Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Granvägen 6

Hemavan/Tärnaby Tärnaby

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

9

Bostadsfakta:

Boarea 0 kvm

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Uppvärmning med elpanna. Golvvärme på plan 1 och radiatorer på plan 2.
Ventilation Ventilation med ventaggregat typ FTX.
Energideklaration
Utfärdad den 18 december 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Övrigt Balkong på plan 2.
Fastighetsbet. Laxvik 1:190

Övriga byggnader

2 st garage.

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 321
Summa pantbrev 1 650 000 kr
Tomt
Areal: 1456 kvm
Tomtbeskrivning 4 st p-platser med motorvärmare.
Tillträde Enl. överenskommelse
Hyreshusenhet centralt beläget i Tärnaby med butikslokal, övernattningsrum, flera garage och bostadslägenhet.
Hyreshusenhet med både bostad och lokal. Idag finns tre hyresgäster.

PLAN 1

Butikslokal 70 kvm med egen entré. Personalutrymme med sittplats och kokvrå samt övernattningsrum och WC med dusch.
Två garage, pannrum och hall.

PLAN 2

Större lägenhet på 90 kvm.
HALL
Öppen och rymlig entré med plastmatta och beigea tapeter. Klädkammare.

SOVRUM
Avskilt sovrum med egen toalett. Kan ev fungera som uthyrning. Dock ingen egen entré. Tapeter på väggen i vitt, rött och mönstrat samt plastmatta på golvet.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns WC, tvättställ, spegelskåp och badkar.

WC/DUSCH
På golvet ligger en ljus våtrumsmatta och våtrumstapet på väggen. Här finns dusch med glasdörrar, tvättmaskin, skåp WC och tvättställ.

SOVRUM
Beigea tapeter på väggen och plastmatta på golvet. Garderober.

KÖK
Delvis renoverat kök med vita skåp och svarta handtag. Här finns kyl, diskmaskin, spis, ugn och fläkt, beigea tapeter på väggen och plastmatta på golvet. Öppen planlösning mot vardagsrummet där även utgång till balkongen finns.

VARDAGSRUM
Beigea tapeter och plastmatta.

Ring mäklaren för mer information!

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Bilder

Visa alla

HitCounter