Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vanåsgatan 104

Bellevue/Rosenvång MALMÖ

4 695 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Boarea + Biarea 170 kvm + 22 kvm
Faktisk uppmätn norm SS 021053

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1959 ombyggt 1968 samt 2009
Uppvärmning Se objektsbesrivning
Ventilation Självdragsventilation
Energideklaration
Utfärdad den 5 januari 2010
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä och lättbetong/tegel
Fasad: Tegel och kalksandsten
Fönster: Se objektsbeskrivning
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Smörsoppen 1

Övriga byggnader

Fönster: 2-glas, 3-glas isolerrutor och 2-glas kopplade i fönsterbågar
Stomme: Trä och lättbetong/tegel på tillbyggnad
Tak: Betongpannor på ett sadeltak med underlagstak av trä, papp och läkt samt papptak på tillbyggnad mot norr och öster
Garage: Vidbyggt garage med betongplatta på mark
Uppvärming: Oljepanna med vattenburenvärme, direktverkande el, luftvärmepump och vedeldad spis.

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 7812 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 395 000 kr varav mark 753 000 kr
Summa pantbrev 2 450 000 kr
Tomt
Areal: 912 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Förmån, Avtalsservitut: Ledning mm
Äntligen - en otrolig chans att förvärva ett av de eftertraktade husen på populära Rosenvång. 170 kvm boyta och 22 kvm biyta fördelade på ett våningsplan. Här finner du attribut som utbyggnad, braskamin, pool samt stor härlig insynsskyddad tomt. Välkommen på visning!
Hall
I hallen möts vi av vita väggar samt parkett på golvet. Här finns gott om förvaringsutrymme i två inbyggda garderober.

Rum 1
Från hallen tar vi oss vidare in i ett rymligt rum som lämpar sig mycket bra som sovrum/gästrum alternativt arbetsrum eller en kombination av de båda. En hel vägg med inbyggda garderober ger plats för mycket förvaring. Ljust gröntapetserade väggar och parkett på golvet.

Rum 2
Här finner vi mönstrad tapet samt parkett på golvet. Här har vi precis som i tidigare rum många alternativa användningsområden, här finns även utgång till garage med ingång till tillbyggnaden.

Badrum
Renoveringar av badrummet är gjorda 2004/2005 av tidigare ägare. Helkaklat badrum med ljusblå klinker på golvet samt beige kakel. Jacuzzi, golvvärme (el), tvättställ, WC, tvättmaskin (2004/2005), torktumlare (2004/2005)samt förvaringsutrymme.

Kök och matsal
Stort och rymligt kök med gott om plats för stort sällskap. Köket är precis som badrummet också renoverat av tidigare ägare (2004/2005). Köksluckor i ek, stor köks ö vilket ger gott om utrymme för den matlagningsglade, utsikt över den stora trädgården och poolen samt mycket smakfull laminat på golvet. Samtliga vitvaror och inredning är från renoveringsåret.

Vardagsrum i utbyggnad
Stort utbyggt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två stora fönsterväggar. På golvet ligger ett laminat och väggarna är vita. Rummet har berikats med en braskamin vilken skapar härlig värme och mysfaktor en kall vinterdag. Längs med golvets ytterkanter ligger värmeslingor (vattenburen)som ytterligare hjälper till att ge behaglig uppvärmning. Från vardagsrummet har du utsikt över hela trädgården och poolområdet. På somrarna kan du enkelt öppna upp glasdörrarna och öppna upp ut mot trädgården.

Rum 3
Här finner du en parkett på golvet samt ljusa väggar. Från detta rum har du utsikt över gården och poolområdet. Här finns gott om plats för stor säng.

Hobbyrum i utbyggnad
Från rum 3 tar vi oss vidare genom en passage in till tillbyggnaden som är gjord 2009/2010. På vägen in hittar vi Oljepannan (äldre).
Ljusa väggar och klinker på golvet samt golvvärme (vattenburen) Här har du tillgång till en egen avdelning, med egen ingång, stort rum samt badrum . I det helkaklade badrummet finner du ljus kakel samt ljust klinker på väggen (även här golvvärme). Här finns toalett, tvättställ samt duschkabin.


ÖVRIGT

Garage
Stort garage med gott om plats för bil samt mycket god plats för förvaring. Garageporten är automatisk, med fjärrkontroll.

Pool
Stor pool på 4 X 8 meter² med värme- och reningsaggregat. Här finns även en poolsafe, d.v.s. ett skyddsöverdrag vilket ger skydd för barn som inte riskerar att trampa på skyddet och sjunka igenom.

Mur (2008/2009)
Nuvarande säljaren har valt att bygga en mycket påkostad mur runt fastigheten, viket urskiljer bostaden markant från alla andra i området. Denna hjälper till att skydda insynen i stor mån för den som tillexempel vill ha poolparty eller grillfest en härlig sommardag.

Taket (2009)
Viktigt att känna till, besiktningsmannen har gjort anmärkningar på taket, och har på grund av snötäckt tak (vid besiktningstilfället) heller inte kunnat undersöka delar av det. Den nuvarande ägaren tyckte att detta lät väldigt konstigt då han under 2009 lagt om hela taket. Efter besiktningsprotokollet tog säljaren dit takläggaren som menar på att det inte är några problem med taket nu. Han menar på att det som besiktningsmannen har upptäckte är ett tidigare för säljaren oupptäckt fel och takläggaren går i god för att allt ser bra ut nu. Han säger att varken papp, plåtar eller pannor läcker in. Om köparen skulle ha problem i framtiden så återkommer takläggaren och vidtar åtgärder.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter