Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dalbyvägen 35

Färsna Norrtälje

4 750 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

9

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 45 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Dalby 18

Övriga byggnader

Garage - Ett praktiskt enbilsgarage med förråd. Förberett för Bergvärme.

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4174 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 077 000 kr varav mark 753 000 kr
Summa pantbrev 3 802 000 kr
Tomt
Areal: 1055 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ett sällan återkommande tillfälle! Mycket fin villa i attraktiva Färsna.

Ett sällan återkommande tillfälle att köpa denna fastighet i attraktiva och naturnära området Färsna. Här erbjuds ett bekvämt boende med absolut närhet till skog och natur samtidigt som det endast tar ca 5 minuter in till Norrtäljes centrumkärna med bil. Det går även att ta cykeln till stadskärnan om du inte hellre vill ta buss, busshållplats finns belägen ca 400 meter från fastigheten. Gångavstånd till område med flera matbutiker, träningsanläggning, möbelaffär och mycket annat. Perfekt boende för dig som vill bo i naturskönt område med fina promenadstråk och belysta motionsspår. I området finns även förskola/skola upp till åk 6. Kort promenad till Färsna 4 H Gård, här finns ett uppskattat café i lantlig miljö. Fastigheten är det första huset på en lugn återvändsgata. Fint solläge på tomten med gott om plana ytor för lek och spel. Här finns även ett fristående enbilsgarage och asfalterad uppfart. Huset är mycket väldisponerat och kommer från Fiskarhedenvillan, det är på 120 kvm och byggt 2011. Perfekt boende för en barnfamilj med vardagsrum, kök, grovingång, 2 st duschrum och 4 st sovrum. Välkommen!

Dalbyvägen 35

Ett sällan återkommande tillfälle att köpa denna fastighet i attraktiva och naturnära området Färsna. Här erbjuds ett bekvämt boende med absolut närhet till skog och natur samtidigt som det endast tar ca 5 minuter in till Norrtäljes centrumkärna med bil. Det går även att ta cykeln till stadskärnan om du inte hellre vill ta buss, busshållplats finns belägen ca 400 meter från fastigheten. Gångavstånd till område med flera matbutiker, träningsanläggning, möbelaffär och mycket annat. Perfekt boende för dig som vill bo i naturskönt område med fina promenadstråk och belysta motionsspår. I området finns även förskola/skola upp till åk 6. Kort promenad till Färsna 4 H Gård, här finns ett uppskattat café i lantlig miljö. Fastigheten är det första huset på en lugn återvändsgata. Fint solläge på tomten med gott om plana ytor för lek och spel. Här finns även ett fristående enbilsgarage på 45 kvm med asfalterad uppfart. Huset är mycket väldisponerat och kommer från Fiskarhedenvillan, det är på 120 kvm och byggt 2011. Perfekt boende för en barnfamilj med vardagsrum, kök, grovingång, 2 st duschrum och 4 st sovrum. Huset disponeras enligt följande:

Hall

Ingång till huset via rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster samt förvaring i en garderob. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

I anslutning till hallen ligger vardagsrummet. Öppet upp till nock och stora fönsterpartier ger ett härligt ljusflöde i rummet. Lättmöblerat med utrymme för rejäl soffgrupp och ytterligare matplats. Braskamin som värmer och bidrar till ökad trivsel. Fint parkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns utgång via dubbeldörrar till altanen.

Kök

Stort kök med utrymme för matplats för 6-8 personer. Gott om förvaring och stora arbetsytor. Ljusa skåpluckor och kakel ovanför arbetsytorna, rostfria vitvaror, parkett golv och tapetserade väggar. Maskinell utrustning i form av, kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt, induktionshäll samt inbyggd micro och ugn.

Tvättstuga/grovingång

Mycket fin och helkaklad tvättstuga med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Bra arbetsytor och förvaring. Utrustat med tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Här står även bergvärmepumpen.

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger i anslutning till köket. Här finns utrymme för dubbelsäng och förvaring finns i en garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är idag möblerat som ett allrum med soffa. Här finns förvaring i en garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är också det största. Här finns utrymme för dubbelsäng och förvaring finns i tre st garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet har plats för enkelsäng. Förvaring finns i en garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger duschrummet. Helkaklat med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Duschhörna, spegelskåp, handfat med kommod och wc.

Badrum

Ett mycket stort och fint badrum. Helkaklat med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. WC, handfat med kommod, spegelskåp och bubbelbadkar. Spotlights i tak och gott om förvaring.

Garage

På tomten finns även ett fristående enbilsgarage med förråd. Förberett för att installera bergvärme.

Området

Ett mycket lugnt och uppskatta område i Norra delen av Norrtälje stad. Här bor du med närhet till naturen och cykelavstånd till centrala Norrtälje.

Närservice

Närhet till stort handelsområde med mataffärer och service.

Kommunikation

Buss 651

Bilder

Visa alla

HitCounter