Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hattmakaregatan 3

Mörarp

2 875 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 121 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Frånluft värmepump
Ventilation Frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 7 november 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongram
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Byttan 2

Övriga byggnader

Carport med förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 323 kr/år
varav
El: 17 500 kr (12600 kWh)
VA: 4 400 kr
Renhållning: 3 259 kr
Försäkring: 4 164 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 575 000 kr varav mark 385 000 kr
Summa pantbrev 2 258 000 kr
Tomt
Areal: 875 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Last, Avtalsservitut: Område, 1283IM-12/4450
Mysig enplansvilla i lugnt och trevligt bostadsområde i Mörarp. Här erbjuds en rymlig och ljus bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett luftigt och socialt boende. Bostaden är belägen med närhet till mataffär, skola, förskola och tågstation. Varmt välkomna på visning!
Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
När ni stiger in i bostaden möts ni av en luftig hall med bra förvaring och avhängningsmöjligheter. På golvet ligger ett ljust klinkergolv. Vidare in i bostaden möts ni av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och ett genomgående parkettgolv.

KÖK
Köket är funktionellt med bra förvaring i lådor och skåp. En snygg bänkskiva i laminat och stänkskydd ovan med ett vackert ljust kakel. Utrustning i köket är kyl, frys, spis, ugn, spisfläkt och diskmaskin. I anslutning finn även en matplats.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats skapar en social yta i bostaden. En väldigt trevlig sällskapsyta med ett stort och härligt rum att umgås i med goda möbleringsmöjligheter. Väggarna är ljusa med en mörk fondvägg. Från vardagsrummet finns även utgång till den fantastiska altanen.

SOVRUM 1
Vidare ner längs bostadens korridor finner ni till vänster ett av bostadens fyra sovrum. Ett rymligt sovrum med plats till en dubbelsäng. Väggarna är tapetserade med grårandiga tapeter vilka bryts av med en fondvägg i mönstrad tapet.
SOVRUM 2
Mittemot det första sovrummet finner ni det andra sovrummet. Ett mindre sovrum men med goda möbleringsmöjligheter som idag används som barnkammare. Rummets fönster skänker ett ljus som gör att rummet känns ljust och luftigt.

GÄSTTOALETT
Fortsatt ner längs korridoren finner ni gästtoaletten. Här ligger en plastmatta på golv och väggarna är beigea. Utrustningen är handfat och WC.

BADRUM
Mittemot gästtoaletten ligger bostadens helkaklade badrum med elektrisk golvvärme. På golvet ligger ett vinrött kakel och på väggarna sitter svartmönstrad klinker. Badrummet är försett med bubbelbadkar, kommod med goda förvaringsmöjligheter, högskåp och WC. Här finns även spotlights i taket.

SOVRUM 3
Bostadens tredje rum är ljust och lätt möblerat. Här finns förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob. Väggarna är ljusrosa och en fondvägg med blomstermotiv.

SOVRUM 4
Bostadens sista rum används idag som kontor men även detta rum kan disponeras som sovrum. Här finns förvaring i form av en klädkammare. Väggarna är vita med en snyggt tapetserad fondvägg. Här finner nu även utgång till bostadens trevlig altan.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till köket finner ni bostadens tvättstuga. Här finns bra med förvaring. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt en bra arbetsyta med arbetsbänk samt vask. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är grå. Tvättstugan kan även användas som in och utgång till bostaden.

ALTAN
Altanen är stor och rymlig vilken passar perfekt för att sola. Här finns utrymme för en större matplats och loungegrupp.

TRÄDGÅRD
Trädgården är mysig och här finns björnbärsbuskar, hallonbuskar, röda och vita vinbärsbuskar, krusbär och ett äppelträd.

ÖVRIGT
Bostadens carport och uppfart är rymlig med plats till mer än två bilar. Intill carporten finns även ett rymligt förråd som passar utmärkt som cykelförråd eller förvaring av trädgårdsredskap.

Varmt välkomna på visning!

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter