Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skäret 255

Täfteå

3 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 110 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Täfteå 7:70

Övriga byggnader

Garage samt carport

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 23 872 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 418 kr
VA: 5 700 kr
Renhållning: 1 600 kr
Väg, samf.: 3 154 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 2170 kr
Kommentar Notera att driftkostanden endast är schablonmässig då huset är i nyproduktion och inget bott i huset. Samfällighet väg; avser både Rovågersvägen (1 360 kr/år) och Skäretvägen (1 794 kr/år). Vattenförening; 800 kr/år samt 30 kr/m3. Beräknad årsförbrukning 130 kubik/år för två vuxna o två barn, 4 700 kr. Tömning av avloppsbrunn 1 000 kr/år. Sopor schablon1 600 kr/år El 6 273 kwh/år, 16 A säkring, schablon Uppvärmning 6540 kwh/år
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 217 000 kr varav mark 217 000 kr
Summa pantbrev 1 600 000 kr
Tomt
Areal: 1677 kvm
Typ: Grovplanerad
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om, via vattenförening. Avlopp trekammarbrunn. Området ligger i kommunens 5-årsplan för att ansluta sig till det kommunala avloppsnätet. Kontakta kommunen för mer information.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA:
Täfteå GA:6, Rovågersvägen, Rovågerns vägsamfällighet
Täfteå GA:37 Väg, Skäretvägen, Täfteåskärets samfällighetsförening
Täfteå GA:38 Båtplats och grönområde
Arkitektritade enplansvilla på vackert naturskönt läge intill havsbandet. Stilfull och modern i sitt utförande, smakfulla materialval. Väldisponerade ytor, stora fönsterpartier, högt i tak och fina gemensamhetsytor. Genomtänkt placering på fönster och garage/carport, så att havet alltid känns närvarande.
Välkommen till denna arkitektritade enplansvilla på vackert naturskönt läge intill havsbandet. Villan är stilfull och modern i sitt utförande med fina materialval och genomgående ljusa ytskikt. Väldisponerade ytor, stora fönsterpartier, högt i tak och fina gemensamhetsytor. Genomtänkt placering på fönster och placering av garage/carport, så att havet alltid känns närvarande samtidigt som man upplever ett skyddat läge från bostaden. Fasaden är grundmålad och tomten grovplanerad. Garage 16 kvm.

Vid allmänningen närmast havet har Hamnföreningen byggt en egen småbåtshamn med ett båtdjup på ca 3m, möjlighet till båtplats finns. Föreningen har även byggt en egen bastu. Här finns också i nära anslutning en mindre badplats med sandstrand.

På Skäret bor ni naturskönt och lugnt endast 3,5 km från Täfteå by med förskola/skola, mataffär, bra föreningsliv och bussförbindelser med Umeå stad. Till stadsgränsen är de ca 11 km. Ute på Skäret finns det flera åretruntboenden och fin gemenskap mellan de boende. I området finns många fina utflyktsmål, badstränder och populära Kvarken fisk som har fin skärgårdsrestaurang och gårdsbutik.

HALL
Hall med praktisk och mycket rymlig öppen och ljus klädkammare. Hallen fördelar till höger två sovrum, badrum samt tvättstuga och till vänster kök och vardagsrum, sovrum samt ytterligare ett badrum och förråd. Väggarna är vita, vilket är genomgående i hela huset och ger en bra helhetskänsla. På golvet ligger en mörkare klinker. Genomgående golvvärme ger god komfort till boendet.

KÖK
Öppet och ljust kök som integrerar med vardagsrummet. Den generösa takhöjden är påtalande, liksom de stora fönsterpartierna som ger rummet en härlig rymd och atmosfär. Köksskåpen är vita och har gott om förvaringsmöjligheter. Vitt fasat kakel ramar in ett fönster ovan diskhon. Arbetsbestyren sköts på mörkgrå granit skivor. Kyl/frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro och diskmaskin är kökets maskinpark. En generös köksö delar av köksbestyren mot den rymliga matplatsen.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mot kök gör det enkelt att umgås medan sysslorna avlöser varandra. Vardagsrumsdelen har plats för soffgrupp och även en plats för kamin om man önskar. På golvet ligger ett parkettgolv som även löper in till köksdelen, enhetligt och stilfullt.

SOVRUM
Sovrum ett är rymligt med plats för dubbelsäng och är inredd med två garderober. Rummet ligger placerat privat till höger i hall, långt från de sociala gemensamhetsytorna.

SOVRUM
Sovrum två ligger mitt emot sovrum ett. Rummet passar utmärkt som barnrum/kontor/gästrum. Rummet har plats för två garderober.

SOVRUM
Sovrum tre nås från kök. Rummet passar utmärkt som barnrum/kontor/gästrum. Rummet har plats för två garderober. Intill sovrummet finns praktiskt ett mindre förråd/klädkammare.

BADRUM
Mellan sovrum ett och två finns ett av husets två badrum disponerat. Badrummet är kaklat och klinkrat i vitt och grått. Dusch med duschvägg, wc och tvättställ är badrummets inredning. Ett fönster släpper in ljus.

BADRUM
Badrum två finns praktiskt tillgängligt i nära anslutning till sovrum tre. Detta badrum är inrett med badkar, separat dusch med duschvägg, tvättställ och wc. Badrummet är kaklat och klinkrat. Ett fönster släpper in ljus.

TVÄTTSTUGA
Separat tvättstuga med groventré finns att nå från hallen. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och bänk samt skåp. Klinker på golv och målade väggar.

ÖVRIGT
Anslutningsavgift för bredband är bekostad av säljaren. Villan är väl förberedd för indragning av fiber. Arbetena påbörjas under försommaren. Umenet.
Fasaden är endast grundmålad och tomten lämnas grovplanerad

Området

Täfteå är beläget ca 1,5 mil nordost om Umeå och har ca 1200 invånare. Byn är placerad vid Täfteåfjärdens innersta vik där liten båthamn finns. Täfteå är ett naturskönt område med lantlig miljö vid havet. Några hundra meter efter Rovågersvägen finns fin familjevänlig sandstrand och sommarcafé.

Närservice

I Täfteå finns livsmedelsbutik, förskola samt grundskola upp till årskurs sex. Täfteå IK är en aktiv idrottsförening som engagerar många i byn innom fotboll, innebandy och skidor. Österut om byn finns den poppulära, rikskända danslogen i Täfteå.

Kommunikation

Till Täfteå går buss dagligen med länstrafiken. För aktuell tidtabell se www.tabussen.se. Efter E4an norrut finns cykelbana dragen, lätt att ta sig till byn.

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter