Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kornellvägen 13

Öregrund

3 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 93 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Luft/vatten värmepump från Thermia med vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Bandtäckt plåt
Fastighetsbet. Öregrund 8:26

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 5370 kr
Kommentar Då detta är nyproduktion så finns inga faktiska driftkostnader än. Beräknad energiförbrukning för uppvärmning är 4 700 kwh per år.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 537 000 kr varav mark 537 000 kr
Tomt
Areal: 1133 kvm
Typ: Trädgårdstomt (friköpt)
Tomtbeskrivning Grovplanerad tomt som möjliggör individuell utformning. Uppställningsplats för 1-2 bilar. Förråd.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Last: Ledningsrätt Vatten-, Spill-Och Dagvattenled, 0382-14/55.1
Med ett centralt läge i Öregrund uppför nu Villa Roliden tre toppmoderna enplansvillor. VILLA ROLIDEN håller en hög standard och lämnar inget åt slumpen. Välplanerad planlösning där upplevelsen av husets yta är betydligt större än de faktiska 93 kvm boarea. Huset bär ett ryggåstak som ger en generös takhöjd i huset med takhöjd som mäter upp till nock.

Optimalt hus såväl som permanentboende eller som ett lyxigt fritidshus. Detta bekväma boende har bland annat kommunalt vatten och avlopp. Modernt uppvärmningssystem som ger låga driftskostnader samt fiber indraget i fastigheten. Beräknad slutbesiktning v.31 (i början av Augusti).

På Kornellvägen i bor ni i Öregrund och all tänkbar service finns i närområdet. Hamnpromenad med restauranger och caféer, marina med båtar. Härifrån kan man även ta färjan över till Gräsö. Öregrund är en riktig skärgårdsidyll beläget endast 1 timmes bilresa från Uppsala och 1h 45 min från Stockholm.

Interiör, Villa Roliden (standard);
En välkomnande entréhall med utrymme för klädavhängning. Från entréhallen möter den rymliga matplatsen som vidare ansluter till köket där bland annat samtliga vitvaror är av Miele. Köket är ett genomgångskök som vidare ansluter till vardagsrummet. Huset präglas av stora fönster för ett härligt ljusinsläpp.
Det stora sovrummet, eller master bedroom har egen klädkammare och badrum.
Huset har totalt tre sovrum varav två av dessa är på 9 kvadratmeter och ligger i anslutning till vardagsrummet. Från entréhallen återfinns ett stort badrum som även innehåller en tvättstuga. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett (vit mattlack).

För material och tillval, kontakta gärna någon av ansvariga mäklare alt. besök VILLA ROLIDENS hemsida. http://villaroliden.se/

Bilderna i denna annons är från ett visningshus, nya bilder på detta hus kommer längre fram.

Vid intresse och för visning kontakta mäklare!

HALL

Välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder samt en garderob. Klinkergolv vid ingång, därefter ekparkett.

KÖK

Stilrent och modernt genomgångskök från Noblessa med rymlig matplats och fönster ner till golv som ger ett fint ljusinsläpp. Köket har vita köksluckor och vitt matt kakel på vägg. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, micro, integrerad diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Miele.

VARDAGSRUM

Stort och trevligt rum med väl genomtänkt rymd och ljus. Generös takhöjd och stora fönster på båda sidor av rummet ger ytterligare känsla av öppenhet. Vitmålade väggar, ekparkettgolv.

BAD/TVÄTT

Till höger från entrén ligger husets badrum som inrymmer wc, dusch med duschvägg, tvättställ med kommod samt handdukstork. Inredning från Kamé. Vidare har badrummet tvättmöjligheter och är utrustat med tvttmaskin och torktumlare från Miele. Helkaklade väggar i vit matt samt grått klinkergolv.

SOVRUM

Huset inrymmer tre sovrum varav det större sovrummet om ca. 13 kvm ligger mer privat och har egen walk-in closet samt eget badrum med dusch och wc. De övriga två sovrummen har garderob och ligger på andra sidan av huset med ingång från vardagsrummet.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter