 2-3 kilometer på Tomtebo. Högstadium finns på Ålidhem. Nydalasjön erbjuder, motions och rekreationsområden, badmöjligheter samt lek- och äventyrspark.

Närservice

På Tavleliden finns en matvagn, Sagotjärn samt närhet till nybyggda Stora Coop. I närområdet Tomtebo finns frisörsaslong, pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. På Ålidhem når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Bussförbindelser in till Umeås olika stadsdelar och centrum körs av Ultra/Länstrafiken. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter