Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Meteorgatan 4

Ödåkra

5 600 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 170 kvm + 60 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas och energiglas
Bjälklag: Betong+trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Fiber indraget , Öresundskraft.
Fastighetsbet. Sångaren 2

Övriga byggnader

Garage 60 kvm
Spa-anläggning/omklädningsrum med dusch, tvättställ samt wc.
Uteplats på 120 kvm.
Pool
Jacuzzi

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 500 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 000 kr
El: 7 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 2 500 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Summa pantbrev 2 598 450 kr
Tomt
Areal: 694 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp
På perfekt läge i blomstrande Ödåkra får vi nu äran att förmedla ett av Ödåkras finaste hus! Med härlig hörntomt och skyddat insynsläge. Med stor Huset färdigställdes 2018 och det står nästa ägare att flytta rakt in utan några renoveringar. Huset har en lättskött trädgård stort trädäck, en fantastisk pool och jacuzzi. Här är det lätt att trivas!
På lugnt läge nära skola och grönområden finns nu detta fina 1,5 planshus till försäljning! Huset erbjuder en social och öppen planlösning samt två sovrum, badrum och separat tvättstuga. Övre plan erbjuder mysiga sovrum och ett allrum. Även på övre plan finns badrum. Sommartid njuter ni på trädgården med både pool och jacuzzi. Välkomna till Ödåkra och denna trevliga familjevilla!


Planlösning
HALL
Välkomna in i hallen som har fin ekparkett och vitmålade väggar som är genomgående in till den öppna planlösningen på nedre plan.

BADRUM
Till vänster från hallen finner ni badrummet med klinkergolv i grafitgrått som har härlig golvvärme. Väggarna är kaklade i vitt. Badrummet duschvägg, wc och ett generöst handfat med skåp under samt spegel med belysning över. Spotlights i taket och fönster ger ljus och rymd.

KÖK
Vi går vidare in och kommer till husets hjärta. Här ligger kök, vardagsrum och matplats i en öppen social planlösning. Till vänster möts vi av köket. Den vita inredningen passar fint till den mörka bänkskivan. Ovan arbetsytan finns en mörk kakel som stänkskydd. Köket har ett fönster vid diskhon så här kan man titta ut mot öppna gröna fält när man jobbar. Köket är utrustat med kyl och frys, spis med induktionshäll, rostfri fläkt, diskmaskin och inbyggd micro. All maskinell utrustning är från 2018.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är öppet och luftigt och härifrån kan man tack vare skjutdörrarna öppna upp helt mot trädgården under varma sommardagar. De stora fönsterpartierna inger rummet ett härligt ljusflöde. Samma fina enstavs-ekparkett pryder golvet och väggarna är vita med spotlights vid fönster installerade. Här finns en markis installerad. Via altandörren kommer vi ut till det trevliga trädäcket som ligger skyddat av husets vinkel.

TVÄTTSTUGA
Vi tar vänster förbi köket och kommer till den funktionella och fräscha tvättstugan. Tvättstugan fungerar även som groventré då här finns en ytterdörr som leder ut till trädgården. Rummet har grått parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaring tack vare flertalet skåp. Tvättmaskin, torktumlare från 2018. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i form av högskåp intill köket.

SOVRUM
På andra sidan hallen finner vi det ena sovrummet. Stort rum med utgång till den fina trädgården. Här finns stort fönster, väggarna är vitmålade och på golvet vilar ekparkett. Här finns en rymligoch praktisk klädkammare.

SOVRUM
Det andra sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord för den som önskar. Stort fönster inger rummet ljus. Parkett på golv och vita väggar. Här finns två garderober för förvaring.


Så går vi tillbaka via hallen och tar den vitlaserade trappan med charmiga träinslag upp till övre plan.

ALLRUM
Här uppe möts vi av ett härligt allrum. Tack vare stort fönsterparti intill trappan erbjuds här ljusinsläpp från två väderstreck. Även här på övre plan är ekparkett och ljusa väggar genomgående för rummen. Här finns även en praktisk klädkammare.

BADRUM
Vänster från trappan finns husets andra badrum. Badrummet är helkaklat i sobra färger. Wc, handfat samt skåp för bra förvaringsmöjligheter och dusch med en vikbar duschvägg i glas utgör inredning i badrummet. Snyggt badkar inger badrummet karaktär. Fina detaljer med spotlight och behaglig golvvärme.


SOVRUM
På vardera sida om allrummet finns två lika stora sovrum. Stora fönsterpartier och plats för både säng och kontorsdel om så önskas.

SOVRUM
Sovrum med fint parkettgolv och vita väggar. Här har du en dörr till din egna walk-in-closet.

Trädgård
På uppfarten finns det plats för ett flertal även ett tilltaget garage. Här ligger även ett isolerat förråd med indragen el, med gott om plats för förvaring. Här finns även uppdelat med en praktisk del som med enkelhet kan användas som spa eller omklädningsrum. Ta ett dopp i poolen och duscha sedan här. I denna tillbyggnad finns dusch, tvätställ samt wc.

Trädgården är lättskött och välplanerad. Intill huset finns ett trädäck som vätter mot sydväst med fin markis för skydd mot solen. Här finns det gott om utrymme för gemenskap. När skymningen kommer så tänds den fina utebelysningen genom sitt skymningsrelä och hus och trädgård får en fin inramning.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter