Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Aspvägen 20

Grisbacka Umeå

6 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 133 kvm + 26 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 16 juli 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Invändig helrenovering 2010
Fastighetsbet. Enen 3

Övriga byggnader

Varmförråd, nås från garage.
Vinkällare nås från varmförråd.
Fristående kallförråd samt cykelförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 652 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 652 kr
El: 7 900 kr
VA: 7 600 kr
Renhållning: 1 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Hushållsel senaste 12 månaderna; 6822 kwh, 16 A säkring 2194 kr/år Fjärrvärme 3804 kr/år fast kostnad, förbrukning senast 12 månaderna 15 814 kwh. Vattenförbrukning 140 kubik/år beräknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 551 000 kr varav mark 1 286 000 kr
Summa pantbrev 2 200 000 kr
Tomt
Areal: 958 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Smakfullt renoverad enplansvilla på mycket attraktivt läge!

På mycket attraktiv och arkitektritad tomt står denna smakfullt inredda villa, nästintill totalrenoverad i perfektion. Huset har fått en helt ny planlösning 2010. Betongrent och därefter bl a nya innerväggar, nya golv med genomgående golvvärme, nya ytskikt, två helkaklade badrum, rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Belysningen har optimerats med fin och dimbar ljussättning. Materialvalen är påkostade och dispositionen välgenomtänkt, gästvänlig och flexibel. Varmgarage med tillhörande förråd samt fristående kallförråd finns på tomten.
Här bor ni på lugn och barnvänlig gata med direkt närhet till Rödberget, förskola/skola, busskommunikationer och matbutik. Cykelavstånd till centrumkärnan och älvspromenaden. Välkommen på visning!
HALL
Rymlig och inbjudande hall som trivsamt öppnar upp mot den integrerade planlösningen mellan kök, matrum och vardagsrum. Hallen har klädavhängning direkt innanför entrén och flertalet garderober (Kvänum). På golvet ligger en fin mörkgrå klinker. Väggarna är ljust målade, vilket är genomgående även i kök, matrum och vardagsrum och ger ett fint helhetsintryck. Där inre hallen tar vid övergår klinker till parkett, som enhetligt löper vidare in genom samtliga rum i bostaden.

KÖK
Påkostat och optimerat kök inrett med vit skåpinredning (Sentens) och mycket generösa arbetsytor i svart granit. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys med inbyggd ismaskin, induktionshäll(2019), inbyggd varmluftsugn och mikro samt diskmaskin (2018). En välbyggd köksö med utrymme för sittplats, ytterligare avställnings- matlagningsplats delar av köksdelen från matrum och vardagsrum, gästvänligt och socialt.

MATRUM
Matrummet har plats för större sällskap. Från denna del av rummet nås altan och tomt i skyddat sydvästläge. Tomten är arkitektritad och ramas in av fina buskar, träd och planteringar. På tomten finns bärbuskar, fruktträd och odlingar. Här finns även utrymme för lek och spring på den fina gräsmattan. På gaveln av huset finns en stenbelagd altan i skyddat söderläge.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och fåtöljer utan att rummet känns övermöblerat. Rummet är lätt att möblerat med utrymme för variation.

SOVRUM 1
Rummet nås direkt till vänster från hallen. Rummet är inrett med en dubbelgarderob och väggarna är ljust målade.

SOVRUM 2
Sovrum 2 har plats för dubbelsäng och inrett med en rymlig och komplett walk-in-closet och målade väggar i beige.

SOVRUM 3
Detta rum nås från vardagsrumsdelen. Rummet är inrett med en dubbelgarderob, har beigea väggar och passar utmärkt som sovrum, gästrum alternativ kontor.

(SOVRUM 4 - ALTERNATIV PLANLÖSNING)
Walk-in-closet är förberett om behov och önskemål finns med att omdisponera detta rum till ytterligare ett sovrum - se alternativ planlösning i bildpresentationen.

BADRUM 1
Mellan sovrum 1 och 2 disponeras bostadens ena badrum. Badrummet har ljusgrå klinker på golv och vitkaklade väggar med ett fönster som släpper in ljus. Takdusch med glasväggar, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel samt frihängande skåp (Vedum). Stilfullt och modernt!

BADRUM 2
Husets andra badrum (2015) nås från kök via tvättstuga/groventré. Rummet har ljusgrå klinker och vitkaklade väggar, dusch med duschväggar, wc, kommod och spegelskåp (Hafa).

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Praktisk groventré i kombination med tvättstuga. Mörkgrå klinker på golv, vitmålade väggar och orangefärgat kakel vid tvättdelen. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin (2017), torktumlare (2010), tvättho, arbetsbänk och praktiska förvaringsskåp samt städskåp. Från tvättstugan nås garage till höger, bostaden till vänster och rakt fram badrum 2.

VINKÄLLARE
En rymlig och välinredd vinkällare nås från förrådsdel i garage.

ÖVRIGT
2010 helrenoverades villan invändigt med helt ny och flexibel planlösning - ytterligare ett sovrum kan smidigt och snyggt skapas. I samband med renoveringen installerades vattenburen golvvärme med egen zonstyrning i varje rum, nya parkettgolv genomgående i hela huset, nytt kök, nytt badrum samt ny tvättstuga. Huset har praktiska och trevliga dimringsbara ljuskällor samt tidsstyrd utebelysning.

2015 renoverades badrum 2 med samma ytskikt som badrum 1.

Stort varmbonat garage med praktiskt varmförråd (direktverkande el) med bra hyllsystem innanför garaget. Förvaring på vinda är möjlig.

Bredband via Umenet.

Området

Grisbacka är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring tre kilometer väster om centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Bebyggelsen utgörs huvudsakligen av äldre Västerbottensgårdar och villor från 1900-talet som uppförts sedan man successivt upphört med jordbruk i området. Tillsammans med Backen och Västerhiske ingår Grisbacka i det större området Backen. Cykelavstånd till centrum.

Närservice

Grisbackaskolan (F-6). Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Förskolor I området finns bra matbutik, pizzeria och företag.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter