Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stöcksjö solgränd 7

Stöcksjö Umeå

5 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 140 kvm + 42 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, Nibe 750
Ventilation FTX
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Stöcksjö 20:59

Övriga byggnader

Garage, carport, förråd samt cykelbod.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 100 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 000 kr
El: 0 kr (14000 kWh)
VA: 7 100 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf.: 4 000 kr
Kommentar Garaget är uppvärmt året runt. 20 A säkring 3 313 kr/år (inkluderat i uppvärmningskostnaden, som även inkluderar hushållselen) Samfällighet; gemensam gatubelysning, underhåll lokalgata och gemensamma grönområden (idag endast bestående av skogsmark) Elförburkning är schablonmässigt uppräknad efter 2016 års förbrukning ( 11 500 kwh med 2 personer i hushållet och utan garage, enligt uppgifter från säljaren). 2019 (19 000 kwh) = garaget varit uppvärmt till 18-19 grader samt att Umeå Energi låna
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 849 000 kr varav mark 469 000 kr
Summa pantbrev 3 600 000 kr
Tomt
Areal: 1393 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Stöcksjö GA:25, Samfällighet: Umeå Stöcksjö S:15
Avtalsservitut Underjordiska Kablar
Last: Avtalsservitut: Underjordiska Kablar, 24-IM1-96/20490.1

Enplansvilla på attraktivt gavelläge med sjö och skog inpå knuten! Stöcksjö!

Modernt och stilsäkert med påkostade materialval och utförande i högre byggstandard! Här välkomnas Ni in till en väldisponerad och välskött villa där "Nyhuskänslan" fortfarande sitter kvar i väggarna. Generös takhöjd och stora fönsterpartier ger ljus och rymd till de stora sociala ytorna i kök, matplats och vardagsrum som integrerar i en öppen planlösning. Kamin centralt placerad ger extra mysfaktor. Genomgående sober färgsättning och fina parkettgolv med vattenburen golvvärme.
Stor och öppen tomt med sol från morgon till kväll. Altan med utekök (vatten, avlopp och el indraget). Tomten ligger i direkt närhet till Stöckjön med vackra promenadstråk och fina badplatser.
Rymligt varmgarage (vattenburen golvvärme) med dubbelcarport.

Här bor ni i lantlig idyll på ett av Stöcksjös finaste området, ett stenkast från skog, natur och sjö samtidigt som Umeå centrum endast ligger 10 minuter bort med bil eller buss, eller varför inte en cykeltur genom Röbäck? I byn finns förskola/skola samt fina busskommunikationer med Umeå. Stöcksjö ligger nära havsbandet med flertalet fina utflyktsmål och badområden ex Kont, Norrmjöle havsbad, Bettnäsand (Norrlands Copacabana) för att nämna några.
HALL
Hallen öppnar gästvänligt och socialt upp till det rymliga och ljusa vardagsrummet i öppen planlösning in till kök. Den generösa takhöjden ger extra rymd och ljus. På golvet ligger en grå klinker innan parkett tar vid. Här finns utrymme för sko- och kapphylla. Golvvärme är genomgående i hela huset och ger god komfort.

KÖK
Köket (Sentense) är väldisponerat med bra förvaringsutrymmen och arbetsytor. Skåpinredningen är vit i stilrent utförande. En praktisk köksbänk delar av kök mot vardagsrum vilket ger extra arbetsyta, avställningsyta samt frukostplats. Den öppna planlösningen in mot vardagsrummet gör det enkelt att umgås medan vardagssysslorna och festbestyren avlöser varandra. Inbyggda högtalare (Bowers & Wilkins) gör sysslorna ännu roligare att utföra.
Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av hel kyl och frys, induktionshäll, ugn med pyrolysfunktion, inbyggd mikro och vinkyl samt integrerad diskmaskin.
På golvet ligger ett fint parkettgolv från Kärsch, som enhetligt löper vidare in genom samtliga rum och ger en fin helhetskänsla.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum där de påtagligt stora fönsterpartierna ger vackert ljusinsläpp och rymd till de sociala ytorna. Rummet har utrymme för större soffgrupp och TV-möbel samt separat matplats. Rummet har inbyggda högtalare (Bowers & Wilkins). En kamin (Contura) står centralt placerad och ger extra mysfaktor när mörkret och kylan kryper på.
Från vardagsrummet har ni utgång till altan i solfyllt västerläge. Den stora altanen är försedd med ett utekök där både el och vatten är framdraget och självklart finns här också inbyggda högtalare (Bowers & Wilkins). Tomten inbjuder till lek och spring, utrymme för studsmatta, trädgårdsland och odlingar.

ALLRUM
Från vardagsrummet nås allrum som i sin tur fördelar 3 sovrum samt badrum. Allrummet har plats för soffa och TV-möbel.

SOVRUM 1
Samtliga sovrum har bra storlek för att disponeras som barnrum alternativt kontor eller gästrum. Sovrum 1 har tapetserade väggar i ljusgrått och inrett med en garderob.

SOVRUM 2
Sovrum 2 ligger vägg i vägg med sovrum 1. Rummet har tapetserade väggar i ljusgrått och inrett med en garderob.

SOVRUM 3
Sovrum 3 vetter mot framsidan av huset. Väggarna är tapetserade i vitt.

BADRUM 1
Stilrent badrum kaklat och klinkrat i vitt och grått med badrumsinredning från Villeroy och Boch. Wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel, dusch med duschvägg är badrummets kompletta inredning. Ett fönster släpper in ljus.

SOVRUM 4
Sovrum 4 är rymligt och disponeras på andra sidan av huset, åtskilt från de övriga tre sovrummen. Här ryms dubbelsäng. Rummet har flertalet garderober samtidigt som rummet även har tillgång till en separat klädkammare.

BADRUM 2
Invid sovrum 4 nås badrum 2. Ett rymligare och mer påkostat badrum. Dubbla takduschar med glasvägg som skärmar av mot övrig inredning. Kakel och klinker, vitt och grått, stilrent och modernt ramar klär badrummets väggar och golv. Vägghängd toalettstol med sensorstyrd spolknapp, badrumsmöbler från Villeroy och Boch, beröringsfri blandare samt inbyggda högtalare (Bower & Wilkins) är badrummets övriga inredning. Ett fönster släpper in ljus.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Vid entrén nås praktiskt tvättstuga. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare, ho och tvättbänk samt förvaringsskåp och garderob. Här står värmepannan för huset samt tilluftsmodul Nibe SAM40 för bättre komfort.

ÖVRIGT
Vatten och avlopp framdraget till utekök och vidare för ev framtida byggnationer.
Frånluftsvärmepump Nibe 750, golvvärme hela huset samt i garage. SAM 40 (uppvärmd tilluft). Extra isolerat tak om 60 cm i bostaden.
Installerad vattenfelsbrytare som ger rabatterad försäkringspremie och ökad trygghet.
Fiber (1000 Mbit, Riksnet 169 kr/m)
Garage med fjärrstyrd port, carport för 2 bilar. Öppet kallförråd vid garage. Cykelbod.

Området

Stöcksjö ligger i en lantlig idyll beläget ca 8 min med bil från Umeå och Umeå city ariport samt 7 min till nya IKEA-området. I Stöcksjö finns en allmän badstrand där ni kan njuta av sommarvärmen. HeIa området är det en blanding av både fritidshus och åretruntboende. Fint landskap med både lantbruk, åkrar och skog.

Närservice

Förskola, skola 1-6, ridskola, badstrand med kiosk, brygga och beachvollyebollplan.

Kommunikation

E4an går igenom Stöcksjö så du tar dig smidigt in till Umeå. Bra cykelväg från stan finns även fram till Stöcksjö. Bussar går dagligen med Länstrafiken. För mer information om tidtabell se www.tabussen.se

Bilder

Visa alla

HitCounter