Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Marmorvägen 55

Carlshem/Carlshöjd Umeå

3 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 112 kvm + 67 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1978
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 14 maj 2018
Energiklass: B
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Altan på framsidan av huset där man kan avnjuta eftermiddagssolen.
På baksidan finns en altan med förmiddagssol.
Fastighetsbet. Grönstenen 22

Övriga byggnader

Till fastigheten tillhör ett garage (ej isolerat) i länga och en parkeringsplats.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 700 kr/år
varav
El: 5 860 kr (4138 kWh)
Väg, samf.: 33 840 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar I samfällighetsavgiften ingår gemensamma driftkostnader såsom sopor, renhållning, snöröjning, kvartersgården, digital kabel-TV (basutbud 18 kanaler via Bredbandsbolaget och Umenet) och internet, värme och vatten med utgångspunkt enligt andelstal i föreningen (avräkning sker av värme, vatten och garage-el), yttre el och underhåll, garage i länga, fondering till yttre underhåll av samfällighetens ytor. Eget abonnemang för hushållsel, 16A säkring.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 631 000 kr varav mark 560 000 kr
Summa pantbrev 2 010 500 kr
Tomt
Areal: 199 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enl. överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Grönstenen GA:2-GA:3

Fastigheten tillhör Grönstenens Samfällighetsförening. I samfälligheten finns 25 kedjehus och 47 radhus, kvartersgård och garage med adress Marmorvägen 1-143.

I samfällighetsavgiften ingår gemensamma driftkostnader såsom sopor, renhållning, snöröjning, kvartersgården, digital kabel-TV (basutbud 18 kanaler via Bredbandsbolaget och Umenet) och internet, värme och vatten med utgångspunkt enligt andelstal i föreningen (avräkning sker av värme, vatten och garage-el), yttre el och underhåll, garage i länga, fondering till yttre underhåll av samfällighetens ytor.
Det är installerat Triple-play via Umenet. Det är förberett för IP-telefoni men respektive fastighetsägare själv betalar sin egna telefonikostnader.
Vid varje års början sker en avräkning av den faktiska förbrukningen av värme, vatten och el i garage i förhållande till den preliminära avgift som debiteras. Om man förbrukat mindre får man tillbaka pengar och har man förbrukat mer får man göra en extra inbetalning.
Gemensam och obligatorisk vår- och höststädning på området varje år. Vid uteblivet deltagande debiteras 300 kr i samband med den årliga vatten- och värmeavräkningen.

Samfällighetens hemsida ger bra information för den som vill läsa på: www.gronstenen.se
Radhus i tre plan på barnvänliga och naturnära Carlshöjd. Renoverat i omgångar med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. På ett av områdets bästa lägen med 4 sovrum, allrum samt två badrum, tvättstuga samt dusch med bastu. Familjärt område med närhet till områdets förskola/skola.
Radhus i tre plan på barnvänliga och naturnära Carlshöjd. Renoverat i omgångar och med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrent kök med fantastiska förvaringsmöjligheter och öppet mot matplatsen som skapar en inbjudande miljö för stora sällskap. Huset erbjuder 4 sovrum, allrum samt två badrum, tvättstuga och dusch med bastu. Gott om förvaring i huset samt garaget i länga. Inbjudande trädgård med grönytor och framsidan med altan som erbjuder eftermiddagssolen. Baksidan har gräsytor och altan där solen kan avnjutas på förmiddagen. Mycket nära områdets skola och förskola. Området erbjuder flera lekplatser i närheten av huset. F-9 skola, Strömpilsplatsens handelsområde, Umeälven, NUS och Universitet ligger alla inom promenad och cykelavstånd. Med bil har ni ca 5 min till flygplatsen.

-3 PLAN MED 4 SOVRUM

-RENOVERAT KÖK 2009

-ÖPPEN OCH SOCIAL PLANLÖSNING

-RENOVERADE BADRUM, BASTU

-FAMILJÄRT OMRÅDE

ENTRÈ PLAN
HALL
Rymlig hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna och klädförvaring. Entrédelen har klinker med golvvärme och det är målade väggar.

WC
Gästtoalett i anslutning till hallen med WC, kommod och spegel. Toaletten är inredd med grå våtrumsmatta och vit våtrumstapet.

KÖK
Renoverat Ballingslövkök i trä med rostfri maskinpark. Grå arbetsbänk med matchande grått kakel. Här finns spis/ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Delvis öppet mot vardagsrummet med spotlights och extra hyllor med vitrinskåp. Väggarna är ljusmålade och på golvet ligger det ett

VARDAGRUM
Ljusa väggar och stavparkett på golvet. Här har en vägg tagits upp mellan sovrum och vardagsrum för att skapa större sociala ytor. I den ena delen ligger det ett laminatgolv och ljusa väggar. Rummet storlek erbjuder möjlighet till både sittgrupp och matplats. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till altanen på baksidan där förmiddagssolen kan avnjutas.

ÖVRE PLAN
Extra förvaring via klädkammare i hallen på övre plan.
SOVRUM
Laminatgolv och ljusa väggar med fondvägg.

SOVRUM
Laminatgolv och ljusblå målade väggar.

SOVRUM
Laminatgolv och gråmålade väggar.

BADRUM
Renoverat badrum som inretts med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns WC, dusch med glasdörrar, kommod, spegel med skåp och golvvärme. Takfönster ger ett behagligt ljusinsläpp.

KÄLLARE
Halldelen inrymmer förvaringsmöjligheter.
I källaren finns också förråd med arbetsbänk, garderob, hyllsystem och trappa upp till husets framsida.

SOVRUM
Stort rum som kan användas både till sovrum eller allrum. Trägolv och målade väggar. Ena väggen är inredd med skjutdörrsgarderob.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med garderober, tvättmaskin och torkskåp. Inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet.

DUSCH/BASTU
Inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns dusch och intilliggande bastu.

ÖVRIGT
2007: Nya fönster i sovrum övre plan, nytt golv (platon matta) med ventilerad sockel sovrum/allrum källare.
2009: Renoverat kök
2012: Nya fönster hela entréplan samt badrum + sovrummen övre plan + altandörr vid vardagsrummet. Målat fasaden.
2013: Bygge av altan framsida samt uteförråd.
2017: Renoverad toalett entréplan samt badrum övre plan.
Med reservation för uppgifter från tidigare ägare: Vägg till sovrum bredvid vardagsrummet togs bort, badrum på entréplan gjordes om till enbart toalett och hallen blev större.

Området

Carlshem ligger ca 5 km från centrum och ca 2 km till Universitet och NUS. Området ligger nära skog och natur med ellusspår.

Närservice

Förskola och skola upp till årskurs 9 finns i området samt bensinmack. Gångavstånd till Strömpilens handelsområde. Där finns apotek, livsmedelsaffär och butiker.

Kommunikation

Det finns goda busskommunikationer. För mer info gå in på www.tabussen.nu Till flygplatsen från Carlshöjd/Carlshem tar det ca 5 minuter med bil.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter