Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Käglingevägen 162

Käglinge/Oxie Oxie

3 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 165 kvm + 15 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår
Uppvärmning Luftvärmepump + kamin
Energideklaration
Utfärdad den 31 oktober 2011
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta/källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel/puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Polospelaren 11

Övriga byggnader

Ny värmepump från 2017 (mitsubitsi med wifi control via mobiltelefon)
BWT Aqua Life installerad 2017
Fönster är från 2014-2017 3 glas isoler, värme och ljuddämpande

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 080 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 000 kr
VA: 6 000 kr
Renhållning: 1 280 kr
Väg, samf.: 6 600 kr
Försäkring: 5 200 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 052 000 kr varav mark 695 000 kr
Summa pantbrev 2 693 000 kr
Tomt
Areal: 905 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Gäststuga om 25 kvm byggd 2016/2017. Här finns ett rum samt badrum. Fastigheten har blivit avstyckad från 1535 till 905 kvm. Enligt taxeringen är biarean 15 kvm. Total Biarea enligt säljaren 125kvm (100-25-10).
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Käglinge GA:9
Nu har vi nöjet att presentera detta älskvärda boende fördelat på 1 ½ plan med gästhus, carport samt stort garage. Ett exklusivt hem i en lugn och avslappnad atmosfär där hela familjen har närhet till både natur, promenadstråk, centrum och lätt kommunikation till Malmö och över sundet.
Nu har vi nöjet att presentera detta älskvärda boende fördelat på 1 ½ plan med gästhus, carport samt stort garage. Ett exklusivt hem i en lugn och avslappnad atmosfär där hela familjen har närhet till både natur, promenadstråk, centrum och lätt kommunikation till Malmö och över sundet. Ett hem av högsta kvalité med kök som kombinerar fina materialval med smakfulla inredningsdetaljer. Nu till sommartid kan både släkt och vänner njuta av dess generösa trädgård som bjuder på sköna grillkvällar på uteplatsen. Med breda fönsterpartier och öppna ytor känns detta boende både ljust och rymligt och perfekt för den enkla vardagen och för roliga tillställningar. Ett genomtänkt boende som hela familjen kan njuta av!

Välkommen in till denna friliggande villa med byggår från 1930. Här finner Ni ett boende som erbjuder sju generösa rum varav fyra stycken finner Ni på ovanvåningen. Huset upplevs som ljust och stilrent. Med ett brett fönsterparti i vardagsrummet kan man njuta av dess härlig vy ut mot trädgård med stor uteplats. På nedre plan finner Ni kök, vardagsrum, två sovrum, badrum och tvättstuga. Köksinredning matchas stilrent med vitt kakel och massiv bänkskiva. Köket bjuder på en generös arbetsyta för kocken med smarta förvaringsmöjligheter. Möt John Blund i dess harmoniska sovrum. Vardagsrummet är praktiskt och kan användas till allt som önskas med lätt utgång till trädgård. På nedre plan finner Ni även en funktionell tvättstuga och badrum.

Ovanvåningen välkomnar Er med ett rymligt sällskapsrum där hela familjen kan samlas för en tv-eller spelkväll. Här finner Ni även tre generösa sovrum.

Trädgården är väl omhändertagen med en härlig uteplats. Här finner Ni en grönskande trädgård som är generös för både lek och bus och som är väl insynsskyddad. En god sammanhållning råder mellan grannarna i området vilket bidrar till en trivsam känsla. Ett boende att trivas i!

ENTRÈPLAN

--- Hall med ljus klinker och ljusa väggar. Goda avhägningsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Entrén är ljus och rymlig. Trappa upp till ovanvåning.

--- I anslutning till hall finner Ni ett helkaklat badrum i ljusa färger samt tvättstuga. Skåpinredning i vitt med både vask, wc och dusch.

--- Kök från 2012 i klassiskt vitt som kombinerar vitt kakel med massiv bänkskiva. Fin skåpinredning som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för hela familjen. Här finner Ni vitvaror såsom kyl/frys, spis, diskmaskin, mikrovågsugn samt ugn. Kocken kan njuta av dess härliga arbetsyta.

--- Matplats och vardagsrum med vita väggar och parkett på golvet. Ett brett fönsterparti med utgång till trädgård bjuder på ljus och rymd.

--- Sovrum nummer ett med ljusa väggar. Rummet är generöst med plats för en dubbelsäng.

--- Sovrum nummer två med ljusa väggar. Gott om plats till förvaring.

--- Badrum med grå klinker och vitt kakel. Tvättstuga, dusch, toalett samt tvättställ.


ÖVRE PLAN

--- Sällskapsrum med laminat samt ljusa väggar. Generös yta för hela familjen. I anslutning till allrummet finner Ni ytterligare 3 sovrum. Gott om plats för den stora familjen.


TRÄDGÅRD
--- Friköpt tomt på 905 kvadratmeter. Gräsmatta, stenläggningar, uteplats med plattor. Uppfart till carport samt gångyta är stenlagd.
--- Carport finns med plats för en bil och goda förvaringsmöjligheter.
---Gäststuga byggd 2016 med rymligt rum samt badrum.


NÄRHET/LÄGE

--- Underbart läge till naturen, promenadstråk, golfbana och idrottsanläggningar. Närhet till skola och barnomsorg. Bra och lätta anslutningar till city och över sundet.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter