Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Folke Bernadottes Väg 425

Ramlösa

3 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 113 kvm + 59 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansradhus med källare
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme + luft/luft värmepump
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 7 maj 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas &energiglas Underhållsfria aluminiumfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Övrigt Säljaren disponerar idag ett garage i länga med indragen el.
Kallförråd (ca 7 kvm) på tomten.
Fjärrvärmeväxlare utbytt 2015.
Fastighetsbet. Musikanten 54

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 24 960 kr/år
varav
Uppvärmning: 6 938 kr
El: 2 546 kr (4244 kWh)
Väg, samf.: 15 476 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Samtliga driftskostnader är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 919 000 kr varav mark 726 000 kr
Summa pantbrev 1 958 300 kr
Tomt
Areal: 151 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Samfällighetsföreningen Spelmannen (Musikanten GA:2)

Fastigheten äger en andel i samfälligheten Spelmannen som förvaltar Musikanten GA:2. Samfälligheten ansvarar bla för förråd, garagelängor, parkeringsplats, lekplats och gång-och cykelvägar.
I samfällighetsavgiften ingår, kostnad för VA samt renhållning.
Unik chans att förvärva detta trevliga radhus på ett enastående läge med Ramlösaparken som närmsta granne. Här bor ni i ett barnvänligt radhusområde med fritt läge och med naturen in på husknuten. Ett välplanerat och modernt radhus med nya fönster och ytterdörrar, fräscht HTH-kök, tre sovrum på ovanvåning, varav ett utrustat med AC. Stort sällskapsrum och sovrum i källare samt vardagsrum med utgång till välskött trädgård. Ny fjärrvärmeväxlare och larm finns. Goda kommunikationer och Ramlösa tågstation 5 min bort. Närhet till skola och dagis. Varmt välkommen på visning!
Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan

ENTRÈ
Välkomna in i en ljus och luftig hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Vitmålad strukturtapet på väggarna och på golvet ligger en ljus klinker. Trappan som tar er upp på ovanvåningen är nyrenoverad och vitmålad med nya ektrappsteg.

KÖK
I anslutning till hallen och belägen mot husets framsida finner ni bostadens fräscha kök med härlig ljus matplats. Ett totalutrustat kök, inrett med köksinredning från HTH (2003) i körsbär. Här finns kyl och frys (Electrolux), spis (Electrolux), diskmaskin (Electrolux) samt spisfläkt. Ett stilrent kök med dubbelvask i rostfritt stål, ljus bänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. På golvet ligger en ljus klinker och väggarna är har vitmålad strukturtapet. Köket med dess ljusa matplats skapar ett härligt rum, här är det lätt att umgås och trivas.

VARDAGSRUM
Från hallen når ni husets väl tilltagna sällskapsrum med plats för en större soffgrupp och matplats. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är vitmålade med fondvägg i grått mönster. Här finns gott om plats för socialt umgänge, de många fönsterpartierna ger er ett enormt ljusinsläpp och skapar ett härligt rum att vistas i. Här finner ni även utgång till husets välskötta trädgård och uteplats som erbjuder såväl eftermiddags- som kvällssol.

BADRUM
I anslutning till hallen finner ni ett fräscht badrum med WC, badrumskommod med handfat samt spegel ovan. Här finns en generös dusch med glasvägg. Ett helkaklat badrum med vitt och beigt kakel och klinker. Ett fräscht badrum i harmonisk stilren smak.

Ovanvåning
Från hallen leder trappan er upp till ovanvåningens hall. På golvet ligger en genomgående askparkett och väggarna har vitmålad strukturtapet. Här finner ni även en klädkammare och två garderober. Hallen leder er till ovanvåningens samtliga rum.

MASTER BEDROOM
Master bedroom ligger strategiskt placerad med närhet till ovanvåningens badrum med badkar. Här finns gott om plats för en rejäl dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober. Rummets stora fönster samt utgång till husets ballong gör rummet ljust och trivsamma. Väggarna har vitmålad strukturtapet. Detta rummet är även utrustat med en luftvärmepump för att nyttjas för antingen värme eller kyla (AC) för de varma sommardagarna.

2 SOVRUM
I andra delen av ovanvåningen ligger ytterligare två sovrum. Vardera rum med ett stort fönster ut mot husets framsida. Väggarna har vitmålad strukturtapet varav det ena rummet har en fondvägg i ljusgrått mönster. Dessa rum kan med fördel nyttjas som barnrum alternativt gästrum och arbetsrum.

BADRUM
I anslutning till hallen når ni bostaden andra badrum som renoverades -89. Här finner ni WC, badkar, handfat. Ett funktionellt badrum som dock har nått sin förväntade livslängd. Ett badrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.

Källarplan
Från entréplan leder en ljus trappa er ner till ett stort allrum, sovrum, nyrenoverad tvättavdelning samt förråd.

ALLRUM
Här möts ni av ett väl tilltaget sällskapsrum med plats för stor soffa men också en större sovdel. På golvet ligger ett eklaminat samt vitmålad strukturtapet på väggarna.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med plats för såväl säng som ordentligt skrivbord. Väggarna är vitmålade och på golvet fortsätter eklaminatet.


TVÄTTSTUGA
Vidare finns en praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan är totalrenoverad med bl.a. ny arbetsbänk med rostfri ho. Här finns gott om plats för klädvård. Grå klinker på golvet och väggarna är nymålade med vit våtrumsfärg. (Förberett för dusch). Golvmangel igår.

FÖRRÅD
Här finns plats för det lilla extra. Ett väl tilltaget förråd, här finns även husets nya värmeväxlare. Klinkers på golv och väggarna är vitmålade.

Larm är installerat och anslutet till Länsförsäkringar.

Garage finns i länga.

Till denna magnifika bostad finns en välarbetad trädgård som erbjuder såväl uteplats under markis samt härlig gräsyta. Trädgården ligger i bästa västliga läge med naturen in på knuten här skapas lätt en mysig stämning under ljumma sommarkvällar.


Här är kombinationen av närhet till service, kommunikationer och lugnt och naturskönt läge fulländad! Mysigt beläget i Ramlösa finner vi denna pärla. Gångavstånd till förskolor och skolor. Goda kommunikationer med tåg och buss, bl.a. 7 min gång till Ramlösa tågstation. Ramlösaparken med promenadstråk och belyst motionsslinga. Det tillsammans med den unika väl tilltänkta planlösningen i tre plan gör detta till en spännande bostad väl värd att besöka!

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering