Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stöcksjö Svartnäsväg 47

Stöcksjö Umeå

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 100 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1952 ombyggt 1972
Uppvärmning Direkt El, luftvärmepump, kamin
Energideklaration
Utfärdad den 29 juli 2016
Energiklass: F
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Stöcksjö 28:5

Övriga byggnader

Gästhus fullt utrustat åretruntstandard, 39 kvm (enligt säljaren och ritning). går att hyra ut (nuvarande ägare hyr yt för 5 250 kr). Fast bredband till gästhuset.

Rymligt varmbonat garage med ekonomidel 70 kvm (enligt säljaren o ritning) + dubbel carport. Golvvärme.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 949 kr/år
varav
Uppvärmning: 30 403 kr
VA: 5 473 kr
Renhållning: 1 573 kr
Väg, samf.: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar 25 ampers säkring, fast avgift 3 825 kr/år. Notera att uppvärmning och el är baserat på uthyrt gästhus, bostads huset samt garage med ekonomidel.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 109 000 kr varav mark 729 000 kr
Summa pantbrev 2 000 000 kr
Tomt
Areal: 1808 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året o avlopp.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Stöcksjö GA:6 Inskrivning, Nyttjanderätt väg, 44/844
Vackert läge invid sjön och öppen åkermark! Ombyggd och renoverad, garage + ekonomidel (70 kvm) med dubbelcarport, gästhus - uthyrningsmöjligheter! Lantlig idyll med ca 7 minuter till Umeå centrum.
Välkommen till ett fantastiskt läge med utsikt över Stöcksjön och öppen åkermark. Villan är ombyggd och renoverad i en fin och trivsam planlösning. Genomgående fina ytskikt, renoverat kök med kamin, renoverat badrum, tillbyggt sovrum och delvis bytt yttertak. På fastigheten står även ett fullt utrustat gästhus som idag hyrs ut för 5 250 kr/m. Vidbyggt garage med ekonomidel (70 kvm) och carport med plats för 2 bilar. Området är lättillgängligt året runt med fin väg som plogas vintertid.

Stöcksjö ligger enbart 7 km från Umeå centrum och präglas av en lantlig idyll samtidigt som närheten till centrumkärnan ligger på ett bekvämt avstånd. I byn finns förskola/skola, ridklubb, allmän badstrand och fin natur. Till Umeå City airport tar det ca 7 minuter med bil och det nya Ikanoområdet ca 5 minuter.

- FINT SJÖNÄRA LÄGE

- RENOVERAD

- GÄSTHUS

- RYMLIGT GARAGE MED DUBBEL CARPORT

- CHARMFULLT

HALL
Välkomnande hall med mörk klinker på golv, avhängningsplats och garderober. Väggarna är ljusa, vilket är genomgående i hela huset och ger en fin helhetskänsla.

KÖK
Till vänster om hall når ni det renoverade köket med skåpinredning i ek, generösa arbetsytor i laminat samt beigt kakel under överskåpen. Kyl/frys, diskmaskin och spis är kökets maskinpark. Centralt i rummet placeras rymlig matplats och från denna, i ständigt blickfång, står en värmande kamin. Köket har fina ekgolv och vitmålad spånt som klär väggarna. Här finns även utgång till den överbyggda altanen som leder er vidare ut till den grönskande och fullt blommande tomten med utsikt över äng och sjö.

VARDAGSRUM
Till höger om hall når ni vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. Parkettgolv och ljusa väggar ramar in rummet.

SOVRUM
Från vardagsrummet når ni ett av husets tre sovrum. Rummet har vacker utsikt över sjö och äng. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett.

SOVRUM
Från köket når ni sovrum två och tre. Sovrum två är mycket rymligt och har plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med flertalet garderober.

SOVRUM
Sovrum tre har magisk utsikt över sjö, äng och ägor. Rummet har en rymlig klädkammare som även fungerar utmärkt som barnkammare eller kontor.

BADRUM
Renoverat badrum med tvättdel. Matta på golv och vägg, wc, dusch, tvättställ med tillhörande skåp är badrummets inredning. Tvättdelen har tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

ÖVRIGT
Bostadshuset är större än det taxerade 72 kvm och är enligt säljaren 100 kvm, uppmätning är beställd. Gästhus 39 kvm (enligt säljaren och ritning) och garage med ekonomidel 70 kvm (enligt säljaren.och ritning).

2015 Yttertak på badrummen bytt
2012/11 tidigare altan/uterum byggs in i bostaden
2010 kök och badrum renoverade
2009 fasad ommålad
Tidigare ägare har bytt samtliga fönster, 3-glas Elit.
Bredband T3, TV; egen antenn.

Området

Stöcksjö ligger i en lantlig idyll beläget ca 8 min med bil från Umeå och Umeå city ariport samt 7 min till nya IKEA-området. I Stöcksjö finns en allmän badstrand där ni kan njuta av sommarvärmen. HeIa området är det en blanding av både fritidshus och åretruntboende. Fint landskap med både lantbruk, åkrar och skog.

Närservice

Förskola, skola 1-6, ridskola, badstrand med kiosk, brygga och beachvollyebollplan.

Kommunikation

E4an går igenom Stöcksjö så du tar dig smidigt in till Umeå. Bra cykelväg från stan finns även fram till Stöcksjö. Bussar går dagligen med Länstrafiken. För mer information om tidtabell se www.tabussen.se

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter