Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gesällgatan 2

Mörarp

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 124 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Värmepump + kamin
Ventilation Frånluftsvärmepump
Energideklaration
Utfärdad den 25 januari 2010
Energiprestanda: 57 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä + Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Garage har isolerade väggar och tak.

Bredband via stadsnät, fiber (banhof) kostnad 339 kr/månad hastighet 100/100.
Centraldammsugare installerad 2011.
Fastighetsbet. Kastrullen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 157 kr/år
varav
El: 18 000 kr (18288 kWh)
VA: 4 400 kr
Renhållning: 4 000 kr
Försäkring: 4 757 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning och avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 502 000 kr varav mark 349 000 kr
Summa pantbrev 2 470 000 kr
Tomt
Areal: 582 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Välkommen till denna ljusa hemtrevliga enplansvilla med genomgående parkettgolv och stora sällskapsytor. Här bor ni bra med närhet till skola, mataffär och tågstation. En trevlig och ljus bostad i vinkel med garage. Varmt välkomna på visning!
Välkommen till denna ljusa hemtrevliga enplansvilla med genomgående parkettgolv och stora sällskapsytor. Här bor ni bra med närhet till skola, mataffär och tågstation. En trevlig och ljusbostad i vinkel med garage. Varmt välkomna på visning!

Bostaden disponeras enligt följande.

HALL
Välkomna in. Bostaden erbjuder en härlig öppenhet mellan hall, kök samt vardagsrum. Ni stiger in i en luftig hall med grått lättskött klinker, väggarna är grå.

GÄST WC
I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens gäst WC med plastmatta på golvet samt ljusa väggar. Här finner ni utrustning som WC, handfat samt spegel.

BADRUM
Vidare in i bostaden når ni bostadens stora badrum med golvvärme. Ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golv. Utrustningen består av kommod, spegel, WC, dusch och infällda spotlights i taket.

SOVRUM
Intill hallen finner ni det första rummet med ljusa väggar som bryts av med en fondvägg. Ett ljust och lätt möblerat rum.

SOVRUM
Vidare in i bostaden finner ni ytterligare ett sovrum med fint målade väggar i blått och lila. Här finns även två stora fönster som skänker rummet rikligt med ljus.

KÖK
Därefter når ni bostadens stora och luftiga kök med väl tilltagen matplats, rikligt med skåp och förvaring. Här finns det gott om plats för den matintresserade och bra med utrymme för större middagsbjudningar. Utrustningen består av induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys. Tack vare stora fönsterpartier blir köket ljust och härligt.

TVÄTT/GROVKÖK
I anslutning till köket finner ni bostadens tvättstuga. Här finns tvättmaskin och torktumlare och en praktisk arbetsyta. I tvättstugan finner ni även förvaringsmöjligheter i skåp. Här har ni även utgång till bostadens isolerade garage.

VARDAGSRUM
Från köket når ni sedan vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som kan öppnas upp mot bostadens stora altan. Här ryms en större soffgrupp. Rummet är även utrustat med en charmig kamin.

SOVRUM
Det tredje rummet är ett rymligt sovrum med plats till dubbelsäng. Här finns goda möbleringsmöjligheter och ett stort fönsterparti som ger rummet rikligt med ljus. Här finns även förvaring i ett flertal garderober längs ena väggen.

TRÄDGÅRD
En härlig trädgård med en stor och härlig altan. Altanen rymmer både en matplats och en större loungegrupp för den som önskar. Runt bostaden sitter ett snyggt staket som gör att trädgården blir insynsskyddad. På framsidan finns det två uppfarter att parkera bilen på samt ett snyggt och isolerat garage med ett anslutande förråd.

Ett hus ni verkligen inte får missa, välkomna hem!

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering