Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sjöråvägen 35

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 107 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mek. till- och frånluft inkl. värmevxl
Energideklaration
Utfärdad den 24 april 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 79 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Bäckamannen 21

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 600 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 885 kr
El: 9 755 kr (6469 kWh)
Väg, samf.: 15 960 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4024 kr
Kommentar Driftkostnaden är baserat på nuvarande ägares förbrukning och avtal och kan därför komma att ändras. Elförbrukningen har legat på 6469 kWh/år och fjärrvärmeförbrukningen har varit 7420 kWh/år. Det är 16A säkring i huset.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 221 000 kr varav mark 544 000 kr
Summa pantbrev 2 361 500 kr
Tomt
Areal: 145 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Gräsmatta som inbjuder till spring och lek.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Bäckamannen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Umeå Bäckamannen GA:2, Samfällighet: Umeå Bäckamannen S:1
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 2480K-08/155.1

I samfällighetsavgiften ingår:
Sophämtning
Snöröjning, sandning, sopning
Samfälld el (belysning gemensamma ytor)
Samfällighetsförsäkring
Telia Triple Play (basutbud) internet, tv, IP-telefoni
Avsatta medel för underhåll av gemensamma ytor
Ersättning till styrelsen
Avgifter för domännamn, bankkostnader, administration
Avsättning till underhålls- och förnyelsefond
Vatten: Avgiften för vatten faktureras föreningen gemensamt, detta gör att varje hushåll betalar en del av den budgeterade förbrukningen månadsvis via samfällighetsavgiften. Vid varje årsskifte kommer en förfrågan om avläsning av vattenmätaren. Beroende på vattenförbrukning så kommer överskott/underskott att faktureras/krediteras hushållet. Det ingår 110 kubik.
El: Hushållselen betalar respektive hushåll. Motorvärmaruttagen är kopplade till respektive hushåll och går på privat räkning.

Aktiviteter: Städdag 1gång/år samt gemensam skötsel av gröna ytor.
Sommarfest anordnas där alla boende tar med bord/mat för att umgås med grannarna.

Samfälligheten har en del gemensamma ytor som alla kan nyttja såsom gröna ytor, lekstuga och sandlåda. Boende i samfälligheten kan nyttja redskapen som finns i det gemensamma förrådet tex gräsklippare, skottkärra, stege m.m
Välkommen till detta sjönära radhus på Tomtebo i modernt och stilrent utförande. Sociala ytor på entréplan, avskild sovavdelning på plan två. Altan och balkong i sydvästläge samt stenlagd uteplats vid entré. Mysig och uppvuxen trädgård med privat läge samt angränsande carport med isolerat förråd om 10 kvm.
Välkommen till detta sjönära radhus på Tomtebo i modernt och stilrent utförande. På den stora altanen i sydväst med utsikt över den mysiga och uppvuxna trädgården kan man avnjuta eftermiddags- och kvällssolen. På husets framsida kan man njuta av morgonkaffet i solen. Huset disponerar två våningar där entréplan karaktäriseras av öppna ytor som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här finns också en praktisk hall, badrum och förråd. Våning två inrymmer tre sovrum, badrum med dusch och bastu. Genomgående hög standard med smakfull inredning.

Huset har en stenlagd entré där det finns utrymme för sittplats. I anslutning till huset finns carportplats i länga med isolerat förråd om 10 kvm.

På Tomtebo bor ni naturnära med Nydalasjön och dess rekreations och motionsutbud. I området finns förskola/skola. Granne med huset ligger vi har förskolan Skattelden och 150 meter bort ligger Sjöfruskolan (F-6) .Bra med bussförbindelser till centrum. Här bor ni också på cykel, - och gångavstånd till exempelvis IKSU sport, Universitet, NUS, Ålidhemscentrum och vårdcentral.

- MODERNT OCH STILRENT

- FAMILJÄRT OMRÅDE

- NATURNÄRA

- MYSIG UPPVUXEN TRÄDGÅRD

- ALTAN OCH BALKONG I SYDVÄSTLÄGE

PLAN 1
HALL
Ljus entré med utrymme att hänga av sig ytterkläderna och skjutdörrsgarderob. Praktiskt klinkergolv som längre in övergår till parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Hela entréplanet har dessutom golvvärme.

BADRUM
Från hallen nås husets första badrum. Ytskikten består av ett ljust klinkergolv och vita, kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt badkar med dusch. Golvvärme värmer skönt under fötterna.

KÖK
Köksinredning i vitt utförande med svart kakel ovanför en matchande grå arbetsbänk. Utrustningen som finns att tillgår består av; induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och fullstor kyl och frys. I köket ryms en matplats för 6-8 personer. Matplatsen har utsikt mot husets entré och framsida. Vitlaserad parkettgolv, vitmålade väggar förutom ena väggen som har en fin fondtapet. Dimbara spotlights. Mellan köket och vardagsrummet finns trappen till övre plan med förråd under med goda förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM
Ljusgrå målade väggar och vitlaserat parkettgolv ramar in rummet. Här finns plats för både stor soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Stora fönster ger ett härligt ljus till rummet. Från vardagsrummet nås den trevliga uteplatsen där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Trevlig tomt med gott om gräsyta för spring och lek.

PLAN 2

BADRUM
Till höger när du kommer upp från trappen når du badrummet. Stort badrum med vitt kakel och svart klinker, samt golvvärme (el). Inredning med handfat med kommod, spegelskåp, WC, dusch med vikbara duschväggar, tvättmaskin. Från badrummet nås även bastun. Dimbara spotlights.

SOVRUM 1
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring erbjuds i tre stycken garderober. Från sovrummet nås den mysiga balkongen med utsikt mot baksidan. Även här har man eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM 2
Sovrum i bra storlek med vita väggar förutom på ena väggen som har en grafisk fondtapet. Förvaring erbjuds i 2 garderober.

SOVRUM 3
Sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. En garderob.

Från hallen på övre plan nås även ett vindsförråd.

ÖVRIGT
Golvvärme i hela bottenplan och radiatorer på övre plan förutom badrummet som har elgolvvärme.
Motorvärmare kan styras men också programmeras inifrån.
Väggarna mellan sovrummen är extra isolerade mot ljud.
Komplett källsortering på kvarteret
Timerstyrd ytterbelysning på framsida.
Fönsterbelysning nedervåning via Astrour.
Förråd i carport är isolerat.
Gästparkering finns.


RENOVERINGAR
Kodlås till dörren installerades
Utebelysning
Huset målades 2018
Trappen målades 2019
Väggarna i vardagsrummet målades 2019

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd. Vid Sjöfruskolan finns konstgräsplan och sporthall. Stora Coop slog upp sina portar i oktober ligger i närheten.

Närservice

I området finns pizzeria, närbutik (bredvid pizzeria Ruccola), frisör, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter