Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lilla Dammgatan 8A

Skurup

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 127 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansradhus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Vattenburen värme via frånluftsvärmepump. Govvärme på vån 1 och 2
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong och trä
Fasad: Betong och trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Dammen 24

Övriga byggnader

Isolerat förråd på trädgårdstomten

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 38 400 kr/år
varav
Uppvärmning: 24 000 kr
El: 0 kr (13500 kWh)
VA: 6 000 kr
Renhållning: 2 400 kr
Väg, samf.: 2 400 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4024 kr
Kommentar Uppvärmningskostnad på 24 000 inkl även den vardagliga förbrukningen av el
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 712 000 kr varav mark 325 000 kr
Summa pantbrev 1 926 950 kr
Tomt
Areal: 228 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Trädgård i optimalt söderläge med stenlagd uteplats.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Dammen S:1, GA:1
Välkommen in till detta nyare boende med byggår från 2009. Optimal planlösning och tilltalande arkitektur med mycket ljusa rum. Ett hem att trivas i!
Bland lugna gator och mysiga kvarter med stort utbud av restauranger och service finner Ni detta moderna parhus fördelat på 2-plan. Precis intill ligger också tågstationen som snabbt tar dig till Malmö, Ystad eller Lund. Ett hem av högsta kvalitet med en smakfull kombination av exklusiva materialval och stilrena inredningsdetaljer. Ett hem för dig som kräver något utöver det vanliga med betongväggar med inslag av trä, 3-glas fönster med lågt U-värde och en energisbesparande frånluftsvärmepump. En optimal planlösning med öppna ytor och stora fönsterpartier som skapar både ljus och rymd. Här finner Ni även parkeringsmöjligheter för två bilar. Granne med grönområden samt smidiga kommunikationsmöjligheter till både Malmö, Lund och Ystad. Ett boende med närhet!

Välkommen in till detta nyare boende med byggår från 2009. Bostaden upplevs som generös och luftig med en optimal planlösning av kök, vardagsrum och matrum på nedre plan. Med en öppen planlösning mellan dessa ytor kan vardagen underlättas för hela familjen och tillställningar kan bli ännu roligare. Här finner Ni ett fint Marbodalkök i klassiskt vitt som matchas stilrent med massiv arbetsskiva och grått kakel. Breda glaspartier med utgång till trädgård i optimalt söderläge! På nedre plan finner Ni även ett sovrum, tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. Den privata delen av huset finner Ni på övre plan med två sovrum och ett allrum som kan göras om till sovrum om behovet finns.

Ett hem att trivas i! En arkitektur för hela familjen! Varmt välkomna på visning!

BOTTENPLAN

Ljus och luftig entré med en kombination av grått klinker och trägolv. Detta matchas smakfullt med vita och släta väggar. Goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. Här finns även en garderob med skjutdörrar som bjuder på ytterligare förvaring. I anslutning till entré finner Ni trappan upp till ovanvåningen samt det första sovrummet. Ni når även tvättstuga, badrum samt vardagsrum och kök. Modern och praktisk planlösning.

Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinker. Badrummet har utrustats med; dusch, WC, badrumsskåp med spegel och belysning, porslinstvättställ och en elektrisk handdukstork. Spots i tak samt golvvärme.

Modernt Marbodalkök i vitt som matchas stilrent med grått kakel, mörk arbetsskiva och rostfria vitvaror. Alla vitvaror är från Siemens; fristående kyl och frys, varmluftsugn, fläktkåpa, spishäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Flödande trägolv med golvvärme samt vita väggar. Gott om förvaring med stora lådor, goda arbetsytor och fina ytor. Spots i tak och trägolv med golvvärme. Här finner Ni en generös matplats för sex personer. Köket är modernt integrerat med vardagsrummet som bjuder på härliga sociala ytor. Här kan inredas med plats för en rejäl soffgrupp. Stora och breda fönsterpartier bjuder in ljuset med utsikt mot trädgården i optimalt söderläge (sol från morgon till kväll). Vita väggar och trägolv med golvvärme.

Tvättstuga med grått klinker och vitmålad väv, tvättbänk inkl. tvättbänksblandare, tvättmaskin och torktumlare. Här finner Ni även frånluftsvärmepumpen och vattenmätarkonsolen. Golvvärme på el.

Generöst sovrum med vita väggar och trägolv med golvvärme på el. Praktisk förvaring med garderober. Utsikt mot framsida av hus.

Den moderna trappan i trä tar Er upp till övre plan. Här är det öppet upp i nock vilket bidrar till en modern känsla där både ljus och rymd dominerar.

ÖVRE PLAN

Hall med vita väggar och trägolv.

Allrum med en generös yta att inreda efter. Vita väggar och trägolv. Kan göras om till sovrum om behov finns. Här finns även en markis att nyttja.

Sovrum med trägolv och ljusa väggar som kompletteras med en mörkare fondvägg. Plats för dubbelsäng och mer därtill om det så önskas!

Sovrum med trägolv som matchas fint med ljusa väggar. Rummet används idag som ett barnrum. Praktisk förvaring med två garderober. Utsikt mot den fina trädgården. Här finns även en markis att nyttja.

Större klädkammare med gott om plats för förvaring. Trägolv och vita väggar.

Stort och härligt badrum med vitt kakel och grått klinker. Här är Ni bortskämda med både dusch och hörnbadkar. Här finner Ni även annan utrustning såsom WC, kommod med porslinstvättställ, badrumsskåp med spegel och belysning, ettgreppsblandare i krom, hörnbadkar och dusch. Ett badrum som andas exklusivitet med fina materialval. Öppna ytor, spots i tak och golvvärme på el.

TRÄDGÅRD
Underbar sommarträdgård i västerläge med sol i princip hela dagen! Här kan sköna grillkvällar avnjutas med plats för stora sällskap! En stenlagd uteplats bjuder på plats för både större matbord och sköna solstolar. En fin gräsplätt bjuder på plats för lek och bus! Här bor ni privat och fritt från grannar framför tomten. Ett isolerat förråd bjuder på ytterligare förvaring.

NÄRHET/KOMMUNIKATIONER
Ett nybyggt och eftertraktat område ifrån 2010 med en trivsam kombination av både parhus och fristående hus. Ett barnvänligt och lugnt område med ett stort utbud utav lekplatser, förskolor och skolor.
I direkt anknytning till husen ligger järnvägsstationen. Parkera intill järnvägsstationen och du är precis i området. Här är du spindeln i nätet med närhet till både Malmö, Lund och Ystad. Med några få minuters tågtid når du: ca 25 min till Malmö Hylliestation, 32 min till Malmö Centralstation och 18 min Ystad. Här finner Ni även snabb kommunikation till Ystad via E65:an.
Ett mysigt och nybyggt område mitt i byn. På gångsavstånd finner Ni Skurups centrum med stora valmöjligheter av butiker, restauranger och grönområde. Ett urval av butiker som Ni finner på ett par hundra meters avstånd; Coop Extra, Netto, Apotek och Systembolaget. Här bor Ni även nära lekplatser, förskolor, vårdcentralen och grönska.

PARKERING
Gemensam parkering i samfällighetens carport.

Området

Ett nybyggt och eftertraktat område ifrån 2010 med en trivsam kombination av både parhus och fristående hus. Ett barnvänligt och lugnt område med ett stort utbud utav lekplatser, förskolor och skolor.

Närservice

Ett mysigt och nybyggt område mitt i byn. På gångsavstånd finner Ni Skurups centrum med stora valmöjligheter av butiker, restauranger och grönområde. Ett urval av butiker som Ni finner på ca 100 meters avstånd; Coop Extra, Netto, Apotek och Systembolaget. Här bor Ni även nära lekplatser, förskolor, vårdcentralen och grönska.

Kommunikation

I direkt anknytning till husen ligger järnvägsstationen. Parkera intill järnvägsstationen och du är precis i området. Här är du spindeln i nätet med närhet till både Malmö, Lund och Ystad. Med några få minuters tågtid når du: Ca 25 min till Malmö Hylliestation, 32 min till Malmö Centralstation och 18 min Ystad. Här finner Ni även snabb kommunikation till Ystad via motorvägen (E65:an).

Parkering

Gemensam parkering i samfällighetens carport.

Övrigt

Bara runt husknuten finner Ni en mindre lekplats och över gatan hittar Ni järnvägsstationen. Trots närheten till tåg störs Ni inte av ljudet.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter