Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Järnåldersringen 394B

Söderby

3 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 120 kvm
faktisk uppmätning

Byggnad

Byggnadstyp 1-plans radhus
Byggnadsår 1984 Ombyggd 2019
Uppvärmning El-panna, vattenburet system
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Söderby Huvudgård 2:466

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 600 kr/år
varav
El: 15 000 kr
Försäkring: 5 000 kr
Övrigt: 9 600 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på liknande bostäder i området. Övrigt avser samfällighetsavgift där bl a kabel-tv (grundutbud), sophämtning, kallvatten, skötsel av området, vinterunderhåll ingår.
Summa pantbrev 2 125 000 kr
Tomt
Areal: 265 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Bygglov för altan finns.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:15, Gemensamhetsanläggning: Haninge Söderby Huvudgård GA:27

Totalrenoverat radhus (friköpt) om 120 kvm i ett plan!

Välkommen till en totalrenoverad bostad om 120 kvm i ett plan! Bostaden har genomgått en totalrenovering i samband med att samfällighetens tidigare lokal gjorts om till bostad. Huset har bl a försetts med en helt ny planlösning, nya fönster, två helkaklade badrum, tre rymliga sovrum och ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Välkommen att bli den första att flytta in i detta topprenoverade radhus i familjärt område!
Total- och topprenoverad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum och separat tvättstuga. I hall, kök, sovrum och vardagsrum ligger enhetlig ekparkett (3-stav) och i praktiska utrymmen som bad/dusch-rum, hall och tvättstuga finns klinkergolv.

Planlösningen är väl tilltänkt. Den stora ytan mellan köket och vardagsrummet binder ihop huset och utgör den sociala knutpunkten. Två sovrum i fil (separerade med badrum mellan) utgör perfekta barnrum medan det tredje, tillika avskilda sovrummet har eget badrum och lämpar sig utmärkt som master bedroom eller varför inte som gästrum.

Husets framsida har stor potential och här kan köparen låta fantasin flöda. Bygglov för altan finns!

Bli de första att flytta in i ett ytterst välplanerat radhus om 120 kvm i populärt och barnvänligt område!

Bostaden disponeras enligt:

HALL
Välkomnande hall med plats för garderober. Vita väggar, klinkergolv i grafitgrått och ekparkett (3-stav) som löper genomgående i bostaden.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum är välplanerat med plats för garderober. Vägarna är vita och på golvet ligger parkett. Fönster ger rikligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är likt bostaden andra sovrum välplanerat med gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Här finns vita väggar och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinker och stora, vita kakelplattor. Här finns wc, badkar med dusch, handdukstork, handfat med kommod samt spegel. Givetvis finns här även golvvärme. Kvalitetsdokument finns.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med köket finns bostadens rymliga vardagsrum. Här ryms soff- och tv-möblemang men även matplats. Fönster mot framsidan. Vita väggar och parkettgolv.

KÖK
I vinkel med vardagsrummet ligger bostadens kök och det många skulle kalla husets hjärta. Köket är av modell större och med flertalet lådor och skåp erbjuds goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivor i ek matchas elegant med vita kakelplattor och rostfria vitvaror. Den stora köksön är både praktisk och estetiskt tilltalande. Köket är utrustat med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt. Allt från 2019 och givetvis sprillans nytt!

SOVRUM 3
Bostaden tredje sovrum är avskiljt från de andra två och har plats för skjutdörrsgarderob direkt till höger. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Från rummet nås bostadens duschrum.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och gråsvart klinker. Här finns wc, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod och golvvärme. Kvalitetsdokument finns.

TVÄTTSTUGA
Separat tvättstuga med grått klinkergolv, vask och tvättutrustning från Electrolux (tvättmaskin & torktumlare).

Området

Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. Tyresta Nationalpark med sina höga träd nås med bil eller buss eller varför inte på cykel?

Närservice

Den kommersiella servicen är väl etablerad ca 5 min bort finns Ica Maxi och Lidl. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek.

Kommunikation

Buss till Gullmarsplan går från området och strax utanför även buss till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Parkering

Samfälligheten ombesörjer p-platser och garage i området med kö-system genom samfälligheten. Samfälligheten ser alltid till att nyinflyttade får minst en p-plats. I brist på plats löser samfälligheten detta med tillfälligt p-tillstånd vid gästparkeringarna i väntan på ledig plats. 57 platser med MV-stolpe. Avgift 200 kr/mån. 33 platser utan MV stolpe. Avgift 150 kr/mån. 8 platser med laddstation för el-bil. Pris ej fastställt i skrivande stund. 12 platser för gäster. Med avgift enligt P-Service. Det finns i dag 54 garage för bil (avgift 300 kr/mån) samt 3 utrymmen för MC (150 kr/mån).

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering