Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Åkertegen 3

Segersäng

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 85 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2016
Ventilation Mekanisk, FTX
Energideklaration
Utfärdad den 15 november 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 143 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Själv 5:240

Övriga byggnader

Gäststuga om 15kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 34 424 kr/år
varav
El: 9 000 kr
VA: 6 320 kr
Renhållning: 3 600 kr
Väg, samf.: 7 188 kr
Försäkring: 3 800 kr
Övrigt: 4 516 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar I Samfällighetsavgiften ingår Renhållning = Sophämtning. Under fliken "Övrigt" så är kostnaden för Verisures larm dokumenterad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 614 000 kr varav mark 915 000 kr
Summa pantbrev 1 786 000 kr
Tomt
Areal: 1503 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Själv GA:1

Mysigt hus i populära Segersäng By!

Välkommen till detta fantastiska kvadratsmarta hus i omtyckta Segersäng by!
Här bor du i ett familjevänligt område med oslagbart nära till förskolan, huset är byggt 2016 med genomgående fina materialval samt genomtänkt planlösning. Uteplats på baksidan med härlig grönska och plats för sammankomster under härliga sommarkvällar.
Inne i huset hittar vi ljusa ytor som ger känslan av mycket rymd i kombination med mycket ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Kontakta ansvarig mäklare Tom Forsius vid frågor eller intresse: 070-601 94 55
Bostaden disponeras enligt:

NEDRE PLAN

HALL - Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett städförråd. Ljusa väggar samt mörkt klinkergolv.

TOALETT - Väl tilltagen helkaklad toalett med dusch som är utrustad med tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, WC, dusch samt duschväggar och en värmepanna. Stora vita kakelplattor som bryts av mot den mörka klinkern på golvet.

KÖK - Köksluckor i vitt modernt och stilrent utförande med en mörk laminat bänkskiva som passar utmärkt med vitvarorna i rostfritt stål. Öppet mot vardagsrummet och matplatsen med en "barbänk" emellan. Köket är utrustad med Fläkt, ugn, spishäll samt kyl och frys. Mörkt laminatgolv.

VARDAGSRUM - Stort vardagsrum med matplats som har stora altandörrar ut mot den vackra baksidan som har både trädäck och grönska. Vita väggar som bryts av mot det mörka laminatgolvet och en mysig braskamin i ena hörnet av rummet.

ÖVREPLAN

ALLRUM - Rymligt allrum med garderober längst väggen som ger bra förvaringsmöjligheter och fortfarande finns plats kvar för möblering. Vita väggar med mörkt laminatgolv.

SOVRUM 1 - Mysigt sovrum med snedtak, ljusa väggar och mörkt laminatgolv även här, fönster som ger rikligt med ljusinsläpp vilket ger en känsla av rymd.

SOVRUM 2 - "Master bedroom" som har en altandörr ut till balkongen mot baksidan av huset, vita väggar och mörkt laminatgolv. Mycket ljusinsläpp även här då altandörren är i glas. Plats för dubbelsäng och diverse möblering.

SOVRUM 3 - Disponeras idag som kontor med de tilltagna ytorna, kan användas som sovrum och detta rum har också altandörr i glas ut till balkongen på baksidan av huset som ger mycket ljusinsläpp och lyser upp de vita väggarna och mörka laminatgolvet.

GÄSTSTUGA - Mysigt gäststuga med plats för möblering såsom garderob, stor säng och skrivbord. Gråa väggar med en stavmosaik i sten fondvägg. På golvet vilar ett brunt laminatgolv.

Området

Segersäng By är ett mycket attraktivt område för främst barnfamiljer, ett härligt område omgivet av villor. Lugnt och skönt med närhet till natur samt nära anslutning till motorvägen som tar dig till Nynäshamn för shopping eller nöjen.

Närservice

på 14 minuter med bil når ni ICA Maxi Nynäshamn samt sjötelegrafen som erbjuder butiker som Dollarstore, JYSK, Café samt restaurang. I övrigt finns det stort utbud av restauranger och butiker i övriga Nynäshamn respektive Nynäshamns Centrum.

Kommunikation

800 meter från bostaden ligger Segersängs Station där pendeltåg går mot Nynäshamn samt Stockholm City. Pendeltåget tar ca 15min till Nynäshamn och ca 45min till Stockholm City.

Övrigt

Granne med detta hus är Segersängs Förskola så det är utan tvekan oslagbart nära för att lämna och hämta. Närliggande grundskola finner vi i Ösmo där det finns 3st att välja på. Gymnasium finns i Nynäshamn och de erbjuder flertalet inriktningar.

Bilder

Visa alla

HitCounter