Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Renlavsgången 79

Krusboda Tyresö

3 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 123 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Direkt El samt luftvärmepump (2017)
Energideklaration
Utfärdad den 20 februari 2018
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongbalkar på plintar
Stomme: Trä / vit lättbetong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Vit lättbetong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Generös altan på husets entrésida och fin, nybyggd altan på husets baksida.
Från sovrum 2 finns utgång till balkong.
Lugnt och trevligt läge med baksida, gränsande mot allmänning.
Fiber är indraget i huset.
Samtliga fönster (förutom i badrum är 3-glasfönster).
Fasaden på huset byttes 1999 och huset målades utvändigt ca 2013.
Panel för golvvärme finns i entréhall, ej fungerande.
Fastighetsbet. Alby 1:211

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 369 kr/år
varav
El: 23 619 kr (30072 kWh)
Väg, samf.: 9 750 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Eventuellt kommer samfällighetsavgiften för Renlavsgången att höjas med 200:-/år under 2018, men inga beslut är ännu fattade. Till driftkostnaderna tillkommer även kostnad för försäkring.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 925 000 kr varav mark 929 000 kr
Summa pantbrev 2 313 000 kr
Tomt
Areal: 185 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Alby S:5, GA:2-GA:3, GA:11
Välkommen till detta härliga gavelradhus i ett riktigt toppläge!
Stor uteplats på husets entrésida och en generös uteplats och tomt i insynsskyddat och soligt läge, gränsande till allmänning, på husets baksida. Fantastiskt barnvänligt område med lekplats på bekvämt område. Carportplats i länga följer med fastigheten.
ENTRÉPLAN

Entrésida med rymlig och fin träaltan i soligt läge. Entréhall med ljust klinkergolv ljusa tapeter och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Öppen planlösning mot trappa till övre plan samt mot matplats/kök med fint golv i mörkt klinkerlaminat och ljusa väggar.

I köksdelen finns rymlig matplats för ca 6-8 personer vid trevligt fönsterparti med utsikt mot den fina altanen i skyddat läge. Öppen planlösning från matplatsen, i vinkel, mot ljust kök med vit köksinredning i mysig "New-England" stil. Här finns en läcker fondvägg i vitlaserad träpanel och arbetsbänk i massiv ekstav. Kyl och Frys i rostfritt från 2015 (fullhöjd). Över diskbänk i rostfritt finns dekorkakel i milda nyanser av terracotta. Spis med häll och fläkt (2015) i rostfritt samt diskmaskin. Ingång från kök till förråd med laminatgolv och vitmålade väggar, här finns elcentral och varmvattenberedare.

Tvättstuga med våtrumsmatta, ljusa väggar och tvättmaskin, 2009, torktumlare, 2015, torkskåp, 2015, samt vask.
Separat wc med vitmålade väggar och ljust klinkergolv.

Rymligt vardagsrum med fint parkettgolv i ek och väggar med ljusa tapeter. Från vardagsrummet finns utgång till den rymliga fina altanen och husets tomt i insynsskyddat och fint läge (eftermiddags/kvällssol). Tomten gränsar mot allmänning och det finns även en liten grind i staketet ut mot allmänningen.

Från vardagsrummet finns även ingång till Sovrum 1 med fint parkettgolv i ek och väggar med ljusa, mönstrade tapeter.

ÖVRE PLAN

Fin vitmålad trappa leder upp till den övre hallen, som även har utrymme för en liten arbetsplats. Vitmålat trapphus och fin, mönstrad fondvägg vid arbetsplatsen. Hallen har ett fint vitlaserad laminatgolv från 2017. Samtliga rum på övre plan har renoverats under 2017 och har likadant golv (förutom badrummet).

Sovrum 2 med ljusa, mönstrade tapeter och utgång till fin balkong i härligt, insynsskyddat läge Rymlig garderob i vitt, högblank.
Sovrum 3 med ljust laminatgolv, ljusa väggar och läcker fondvägg, tapetserad med seriemotiv, här finns två rymliga garderober, varav den ena har spegeldörr. (60X75).
Sovrum 4 med ljust laminatgolv, ljusa väggar och fin, tapetserad fondvägg med geometriska former, även här finns garderob (60X100).

Badrum med klinkergolv i terracotta, ljus våtrumstapet, samt vitt kakel vid duschsektionen. I badrummet finns dubbla handfat, wc samt duschkabin.

Området

I området finns litet centrum med ICA-butik. I Krusboda finns även skola (6-års till 6:an), förskola samt poolanläggning med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium. I Krusbodas omedelbara närhet finns stora naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat finns Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Det är även nära till golfbana, rackethall, simhall och ishall.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter