Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Symfonivägen 12

Umedalen Umeå

4 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

1

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 165 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning
Ventilation Mekanisk frånluft från badrum och kök
Energideklaration
Utfärdad den 7 februari 2018
Energiklass: B
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Stor solfylld altan med sol från morgon till kväll.
Fastighetsbet. Operan 24

Övriga byggnader

På fastigheten står en carport med ett tillhörande varmbonat rum/förråd som är inrett med parkettgolv och tapeter samt ett kallförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 23 488 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 688 kr
El: 0 kr (14108 kWh)
VA: 6 000 kr
Renhållning: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar 20 A huvudsäkring. I samfällighetskostnaden på 6000 kr/år ingår vatten, belysning för området, sandning, skottning och väg. Avräkning varje halvår.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 270 000 kr varav mark 795 000 kr
Summa pantbrev 3 347 000 kr
Tomt
Areal: 768 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde 1 juni 2018
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Operan GA:1 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Umeå Operan S:1
Välkommen in till denna fina och välplanerade 1 1/2-plansvilla från 2014 på mycket rymlig och solfylld tomt. Villan har en attraktiv planlösning och fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum, fem sovrum, två helkaklade badrum och groventré med tvättstuga fördelas hemtrevligt och funktionellt.
Välkommen in till denna fina och välplanerade 1 1/2-plansvilla från 2014 på mycket rymlig och solfylld tomt. Villan har en attraktiv planlösning och fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum, fem sovrum, två helkaklade badrum och groventré med tvättstuga fördelas hemtrevligt och funktionellt. Sober färgsättning och genomgående parkettgolv. På fastigheten står en carport med ett tillhörande varmbonat förråd/ rum samt ett kallförråd.

Här bor ni barnvänligt och naturnära med motions- och rekreationsutbud. I området och närområdet finns flera förskolor, skola, handelsområde, matbutik och cykelavstånd till Iksu Spa.

HALL
Inbjudande möblerbar hall med avhängningsplats. På golvet ligger parkettgolv och som enhetligt löper vidare in till samtliga rum i huset, vilket ger ett fint rumssamband. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående sobra färgvalen på ytskikten. Hallen öppnar trivsamt upp till kök och vardagsrum i en integrerad och social planlösning.

KÖK
Stilrent kök med flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Arbetsbestyren sköts på generös bänkskiva i laminat. Stänkskydd av Fibotresboskiva. Hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikro samt diskmaskin är kökets maskinpark. Invid fönster placeras matplats och utgång via altandörr till den härliga uteplatsen med eftermiddag- och kvällssol.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till kök disponeras vardagsrum, vilket gör att det är lätt att umgås medan vardags-och festbestyren avlöser varandra. Rummet har plats för soffgrupp och TV-möbel. Från detta rum når ni altandörr ut till altan och den rymliga tomten.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har flera garderober och passar som ett barnrum alternativt kontor.

SOVRUM 2
Intill det första sovrummet når man det andra rummet som rymmer dubbelsäng. Här finns en garderob.

BADRUM
Ett av husets två badrum disponeras invid sovrummen. Badrummet har ett modernt och stilfullt utförande med grått klinker och vitt kakel. Inredningen består av wc, badkar, tvättställ med tillhörande underskåp och spegelskåp samt ett fristående skåp. Ett fönster släpper in ljus.

GROVENTRÉ OCH TVÄTTSTUGA
Groventré med tvättstuga finner man bortanför sovrummen. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och bänk samt väggskåp. Plastmatta och vitmålade väggar.

ÖVRE PLAN
Väl uppe på övre plan finns tre sovrum, allrum med läshörna och badrum. Hela övre planet är inrett med parkettgolv och ljus färgsättning på tapet.

ALLRUM
Allrummet ger mysfaktor med snedtak. Här ryms den större soffgruppen och tv-möbel samt övrigt möblemang. Praktisk läshörna intill trapp.

SOVRUM 3
Sovrum tre är större än de andra sovrummen på övre plan. Rummet passar utmärkt som "masterbedroom" och har tillhörande klädkammare.

SOVRUM 4
Sovrum fyra, intill masterbeedroom, perfekt som barnrum.

SOVRUM 5
Intill badrummet finner man det femte sovrummet som har inbyggd skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Husets andra badrum är stilrent inrett med kakel och klinker i lyxigt utförande. Badrummet är inrett med wc, tvättställ med underskåp och spegel, dusch med glasdörr. Ett fönster släpper in ljus.

BRA ATT VETA
Rymligt varmbonatförråd (12 kvm enligt säljaren) och carport.
Uppfart och gångväg har asfalt och stenbeläggning. På sidan om carport skulle det behövas läggas på matjord ca 4-5 meter. På baksidan av villan är gräsmatta sådd.
Tilluftsventiler finns på vägg på nedre plan.
Övervåningen färdigställdes 2014. I varje rum finns tv och internetuttag. Tilluftsventiler bakom varje element.
Tv via Viasat.
Fiber finns indraget till fastigheten via Umeå Energi. Kostnad: 100 MB 250 kr/ mån. Tillkommer en kostnad för tjänsteleverantör.

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närservice

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter