Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Filgränd 30

Ersboda Umeå

4 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea 122 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Isolergrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Glaset 26

Övriga byggnader

Garage med tillhörande förrådutrymme.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 20 013 kr/år
varav
Uppvärmning: 7 054 kr
El: 5 759 kr
VA: 5 600 kr
Renhållning: 1 600 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 3230 kr
Kommentar Driftkostnaden är delvis beräknad utifrån den Energiberäkning som är gjord på huset. När det gäller VA och renhållning så är schablonmässiga kostnader upptagna. 16 A säkring 2096 kr En samfällighetsförening kommer att bildas (förrättning pågår) i denna kommer kostander för skötsel av väg, belysning delvisa kostnader för avlopp/vatten att ingå. Varje fastighet kommer att ha egna undermätare o debiteras förbrukning av vatten.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 323 000 kr varav mark 323 000 kr
Tomt
Areal: 1031 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Glaset S:4
Ring för tidsbokad visning!

Modernt och stilsäkert med fina materialval välkomnas Ni in till denna enplansvilla på mycket rymlig och solfylld tomt. Villan har en attraktiv och mycket yteffektiv planlösning med fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning (möjlighet att installera kamin), allrum, fyra sovrum, två badrum och groventré med tvättstuga fördelas hemtrevligt och funktionellt. Sober färgsättning och genomgående parkettgolv. Låg driftkostnad. På fastigheten står ett garage med förrådsutrymme.

Här bor ni barnvänligt och naturnära invid Nydalasjön med bad-, motions- och rekreationsutbud. I området och närområdet finns förskola/skola, skog och natur, busshållplats och matbutik. Cykelavstånd till träningsanläggning, Universitet och NUS.
Modernt och stilsäkert med fina materialval välkomnas Ni in till denna enplansvilla på mycket rymlig och solfylld tomt. Villan har en attraktiv och mycket yteffektiv planlösning med fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning (möjlighet att installera kamin), allrum, fyra sovrum, två badrum och groventré med tvättstuga fördelas hemtrevligt och funktionellt. Sober färgsättning och genomgående parkettgolv. Låg driftkostnad. På fastigheten står ett garage med förrådutrymme.

Här bor ni barnvänligt och naturnära invid Nydalasjön med bad-, motions- och rekreationsutbud. I området och närområdet finns förskola/skola, skog och natur, busshållplats och matbutik. Cykelavstånd till träningsanläggning, Universitet och NUS.

HALL
Hall med avhängningsplats. På golvet ligger ett fint parkettgolv som enhetligt löper vidare in till samtliga rum i huset, vilket ger ett fint rumssamband. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående sobra färgvalen på ytskikten. Hallen öppnar trivsamt upp till kök och vardagsrum i en integrerad planlösning.

KÖK
Klassiskt och modernt kök i vitt. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter. Arbetsbestyren sköts på generös bänkytor i laminat. Ovan arbetsytorna ligger en klinkerliknande våtrumsskiva i mörkgrått. Kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin är kökets maskinpark. Invid fönster placeras matplats.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till kök disponeras vardagsrum, vilket gör att det är lätt att umgås medan vardags-och festbestyren avlöser varandra. Rummet har plats för soffgrupp och TV-möbel samt matgrupp. Från detta rum finns dörr ut till den rymliga tomten som ligger i ett fint sydvästläge.

ALLRUM
Till vänster i hall nås allrum som trivsamt fördelar tre av husets fyra sovrum. Allrummet passar utmärkt som extra TV-rum eller lekrum.

SOVRUM 1
Sovrummet har bra storlek och passar utmärkt som barnrum alt kontor. Rummet har en garderob.

SOVRUM 2
Sovrum två har samma storlek och passande funktion som sovrum 1. Rummet har en garderob.

SOVRUM 3
Sovrum tre är större än sovrum ett och två. Rummet har en garderob.

SOVRUM 4
Sovrum fyra nås via hall från kök. Rummet har utrymme för dubbelsäng och inrett med tre garderober.

BADRUM 1
Ett av husets två badrum, badrum 1, disponeras intill allrum och sovrum 1 - 3, praktiskt och lättillgängligt. Badrummet har ett modernt och stilfullt utförande. Mörk matta på golv och ljus matta på vägg ramar in badrummet. Wc, dusch, tvättställ med tillhörande kommod är badrummets inredning. Ett fönster släpper in ljus.

BADRUM 2
Husets andra badrum är privat placerat och disponeras mittemot sovrum 4. Badrummet är kaklat och klinkrat i vitt och grått. Dusch, wc, tvättställ med tillhörande kommod är badrummets inredning. Golvvärme - komfort. Ett fönster släpper in ljus.

GROVENTRÉ OCH TVÄTTSTUGA
Praktisk groventré med tvättstuga nås från gaveln av huset där Ni via hall slussas vidare in till kök och bostaden. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torkskåp, städskåp, garderob, tvättho och bänk samt skåp. Mörk matta på golv och målade väggar i vitt.

ÖVRIGT
Garage med förrådsutrymme.
Tomten är endast grovplanerad och huset grundmålat.
En pågående lantmäteriförrättning finns. I denna kommer väg, skottning/sandning samt vatten/avlopp ingå. Varje fastighet kommer att ha egna undermätare på vatten.

Området

Ersboda är beläget ca 6 km från Umeå centrum. Vid byggnation av området togs stor hänsyn till att spara naturområden inom och omgring Ersboda. Området började byggas på 70-talet och färdigställdes under 90-talet. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus. Här finns även det populära handelsområdet med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare.

Närservice

Här finns motionsslingor, härlig natur, bollplaner, skolor, daghem, fritidsgård, bibliotek, folkets hus, hälsocentral, apotek, restaurang, frisör, kyrka, livsmedelsbutik och gatukök.

Kommunikation

Till och från Ersboda har du goda kommunikationer med buss. Lokaltrafiken har linje 8 samt 1 som går till Östra Ersboda, linje 5 som går till Västra Ersboda samt linje 2 som går till Ersbodas handelsområde. För mer information kring busstider gå in på www.tabussen.nu.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter