Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stensåkervägen 30

Oxie OXIE

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Boarea 145 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plans friliggande villa
Byggnadsår 1974
Uppvärmning Direktverkande el samt oljefylllda element
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Kilvalvet 14

Övriga byggnader

I övrigtkategori i driftskostnader ingår kabel-Tv med en kvartalskostnad på 425 kr.
Det finns även en frivillig villaföreningsavgift på 50kr om året.
Fastigheten är försedd med Larm. Här finns ingen månadsavgift utan det var en engångkostnad som betalades vid monteringen av ägaren.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 22 890 kr/år
varav
Uppvärmning: 15 000 kr
VA: 980 kr
Renhållning: 2 096 kr
Försäkring: 3 114 kr
Övrigt: 1 700 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 394 000 kr varav mark 412 000 kr
Summa pantbrev 253 200 kr
Tomt
Areal: 467 kvm
Tomträttavgäld 10 650 kr/år
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Grönskande hörntomt på en lugn gata!
Välkommen till ett mysigt kvarter med lummiga tomter. Här presenteras ett teglat 1 ½ planhus med träpanel på 145 kvm. Med gammaldags charm, välplanerade kvadratmeter är detta ett boende med stor potential. Välkommen!

Entréplan:
Hall
Vi stiger in i hallen som har goda avhängningsmöjligheter. Trappan till höger leder oss upp till övre plan. Hallen har blivit renoverad under 2000 och här finner vi klinker på golvet och smakfullt tapetserade väggar. Från hallen tar man sig lätt runt i samtliga rum på nedre våningsplan.

Badrum
Även badrummet har blivit renoverat under 2000. Helkaklat badrum med ljust kakel och klinker samt badkar, tvättställ och WC. Här finns även golvvärme för frusna morgonfötter.
Gästrum/Sovrum
Gästrummet/sovrummet används idag som förvaring. På golvet ligger plastmatta och väggarna har ljus färg. Goda förvaringsmöjligheter i rummets 3 garderober.

Köket
Köket består av arbetskök och en matplats för 4-6 personer och hela köket renoverades under 2000. Köket är utrustat med kyl och frys av nyare modell (2000), spis med ugn (2002), fläkt (2000) samt utrymme för diskmaskin. Här finns goda förvaringsmöjligheter för kökets alla tillbehör. Fint ljust kakel (2000) ovanför diskbänken samt laminat på golvet. Det stora fönstret bjuder på ett stort ljusinsläpp.

Grovkök
Från köket når vi grovköket som målats under 2000. Här finns varmvattenberedaren (äldre), tvättmaskin (äldre), torktumlare (2004) samt utrymme med förvaring. Från grovkökets utgång tar man lätt ett steg ut till trädgården.

Vardagsrum
Det stora och trevliga vardagsrummet har ett vackert parkettgolv, ljusbeiga tapetserade väggar. Detta är ett rum att umgås och trivas i.

Uterum
Det vinterbonade uterummet är tillbyggt 1994. Rummet bjuder på stora och luftiga ytor med träpanel på väggar samt tak. Plankgolvet ger rummet en rustik känsla. Från uterummet når man den stora trädgårdens framsida.

Övre plan:
Allrum
Det övre planets allrum erbjuder generösa ytor och bra förvaring i form av en klädkammare längs väggarna och även på vinden finns utrymme med förvaringsmöjligheter. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en härlig bokparkett. Den öppna planlösningen ger möjligheter för familj och vänner att umgås.

Sovrum 1 och 2
Två lika stora rum perfekta att inreda till sovrum/barnrum eller arbetsrum. Samma parkett som i allrummet, ljusa väggar samt ett härligt ljusinsläpp. Båda rummen har utgång till balkongen på ovanvåningen i söderläge.

Badrum övre plan
Fint badrum, renoverat 2000 med ljusa våtrums mattor på golv och väggar. Här hittar vi dusch, tvättställ samt WC. Här finns även ett fönster i taket som släpper in ljus

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter