Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ekholmen 12

Björknäs Norrtälje

3 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

9

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 107 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Kaggeboda 8:6

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 000 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 000 kr
El: 4 500 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf.: 1 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Summa pantbrev 1 800 000 kr
Tomt
Areal: 1504 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten, borrad brunn. Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn med infiltration.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Frötuna-Björknäs GA:4, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Kaggeboda GA:2, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Kaggeboda GA:4
Förmån: Officialservitut Väg, 0188-2019/27.1

Nybyggd villa på återvändsgata endast 10 minuter från Norrtälje!

Endast 10 minuter från Norrtälje och på en lugn återvändsgata ligger denna nyproducerad 1,5-plansvilla med ett fint läge i lantlig miljö. Boytan är 107 kvm på nedre plan, fördelat på två sovrum, badrum, tvättstuga och härliga sällskapsytor. Perfekt villa för den växande familjen med möjlighet att inreda övervåningen så att den möter era behov. Då skapas en total boyta på 163 kvm. Tomt på 1504 kvm med gott om plana ytor för lek och spel samt ett ogenerat läge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med utgång till en lämplig plats för altan, altanen hamnar i ett utmärkt västerläge. Från köket finns en tvättstuga/groventré, ett måste för alla barnfamiljer. I närheten finns mataffär, Vreta Handel, en mycket uppskattad butik som ligger ca 2,5 km från fastigheten. Bredvid Vreta Handel finns även en Pizzeria. Närmast badplats ligger 900 meter från fastigheten och längre in i området finns flera uppskattad badplatser.

Här är det bara att flytta in! Se fram emot en vår där ni rullar fram grillen och njuter av fina dagar och kvällar ute. Här kan barnen lära sig cykla på gatan och kanske hitta lekkamrater i grannhusen. Ett bekvämt, tillgängligt och fräscht boende på landet, men med närhet till Norrtälje stad. Bussar tar dig till Norrtälje från Vreta Handel och med bil tar det ca 10 min.

Välkommen att kontakta Matilda Tengheden eller Linus Thor för mer info!

Observera att de interiöra bilderna ej är från denna bostad utan liknande bostäder av samma typ.

Hall

Ingång till huset via farstukvist. Direkt när du kliver innanför tröskeln möts du av ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök

Köket erbjuder en generös storlek med stora arbetsytor och gott om förvaring. Utrymme för matplats för den stora familjen mellan kök och vardagsrum. Vita skåpluckor och bänkskiva i laminat, fönster ovanför diskhon och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

I anslutning till hallen ligger vardagsrummet, ett mycket hemtrevligt rum med öppen planlösningen till matplats och kök. Fina sociala ytor och utgång till tomten där ni med fördel placerar en altan som i sin tur får ett mycket trivsamt västerläge. Tomten är stora och ligger med ogenerat läge.

Sovrum 1

Det första sovrummet har plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet har plats för dubbelsäng. Även detta rum har fönster från två st väderstreck vilket bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Stort badrum med svartmelerad våtrumsmatta på golv och vita våtrumsskivor på väggen. Praktiskt vädringsfönster som också bidrar med ett trevligt ljus i rummet. Idag är badrummet utrustat med badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp med spotlights. Även linneskåp. Infällda spotlights i tak.

Tvättstuga

Via köket nås tvättstugan. Tvättstugan nås även via separat ingång från trädgården. Bra storlek med för tvättmaskin, torktumlare, tvättho och luftvärmepump. Förvaring finns i en inbyggd garderob. Svartmelerad våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar.

Övre plan

Oinredd övervåning där möjligheter finns att skapa ytterligare boyta efter önskat behov.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter